Koliko odbojci treba, nadam se da ovi gradski funkcioneri i NS Seme mogu da obezbede.Мандић председник УО, а Гајић Скупштине ОК Војводина НС семе
У амфитеатру СПЦ Војводина одржан је Сабор и Изборна скупштина Одбојкашког клуба Војводина НС семе. У присуству делегата и пријатеља клуба, за новог председника Управног одбора изабран је мр Дејан Мандић, члан градског већа Новог Сада задужен за буyет и финасије
Сабор ОК Војводина изабрао је ново клупско руководство Потпредседник ће бити Владимир Шишка, који је дуго година уз клуб, а чланови Милан Балаћ (директор ГСП Нови Сад), Милан Новаковић (директор Градског зеленила), Владимир Вукојевић (директор за планирање у НИС-у), Јасмина Пеуља Вукобратовић (НС семе, помоћник директора за економско-финансијске послове), Горан Петровић (НС семе, помоћник директора за организационе и ИТ послове), Душан Шикопарија (НС семе, помоћник директора за маректиншке послове), Александра Ристић (подсекретарка Покрајинског секретаријаза за спорт и омладину) и Никола Шумар (председник ОК Футог).
За председника Скупштине изабран је прослављени тренер Зоран Гајић, који је са нашом репрезентацијом, између осталог, освојио златну олимпијску медаљу у Сиднеју 2000. године. Потпредседници су Драган Мишић, бивши играч Војводине и Ђорђе Михајловић, досадашњи председник.
- У последњих десетак година помажем Војводину колико могу. Био сам члан Скупштине, а једно време и потпредседник. Ову функцију сам прихватио зато што познајем стручни кадар и екипу и зато што ми се чини да смо добили квалитетан Управни одбор - рекао је, између осталог, Зоран Гајић.
Изабрано је и 35 нових чланова Скупштине, међу којима су и бивши играчи и некадашњи репрезенттаивци, људи из јавног живота и пријатељи клуба.
После Сабора и Изборне скупштине, одржан је састанак новоизабраног Управног одбора ради разрешења старог генералног директора Војводине НС семе Васе Мијића и постављања новог. У наредном мандату од четири године генерални директор клуба биће досадашњи први тренер Новосађана Никола Салатић.
Г. Маленовић
Raduje i angažovanje bivših igrača.
PS
Potpredsednik Skupštine nije Dragam Mišić, već Dragan Nišić.