Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rivelinjo

Re: Transferi

Post by Rivelinjo »

Nikolićev prelazak mi smrdi - verujem da je znao da prelazi kod grobara i da je pripremio teren - da se odlepe, da Voša izgubi bodove.

Ove ostale, IGRAČE, što pljuju ljudi: pa majku mu, igrali su dobro, pošteno, najbolje što su siroti znali. Vule, Škuntelar i Trajče. Žive od fudbala, nemaju drugi hleb, iz Partizana, kao 99% šampiona će se sigurno lakše prodati nego iz Voše. Šta očekujete od njih?! Da skaču sebi u stomak, da igraju za džabe? Nema toga. Cela liga je nameštena, sve je tako od početka do kraja, šta sad treba oni da rade?! Za Vuleta verujem da je i kao čovek na mestu i da se bori za svoj hleb, pošteno.

Igrača mogu da mrzim jedino ako sam dogovori da sjebe ekipu (kad protivnik zatvori samo sa štoperom i/ili golmanom tekmu), ili ako se zajebava i ne igra koliko može.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Rivelinjo wrote:Nikolićev prelazak mi smrdi - verujem da je znao da prelazi kod grobara i da je pripremio teren - da se odlepe, da Voša izgubi bodove.

Ove ostale, IGRAČE, što pljuju ljudi: pa majku mu, igrali su dobro, pošteno, najbolje što su siroti znali. Vule, Škuntelar i Trajče. Žive od fudbala, nemaju drugi hleb, iz Partizana, kao 99% šampiona će se sigurno lakše prodati nego iz Voše. Šta očekujete od njih?! Da skaču sebi u stomak, da igraju za džabe? Nema toga. Cela liga je nameštena, sve je tako od početka do kraja, šta sad treba oni da rade?! Za Vuleta verujem da je i kao čovek na mestu i da se bori za svoj hleb, pošteno.

Igrača mogu da mrzim jedino ako sam dogovori da sjebe ekipu (kad protivnik zatvori samo sa štoperom i/ili golmanom tekmu), ili ako se zajebava i ne igra koliko može.

Molim te prekini sa opravdavanjem ljudskog smeća!
Ne možeš racionalizovati stvari u društvu psihičkih bolesnika koje u životu održava još jedino mržnja prema dva sportska predstavnika državnog terorizma. Stoga te lepo molim da se uzdržiš od ovakvih komentara ako već imaš ovakvo mišljenje. :!:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Joe

Post by Joe »

Neki ljudi nemaju leba da jedu pa ne prelaze preko svojih principa. Mislim da je to dovoljno reći onima koji pravdaju bivšeg kapitena.
Naravno postoje i oni drugi koji se recimo bave prostitucijom, koji blate svoj ugled, licnost i gaze principe da bi obezbedili egzistenciju. Eto u tu sortu ljudi spada nas bivši kapiten.
nssale

Post by nssale »

Ne znam o kakvim egzistencijama i parama se radi, bivši je na predstavljanju izjavio da je IMAO PONUDE IZ INOSTRANSTVA -čitaj: PARE SAM MOGAO DA UZMEM I VAN SRBIJE, ali se opredelio za nkp jer kada završi karijeru i okrene se iza sebe ŽELI DA IMA I NEKI TROFEJ, čitaj: U NKP SAM OTIŠAO NE SAMO ZBOG PARA!!!

S obzirom da je i na svojoj koži osetio kako se tamo uzimaju trofeji, neka mu je sretan trofej, navijači Vojvodine mu ne zameraju ŠTO JE OTIŠAO jer su vrlo svesni da nam klub ne vode cvećke, već mu navijači Vojvodine zameraju GDE JE OTIŠAO?!?!
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

nssale wrote:Ne znam o kakvim egzistencijama i parama se radi, bivši je na predstavljanju izjavio da je IMAO PONUDE IZ INOSTRANSTVA -čitaj: PARE SAM MOGAO DA UZMEM I VAN SRBIJE, ali se opredelio za nkp jer kada završi karijeru i okrene se iza sebe ŽELI DA IMA I NEKI TROFEJ, čitaj: U NKP SAM OTIŠAO NE SAMO ZBOG PARA!!!

S obzirom da je i na svojoj koži osetio kako se tamo uzimaju trofeji, neka mu je sretan trofej, navijači Vojvodine mu ne zameraju ŠTO JE OTIŠAO jer su vrlo svesni da nam klub ne vode cvećke, već mu navijači Vojvodine zameraju GDE JE OTIŠAO?!?!
To je šablonska priča koju svi fudbaleri pričaju. Prevod na srpski: "ja sam ovde, igraću koliko moram, paziti da se ne povredim i otići napolje za pare čim bude prilika".

