8. kolo: Mladost (Apatin)-Vojvodina 2:0

Dejan

8. kolo: Mladost (Apatin)-Vojvodina 2:0

Post by Dejan »

mesto:Apatin
stadion:...
vreme: subota 30.9.2006. 15-30h.

Verovatno je ovo poslenja prilika da se ozbiljnije prikljucimo sredini tabele.Nas trener Rajevac vec sada veli kako je na mukama,posto Pekaric nece moci da igra zbog kartona dok su Stosic i Krasic povredjeni...Neizvesno je da li ce FSS uvaziti zalbu za suspenziju Kacara...Ne znam zbog cega se ovako bojazljivo ulazi u ovaj susret...Po meni samo pobeda dolazi u obzir,sve ostalo bi bilo ravno porazu i produzavanju agonije...
centar

Post by centar »

S obzirom na ocajan,a sada jos i osakacen tim,realno Vojvodina u Apatinu ne moze ni do boda a kamoli pobede.

Brukanje se nastavlja.
budababa

Post by budababa »

Ovo ce biti dobar pokazatelj da li su predsednikove kritike ozbiljno shvacene medju igrackim kadrom, ili je na pomolu tiha opstrukcija od strane istih, uzimajuci u obzir ono sto je prijatelj rekao o atmosveri na Veterniku. Kako god bilo, sigurno je da i medju njima vlada uverenje da su do sad pruzene partije daleko ispod nivoa koji smo prizeljkivali i mi navijaci i ljudi iz uprave, pa verujem da bi nekakav kolektivni inat bio poguban za sve. Ova utakmica je u neku ruku i prelomna, jer smo vec na trecini prvenstva, a ispucali smo vec sve kiks-bonuse koje smo mogli sebi da dozvolimo. Pobeda sve menja, nereseno ostavlja "status quo", dok nas novi poraz sutira u opasnu zonu u kojoj i sami rezidenti predstavljaju sve ozbiljniju pretnju.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

FSS je uvazio zalbu i Pekaric i Kacar ce biti sutra u timu
shecky

Post by shecky »

To je svakako dobra vest ali nazalost milim da nam to nece pomoci :(
S obzirom kako igram neresno je premija!
uvek odani

Post by uvek odani »

neznam zašto ali sam se probudio sa osećajem da ćemo pobediti
Image
Mailman

Post by Mailman »

Valjda cemo izvuci povoljan rezultat u Apatinu
Mailman

Post by Mailman »

Kraj prvog poluvremena

MLADOST-VOJVODINA 1:0
Брзине ти иду у Х...
neko iz mase

Post by neko iz mase »

gubimo 1:0 od 35.minuta
ogi
Administrator

Post by ogi »

Druga ligo siri svoj grane da prihvatis VOSU SAMPIONA :oops: :oops: :oops:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
021

Post by 021 »

2-0 kraj. :cry: :oops:
Mailman

Post by Mailman »

ogi wrote:Druga ligo siri svoj grane da prihvatis VOSU SAMPIONA :oops: :oops: :oops:
Strasno...
Брзине ти иду у Х...
slanina

Post by slanina »

Ima li kraja blamazi? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Dokle ovo kukavicka i bedna igra?
:?: :?: :?:
Anonimus

Post by Anonimus »

................. :( Ne znam,uopste ne vidim kako cemo mi doci do nekih bodova...... Nekada sam sa toliko uzbudjenja i euforije cekao utakmice i uvek,ma koliko situacija bila losa,sam se nadao dobrom rezultatu.Sada vise nije tako.......Sada smo predzadnji,cak je i vozdovac pre nas,jedino zemun iza. Sad se samo nadam da necemo biti na zadnja dva mesta,da cemo kroz baraz izboriti opstanak.......
Turija

Post by Turija »

