Navijanje je bilo fenomenalno

Ono na šta imam zamerku što je trener prekasno izvršio prvu izmenu.
I što nije igrao Milutinović.Cause wrote:Nismo "zaslužili" da izgubimo. Igra je bila na mnogo boljem nivou nego na ranijim mečevima.
Navijanje je bilo fenomenalno![]()
![]()
![]()
Ono na šta imam zamerku što je trener prekasno izvršio prvu izmenu.
Djumi, meni se posle vise godina ukazala prilika da gledam Vosu uzivo protiv Borca. Ono sto sam na toj utakmici video (od obe ekipe) nije bilo ni za zonaski fudbal, gledao sam dosta beton-liga utakmica gde je prikazani fudbal bio na boljem nivou od ovoga. Iz cele slike su samo 2-3 igraca na terenu (od 22 + rezerve) malo odskakali kvalitetom. A i takvu utakmicu je Vosa izgubila sa 0:2, celo vreme osim pocetnih 20-25 minuta bila slabiji tim na terenu.Djumi wrote:Sta reci ................
Posle vise od godinu dana sam gledao Vosu i moram da kazem da sam tek sada razumeo sve vase postove koji su bili uglavnom kriticki na racun igre .
Da se razumemo i dalje mislim ono sta sam pisao ali ovaj tim je definitivno vracen mnogo unazad.A jos kad je Anonimus napisao da je bilo bolje nego na prethodnim utakmicama,moram da postavim sam sebi pitanje:pa kako je tek to izgledalo?
Radoye jasno je to meni ali ako nesto zelimo da napravimo veoma је važno analizirati aktivnosti igrača u samoj igri i strukturi igre a taj segment nam otvara sledeća pitanja:Radoye wrote: S obzirom da sam vec godinama napolju i da nemam prilike da pratim domaci fudbal osim preko interneta i novinskih izvestaja ne znam da li je ono sto sam video na te dve utakmice realna slika stanja srpskog fudbala ili smo samo mi tako jadni, ali mozes da mi verujes na rec da je bilo TRAGICNO.
Tu se slazemo...Djumi wrote:Radoye jasno je to meni ali ako nesto zelimo da napravimo veoma је važno analizirati aktivnosti igrača u samoj igri i strukturi igre a taj segment nam otvara sledeća pitanja:
-Којi model igrača nam je potreban?
-Којi model napada koristiti?
-Коji model igre izvoditi?
Posle je sve lakse
neko iz mase wrote: da se ovako bore svaku utakmicu nikad im ne bi nista rekao.
Bravo Turija ali tu jos treba dodati DavidovaTurija wrote: I što nije igrao Milutinović.
Inače, prvi put da su se na terenu našli gotovo trenutno svi naši najbolji igrači, izuzimajući Kizita i pomenutog Milutinovića.Možda ne baš najbolje raspoređeni, ali individualno najkvalitetniji i najspremniji koje imamo na raspolaganju..