Transferi
Re: Transferi
Kaludjerovica zameni Ilic a Simona Gacinovic.Fali samo dobar desni bek i mi imamo ok tim za dalje pohode.
Trajka prodati dok jos mozemo jer je u padu forme a za Skuntelara , bojim se, necemo nista izvuci.Ostaje taj do kraja ugovora i odlazi kao slobodan igrac.Vranjesa bi valjalo prodati da konacno na toj poziciji sansu dobije Kosovic(ili za defanzivniju varjantu Serdjo).
Zakula,
?,Djuric,Vukovic,Nastic,
Radoja,
Alivodic,Poletanovic,Kosovic,Gacinovic,
Skuletic(Ilic)
Trajka prodati dok jos mozemo jer je u padu forme a za Skuntelara , bojim se, necemo nista izvuci.Ostaje taj do kraja ugovora i odlazi kao slobodan igrac.Vranjesa bi valjalo prodati da konacno na toj poziciji sansu dobije Kosovic(ili za defanzivniju varjantu Serdjo).
Zakula,
?,Djuric,Vukovic,Nastic,
Radoja,
Alivodic,Poletanovic,Kosovic,Gacinovic,
Skuletic(Ilic)
Evo vec polako sele i Alivodica i Vukovica kod crvenog blizanca
, a kao Trajko je 99% posto njihov .

Pa jedino ako su one pecurke prodali za nekih 1.5m evra pa su sada puni love... 

Čekaj, čekaj, je li Green naš igrač, pod ugovorom ili nije?Da li se to uopšte zna?Box wrote:Fali samo dobar desni bek i mi imamo ok tim za dalje pohode.
Po meni je taj momak sasvim korektan igrač, a i počeo je na desnom beku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Polako, Fare, covece, stvarno ce te izdati cuka ako ovako nastavis da se nerviras. Svaki prelazni rok pola Vojvodine ide u blizance. Cinjenica je da je ovaj prelazni rok crnji od poslednjih par, da vise igraci ne pevaju tu pesmu sto je Bata dirigovao, ali ne verujem ni da su ovi lopovi u upravi toliko ludi da daju igraca i ostanu praznih dzepova.fare wrote:Evo vec polako sele i Alivodica i Vukovica kod crvenog blizanca, a kao Trajko je 99% posto njihov .
Tek se sad vidi koliko se u poslednjih 6-7 godina nije gajila ljubav prema klubu i postovanje prema dresu, nego strah od jednog coveka dovoljno mocnog da ti upropasti karijeru. Koliko je ta 'ljubav' koju su gajili bila vestacka, tj. sada kada para vise nema toliko, bezi se glavom bez obzira.
Po transfermarktu jeste nas igrac , ali toliko mutnih ugovora ima kod nas da taj sajt nista ne znaci. Secam se da je otisao na pozajmicu na Kipar (valjda AEL) i posle toga ni traga o njemu...I slazem se da je dobar igrac, prirodna pozicija mu je desni bek a kod nas je igrao zadnjeg veznog(dosao kada je Meda presao u Wolfsburg) i imao je odlicnu dugu i kratku pas igru sa jednim kontaktom , ali videlo se da je bio van forme...Je l' ima neko vise informacija o ovom igracu?Turija wrote: Čekaj, čekaj, je li Green naš igrač, pod ugovorom ili nije?Da li se to uopšte zna?
Po meni je taj momak sasvim korektan igrač, a i počeo je na desnom beku.
Prodali su i Abua za sitan novac, a opet ne verujem da su ostali praznih dzepova. Sve se to lako da resiti. If you know what I mean...gospodinFKV wrote:Cinjenica je da je ovaj prelazni rok crnji od poslednjih par, da vise igraci ne pevaju tu pesmu sto je Bata dirigovao, ali ne verujem ni da su ovi lopovi u upravi toliko ludi da daju igraca i ostanu praznih dzepova.
POŠTO OBRAZ ???!!!
A evo sta kaze nas veliki "Firmas" koji ce u nekom drugom zivotu preci u crvenu zvezdu samo ne znam sta on misli da je situacija bolja nego kod nas http://novosti.rs/vesti/sport.294.html: ... a-vecitima" onclick="window.open(this.href);return false;
.

Може он да преговара колико хоће,кад има уговор са Војводином,према томе близанци морају да кеширају за њега ако хоће да га доведу.
Ili mogu da potpisu pred-ugovor sa njim 1 januara pa da dodje tamo kao slobodan igrac na leto..a u tom slucaju ga treba njakati tih 6 meseci nek trenira u ponoc ...
Ali kad kaze mora od necega da zivi pa u istoj recenici spomene zvezdu
pa ljudi duguju 400.000evra samo jednom igracu ili vise od godinu dana plate,i cak me i ne zanima i ako ode u Rusiju on je prvi igrac posle dugo vremena koji se ovako javno nudi blizancima...potpisao ili ne,svejedno je...i

Al bi nam sada dobro dosli sutnuti igraci :Kovacevic,Mitosevic,Susnjar,Djura a bogami o Bojovicu da i ne pricam
.

Ja ipak imam osecaj da je nesto drugo u pitanju, a ne njegova "zelja" da ode u blizance. Nesto tipa da kao igrac Vojvodine nema sta da trazi u reprezentaciji, ili inostranstvo ili blizanci... a buduci da bas i nema inostranih ponuda, ostaje mu ovo drugo, na silu!
Jer ipak ne mogu da poverujem da covek kome je Karadjordje skandirao, koji je ljubio grb Vojvodine, bio zamenik kapitena, itd... da posle samo par meseci pogazi sopstvenu rec!!

Jer ipak ne mogu da poverujem da covek kome je Karadjordje skandirao, koji je ljubio grb Vojvodine, bio zamenik kapitena, itd... da posle samo par meseci pogazi sopstvenu rec!!

Колико ја знам сви смо били за то да ти играчи напусте Војводину,јер нису били у првом плану,са Николићем је споразумно раскинут уговор,е сад треба бити толика будала па раскинути уговор са Трајковићем јер се човеку жури у близанце.Пошто мислим да ниједан од близанаца није у стању да искешира ни 100 000 за њега.А ако га дају близанцима за тепсију рибе,треба све да их најуримо,али репресивним мерама,а не да кукамо по форумима.Minja wrote:Imao je i Nikolic ugovor, pa nista. Imao je i Abu ugovor, pa nista. I onaj Fiero, pa nista. I svi ovi sto sada redom odlaze, pa nista. Tako ce biti i sa Trajkovicem. Cisto sumnjam da cemo ga vise gledati u dresu FKV. Ako dobiju dve kile cvaraka za njega eto premije.
E nikad mi nece biti jasni oni koji se primaju na ovakve gestove.N13 wrote:...koji je ljubio grb Vojvodine...
Sta jednog igraca kosta ljubljenje grba? Bas nista! Ljubice oni tako i grb svakog sledeceg kluba u kome budu igrali. I mRdja je ljubio grb sve u 16 pa vidi ga sada. To je toliko isprazno i ne obavezuje ninasta, a publika se pali na neku veliku "ljubav". Pa i tinejdzeri siljokurani znaju da kad hoce da opale neku mucenicu da je najlakse da joj kazes "volim te", iako jedino sto osecas prema njoj je izvesna napetost u predelu prepona, bez ikakve iskrene emocije.
Ljubav prema klubu se iskazuje profesionalizmom, davanjem 100% u svakom trenutku, bilo na utakmici, na treningu ili u slobodno vreme, ko zivi sportski a ne divlja po kafanama. Uvek cu vise ceniti igraca koji je tih i nenametljiv a koji vredno radi nego ove koji tako napadno ljube grb i trce u zagrljaj navijacima - danas nama, sutra ko zna gde. No videli su igraci da publika naseda na te jeftine fazone, pa sto ne bi malo dizali sebi rejting, ne zahteva truda ni najmanje. Lakse je postati miljenik ljubeci grb nego radom i trudom.
Ode li Trajkovic (ili bilo ko drugi od ovih sto su se do juce kleli da nece nikada u "vecita") kod njih, videcete - opet ce ljubiti grb, pricati u medije da je od malena njihov navijac, grliti se s navijacima... A mi cemo naci vec nekog drugog miljenika koji ce istu foru da nam prodaje...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!