Još jedanput nisam žalio da potrošim vreme i novac na Vošu, ali posle ove utakmice, zaista ne mogu više da gledam ovakav naš sastav.Jednostavno to je idiotizam.Gde god odem ljudi iskreno komentarišu da je ovo najgori tim koji je dosad gostovao.
I danas, po idealnom vremenu, dobrom terenu, pred solidnom posetom, (ali malom s obzirom da se ulaz NE naplaćuje) u utakmici biti ili ne biti, odigrali smo kao da je u pitanju relaksacioni trening.Meni nije jasno zašto se 70% naših igrača uopšte bave PROFESIONALNO sportom, kad nemaju želje za igrom ni grama, a znanja još manje (za ovo drugo je već nego drugi odgovoran).
Počeli smo utakmicu u starom stilu, kao da vodimo 3:0, pa čuvamo rezultat sa što manje napora i znoja.Kahriman se pre početka utakmice ispozdravljao sa svakim igračem pojedinačno i činilo mi se da će, kad počne utakmica ,,prštati,, na sve strane.Počeo je još pri svakom napadu domaćina da komanduje našom odbranom nameštajući poimence igrače.I kad puče golčina iz traljavo izvedenog kornera Kozoša, sa nekih 6 metara Apatinci uguraše loptu u gol (mislim da je Drakulić u pitanju jako se loše videlo zbog niskih tribina i visoke rešetkaste ograde), pored zatečenog i iznenađenog Kahrimana, naš golman zaćuta kao zaliven.No, ovaj iznenađujući gol nije ni I od iznenađujućeg drugog koji ćemo primiti(bolje da ga ne komentarišem, jer se lopta jedva dovukla do gola posle nazovi udarca Save Radosavljeva sa 18m kada je Kahriman ostao na ,,krivoj nozi,, i nije uspeo da se izvuče bar 1-2 sekunde i samo je ispratio okom loptu na putu u svoju mrežu)
Već posle prvog gola bilo je sve jasno.Još jedan poraz, bez datog gola.Da se igralo u zimskom ambijentom, golman domaćina bi se besposlen zaledio na golu.Imam utisak da smo šutnuli na gol, svaka bi završila u mreži. s obzirom na nespretnu intervenciju Žakule posle kornera Boškovića, kada je lopta otišla u gol aut, tik pored dalje stative, a on ju je celu promašio.
U tradicionalno bledoj igri, zamenjen je bekovski par, pa su Nastić i Kiza vraćeni na njihova mesta u nesigurnu odbranu.Ušli su Opsenica i Tadić, umesto lošeg Radovića i Čotre, a kasnije Sikimić umesto solidnog Milutinovića.
Tadić je pokušavao, ovog puta uz desnu aut liniju, da organizuje neki osmišljeniji napad, ali nije bilo raspoloženog igrača u našem timu, osim donekle Kizita i Nastića, ako se i oni smeju tako okarakterisati.
Naši navijači su zakasnili na utakmicu nekih pola sata i bolje, jer su za isto toliko sačuvali živce.
Sve u svemu, još jedna neviđena bruka imena kluba i grada.I vraćam se na početak: ne mogu da verujem da se mladom zdravom čoveku toliko ne igra fudbal.Kao da su puškom isterani na teren, a ne svojim izborom profesije.
Da se ja pitam sve bi ih prekomandovao u drugi tim ili na transfer listu, osim par pojedinaca (Kizito, Nastić, Stošić, Pekarić, Đurić, Despotović i Tadić) i uveo decu sa trenerom Grujićem na klupi.Sigurno ne bi igrali gore.
Mnogi se verovatno sećaju kada je to Voša već jednom uradila, ali tada zbog nekih drugih nefudbalskih razloga( takozvani štrajkači, a odlična fudbalska ekipa) i imala iznenađujuće dobar rezultat te jeseni sa KLINCIMA (Omladincima).Mi to sad treba uradimo s tim pre, jer NEMAMO EKIPU, A IMAMO JOŠ TALENTOVANIJE KLINCE I TRENERA.Od ovih nema leba ni za 10 godina.Njihovo igranje služi samo za brukanje.
Last edited by Turija on Sun Oct 01, 2006 6:26 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked