7. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:2

Владика
Administrator

Post by Владика »

Gledano sa severa nema se puno sta reci o nasoj igri. Sem zalaganja pojedinaca ja nisam nista video. OFK za klasu bolji od nas i treba svi da se zapitamo kako su napravili tako mocan tim a da nemaju velika imena u timu! Mozda je pravo pitanje za nas zasto je dozvoljeno da covek( koji se za svoj racun bavi menadzerijom) odlucuje koje podoban za Voshu? Tuzno je bilo gledati onu nemoc na terenu i mislim da je svima jasno da nas na prolece ceka play aut!
shecky

Post by shecky »

Ama ljudi nemamo mi lose igrace! Sta su ti OFKovci bolji???
Nama su otosli Vukelja i Marko iz napada i Todic i Stepi, pogledajte Zvezdi kolko ie igraca otislo i to u sezoni!
Po meni Djuric je novi Stepi samo da igra stalno, a sticem utisak da je problem nesto drugo a ne igraci ,inace vidi se da fali Davidov i mozda da su doveli Burzanovica ili Franca?? Gde je on ?
I nemoze se napadati preko bokova ako Nastic ceka loptu na 50m on mora da se ubacuje i u punom trku da dobije loptu od Sase ili vec koga.. a ne on da je uzme na 50m pa trci po boku! Ni R.Karlos to ne moze.
Jednostavno receno NEMAMO KONCEPCIJU IGRE
ps ako bi Djumi mogao da napise njegov izbor igraca startne postave i formaciju
unapred hvala
neko iz mase

Post by neko iz mase »

bilans je sledeci:

7 kola......jedan gol iz igre (jos jedan iz "penala")

pre smo i za manje stvari vikali UPRAVA NAPOLJE,a sad se okomili na igrace koji ne zasluzuju da igraju u vosi ali nisu oni krivi sto ih je neko tu stavio,ne znam,tuga.

UPRAVA NAPOLJE!!!!!
Sick boys!!!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

neko iz mase wrote:pre smo i za manje stvari vikali UPRAVA NAPOLJE,a sad se okomili na igrace koji ne zasluzuju da igraju u vosi ali nisu oni krivi sto ih je neko tu stavio,ne znam,tuga.

UPRAVA NAPOLJE!!!!!

Gledaj to na ovaj način. Da si ti u Upravi kluba da li bi vikao Uprava napolje bez obzira na to bio tvoj učinak dobar ili loš? :?

OFK je istrpeo rad sa mladim igračima a sada sve to daje rezultate. Mi nismo imali razumevanja za tako nešto, ali smo zato znali da veličamo svaku svoju pobedu i uzdižemo igrače,a posle svakog poraza da ih kudimo i tražimo ostavke. To radimo i dan danas.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Red firm,da i ja kazem svoje vidjenje svega.Necu se osvrtati na samu utakmicu pa ako mislite da ovaj post potpada pod nesto drugo tamo ga prebacite.Sto se tice uprave moramo je podeliti na dva dela.Na fudbalski i na finansijski.Ocigledno je da fudbalski deo uprave nije odradio posao kako treba a ovaj drugi,organizacioni i finansijski jeste.Klub je stao na svoje noge(finansijski),uradjeno je dosta tehnickih stvari i mislim da se moze odati priznanje gosn.B.Buturovicu na ovome.Ali mi nije jasna jedna stvar.Jednom sam vec rekao da f.k.Vojvodina nije stadion ni Veternik vec rezultati i igraci koji igraju u njoj.Zasto je B.Buturovic dozvolio da mu ekipu vode i selekciju prave ne fudbalski ljudi poput Rabrenovica i Ridjosica.Prvi,koji je dodir sa loptom imao kada je drzi pre i na zavrsetku utakmice kao sudija(dok ga nisu uhvatili u malverzacijama) i drugi koji je u klubu13-14 godina i nikad nista nije uradio osim trpanja klupskih para u svoj dzep.Ne zelim da ga optuzujem jer nisam siguran ali zasto nije odgovorio na S.Mihajlovica optuzbe o Jugu i Renou i pitanju gde je zaradio stan u centru grada,a samo je radio u klubu.Jednu stvar ne mogu da shvatim nikako,a autonomaska je.U Beogradu ima toliko prvoligasa i niko nije posegao za Cotrom,Sikimicem vec su nas usrecili ali su zato odveli iz naseg dvorista dvojicu derana iz f.k.N.Sada pa i kakav da je Vukelju.Kakva je situacija na zimu ce i Kacara jer nema ugovor a verovatno cemo dovesti nekog iz Sindjelica ili Pofalickog.Zato nema nista od vikanja uprava napolje vec treba traziti ili moliti predsednika kluba da dovede bivse igrace kluba koji ce znati da pomognu treneru u selekciji i vodjenju ekipe a da se gore pomenutoj gospodi zahvali na dosadasnjem radu i nadje im radna mesta prikladna njihovim sposobnostima.Da li je moguce da je Ljube Dundjerski dobar kao vodja,oslonac i kljucni jludski faktor u f.k. N.Sadu i D.Govedarica kao pomocnik Djukicu a nisu dobri nasem klubu kojega sigurno vole.Procitajte Gradjanski list od juce gde D.Govedarica kaze za koga navija.Zato sto pre uradimo promene,spremnije ce mo docekati drugi deo prvenstva jer je ocigledno da je ovaj propao.Pozdrav p.s.Ljudi tek sam sad prvi put usao u pp i iznenadio se koliko toga ima.Nazalost sve sam obrisao pre nego sto sam procitao pa sta god da bilo ja vam se zahvaljujem
lesa

Post by lesa »

u potpunosti se slazem sa prijateljem i jednostavno tu dvojicu treba usranim motkama oterati iz kluba

p.s. stan u centru je kupio tako sto je jedan od stanova koji je imao vise od 100m kvadratnih i gde su zivela cetiri igraca kluba koja su istom placala po 200 (tada maraka) svaki uzeo za sebe izdavao,prodao i ciribu ciriba eto ti stan u katolickoj porti
...ti si nasa prva ljubav...
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Shvatam ja to prijatelju i slažem se sa svime do onog dela gde spominješ dva naša bivša igrača jer smatram da nije dovoljno voleti i navijati Vojvodinu da bi bio njen igrač, trener ili član Uprave kluba. Očigledno da ih bolje poznaješ, za razliku od mene, čim pričaš o njima na taj način.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Red firm,verovatno ih poznajem koliko i ti(samo iz vidjenja) ali imam ubedjenje da je svaki igrac koji je igrao u nasem klubu a potom i u Evropi bolje resenje od ljudi koji nisu pipnuli loptu.Prvo,finansijski su obezbedjeniji,a drugo mogu da osete atmosferu,da posavetuju jer su milion puta bili u slicnim situacijama.Mozda i gresim jer sam slicno mislio i za trenera pa sam se razocarao u Dzimijevo shvatanje igre.Ali se tesim da nije imao s kim.Pozdrav
Turija

Post by Turija »

PRIJATELJ wrote:Red firm,verovatno ih poznajem koliko i ti(samo iz vidjenja) ali imam ubedjenje da je svaki igrac koji je igrao u nasem klubu a potom i u Evropi bolje resenje od ljudi koji nisu pipnuli loptu.Prvo,finansijski su obezbedjeniji,a drugo mogu da osete atmosferu,da posavetuju jer su milion puta bili u slicnim situacijama.
Ne mogu da verujem da neko može imati nešto protiv ove dvojice legendarnih fudbalera Vojvodine. Pogotovo što su osvedočeni Vojvodinaši.
Ne znam ko bi nama bio idealan za funkcije u Klubu?Ima li uopšte takvih?Nije lako reći javno u našem fudbalu da navijaš za Vojvodinu, a treba da funkcionišeš u njemu.Nismo miljenici visokih foruma, pa da navijačke izjave pozitivno utiču na karijeru.Eh, da imamo rezultate, morali bi nas bar poštovati. A, ovako, još se mogu narugati.
Slažem se sa Prijateljem da legende sa impozantnom biografijom, treba da su u klubu na najvišim sportskim funkcijama.Pitanje je samo, da li je to u ovom momentu za Dekija i Ljubeta izvodljivo, a ne da li je dobro.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Slažem se sa Prijateljem da legende sa impozantnom biografijom, treba da su u klubu na najvišim sportskim funkcijama.Pitanje je samo, da li je to u ovom momentu za Dekija i Ljubeta izvodljivo, a ne da li je dobro.
Preduslov zasveovo je da se neki drugi ljudi koji su sada u klubu SKLONE, i to ne samo formalno nego sto dalje od kluba, po mogucnosti da im se zabrani pristup i na stadion i u klupske prostorije. Dok je NJIH u klubu, nece nas ni Nikola Tesla spasiti.
Djumi

Post by Djumi »

Dejan Savicevic je postao selektor zato sto ima zasluge pa nas je to kostalo odlaska na Svetsko prvenstvo :!:
Igrati fudbal je talenat a voditi jedan klub je sasvim nesto drugo.Vosu treba da vodi onaj ko zna :!: Zar Misa Kosanovic nije naj bolji primer :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djumi

Post by Djumi »

Kad sam stigao u Vosu tazio sam da Kacar,Pavlovic i Djurovic potpisu profesionalne ugovore tako da Kacar ne moze da ide bez odobrenja kluba :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Djumi wrote:Dejan Savicevic je postao selektor zato sto ima zasluge pa nas je to kostalo odlaska na Svetsko prvenstvo :!:
Igrati fudbal je talenat a voditi jedan klub je sasvim nesto drugo.Vosu treba da vodi onaj ko zna :!: Zar Misa Kosanovic nije naj bolji primer :!:
E za ovo si 100% u pravu, treneru! Da nije tako, onda bi likovi kao sto je Pele ili Maradona bili najuspesniji medju trenerima danas, a recimo neko poput Bore Milutinovica bi bio trenerska nula.

I za jedan i za drugi posao treba talenta, ali ne nuzno ista vrsta talenta. To sto je neko bio veliki igrac nije garancija da ce se snaci i u trenerskoj struci ili u administraciji. Ali ono sto Vojodina moze da dobije dovodjenjem svojih legendi na funkcije u klubu je to sto cemo bar znati da su to ljudi kojima je pre svega stalo za dobrobit kluba, a ne kao ovi lopovi sto ih sada imamo (zna se koji).
budababa

Post by budababa »

Sa neopravdanim zakasnjenjem, jos jedna slika sa utakmice...
Image
Locked