10. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:2
Re: 10. kolo: OFK Beograd-Vojvodina, subota 14:30h
skuntelar rasni!!! TI SI PRVI STRELAC SKUNTELAAA!!!
GAZI VOŠO!!!
-
Oštećeni smo za penal jer je Damnjanović igrao rukom...Škuntelar ga zabio iz okreta sa 18 metara pošto je primio loptu...Posle promašio još jednu šansu.
- Schteph_F89
Re: 10. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:2
Trebala nam je ovakva jedna rutinska pobeda da malo smirimo strasti, kako igraci, tako i mi. Nadam se pogodnom razvoju situacije u sledecem kolu (a i veceras) i da se uz pobedu sledece nedelje probijemo na vrh tabele gde nam je i mesto! Pre toga sreda, kup a i kup je nas 

-
Igra je bilo dobra, Žakula i Škuletić odlični, Poletanović se probudio, a Vule kapitenski odigrao, najbolji na terenu!
Je l imaju negde na netu golovi?
Svaka cast momci!
Svaka cast momci!
Bojao sam se ove utakmice, dobro je što smo ih rutinski očistili. Prema svim izveštajima bili smo neuporedivo bolji. Samo da sad nastavimo ovako.
- Red Marquis
- Moderator
http://www.sportnetwork.rs/play/60562/j ... vodina-0:2" onclick="window.open(this.href);return false;MiSmoFKV! wrote:Je l imaju negde na netu golovi?
Svaka cast momci!
Io odio Belgrado
Lepi golovi!
Rotacija urodila plodom, ocekujem da i protiv Pazara bude menjan sastav.
Rotacija urodila plodom, ocekujem da i protiv Pazara bude menjan sastav.
0.0625
Moram nesto da kazem, vec duze vreme mi ide na zivce, kad gledam ove izvestaje sa JSL utakmica, izvestajod 5-6 minuta a prva dva minuta ode na ulazak igraca na teren, slikanje i rukovanje sa sudijama. Pa zar se toliko malo toga desi na utakmici da sa ovim treba popunjavati vreme, ili su ovi sto rade te izvestaje jednostavno lenji? Pa jebote da pokazu dva minuta dodavanja lopte oko centra i vracanja golmanu bilo bi zanimljivije od ovoga. Sta ima da se desi prilikom ulaska igraca na teren da je toliko zanimljivo da mora u izvestaj, ko je video jednu utakmicu u zivotu zna kako to izgleda i kako ide ta procedura. Meni je tih 5-6 minuta cesto jedina prilika da vidim Vosu (s obzirom koliko nas prenose na TV, vremensku razliku i obaveze), i onda mi i to uskrate sa jbnih dva minuta poziranja za slikanje i rukovanje sa sudijama.Red Marquis wrote:http://www.sportnetwork.rs/play/60562/j ... vodina-0:2

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Konacno da i mi nekog dobijemo sa 2 razlike! Znam da nije mesto ovde ali verovali ili ne igrac napretka je protiv partizana dobio crveni karton u 98. minutu utakmice. I cigani gube, samo da tako ostane pa da napadnemo jesenju titulu!
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
http://www.zurnal.rs/2013/10/26/opsta-t ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po snimku čini mi se da je Tumbasević asistent drugog gola a ne Enver
Mi im potpisivali peticiju a oni zele da se biju sa nama
Nezahvalno!!!

- gospodinFKV
KAKO SU NAM LEGLI SVI REZOVI, PA JA NE VERUJEM!!!!