Verujem da skoro svi igrači koji su sad u Vojvodini tako razmišljaju i tako će uraditi kad budu u prilici. To je danas sport. Samo neki odu direktno napolje, a neki preko blizanaca. Sad, nisam stručnjak za transfere, da li je lakše dobiti pare napolju ako ideš iz šampiona, ili je isto i ako ideš i iz trećeplasiranog tima?

Celo to naše prvenstvo je jedna kaljuga, prestao sam da se nerviram, ništa me više ne iznenađuje. Korumpirane uprave, sudije, igrači...
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Matador

Post by Matador »

Vladimir Jovančić bi mogao da bude zamena ako ode onaj što bi i peške iz Crne gore otišao u patlidžan.
Chana

Post by Chana »

E, moj jadni Vule, jel si Ti ikad pomislio sledeće:
Minja wrote:Ima 28 godina. Kakve ce on pare dobiti kada bude isao napolje za godinu-dve?
:klanjanje: na najboljem rezonu sa prethodnih strana...

Pisao sam našem bivšem "kapitenu" "oproštajno slovo" na nekoliko mesta, ne smem propustiti i ovde...

Negde će pročitati - pa mu predlažem da bar decu vaspita kako treba :frown:

“Kao prvo:
Hvala Ti na svim partijama u dresu Vojvodine u zadnje 4+ godine (bez nekog rezultata, mora se priznati), na svakom startu, na odnosu prema dresu svetinje koji si pokazivao, na ponašanju sa i van terena… Nažalost, fudbal se igra za pare i sa te strane budući da se treba prodati NEGDE, možda bi i mogao da Te razumem…
Ali, posle ovakvog šikaniranja:
http://youtu.be/UuC6ZbrTf4Q" onclick="window.open(this.href);return false;
kao i ovog blamiranja na JNA (obrati pažnju posebno na 06:45 i dalje, iako je realno – teško izabrati bilo šta iz repertoara Danila Grujića):
http://youtu.be/6XVSJvOAiQM" onclick="window.open(this.href);return false;

NE MOGU DA PRIHVATIM DA SI BAŠ NJIH ODABRAO, "KAPITENU" :?: :?: :?:
:frown: :frown: :frown:

Ima i lepa vest: ODSADA ĆE SUDIJE DA TI POMAŽU MAKSIMALNO :!:
Da, i "ništa Ti ne stoji na putu" prema trofejima (ako Ti takvi trebaju…)

Tvojoj porodici i Tebi želim sve najbolje, puno zdravlja, sreće
A ako je istina da “neko to odgore vidi sve” – od neke karijere posle ovog poteza, teško da će biti nešto…
Ali, za neku utehu, “Tvom treneru” – ne želim ni toliko!

Novi Sad, Tebi ipak NE BI SMEO da zviždi – a “onaj” i tako nije bitan, pitanje je i da li će se pojaviti u Novom Sadu…”

Mene lično je veoma razočarao (ne prelaskom u Partizan, jer oni od njega neće imati neke koristi) time što je pljunuo na sve što je stvarao kod nas, ali i više od toga što je pljunuo na funkciju KAPITENA toliko puta pokradene ekipe – upravo od te “najveće ekipe”…

To što je pljunuo na sebe, njegovo je pravo :!:

A sve, radi čega, Vule, Vule :?: :!:

P.S. Izvinjavam se na "divljem stilu pisanja"... Morao sam :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Liman 1

Post by Liman 1 »

Nema opravdanja za ovakav potez, kapiten Vojvodine ne može da predje u nkp makar nemao hleba da jede! Ja se nadam da ćemo naučiti na ovoj grešci i da vise nijednom igraču koji nije naše dete nećemo skandirati ime. Moramo biti jaki, moramo pokazati da mozemo bez ovih govana.
Doći će naših pet minuta, mora doći!
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Sima Strahota wrote:
Svaki fudbaler želi da kada završi karijeru može da se osvrne i vidi da je osvojio neke trofeje. Ovde se to dešava svake godine, a pritom crno-beli konstantno igraju u Evropi - istakao je Vulićević
Ma ljudi nije on loš, samo je eto polu debilan.
Pre bih rekao jedan kompletan debilan.Vidi se to po debilnom osmehu prilikom predstavljanja u novom klubu.
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/skule ... dine/67774" onclick="window.open(this.href);return false; ovde ce biti ili neka mala suma od partizana (oko 100.000e) ili ce trenirati 6 meseci sa petlicima ,cini mi se da Mali Radojica preko njega pokusava da udje u partizan ,ali ne znam kako ce tamo proci,ima tamo jacih "menadzera"
JackSparow

Post by JackSparow »

Lično, voleo bih da škule ode kod njih, mada mi to deluje nerealno, znaju i oni da oni nije ni za qrac, ima visinu, nema pojma da da gol glavom, spor, potencijalni neradnik, jedino ima solidnu tehniku. Nigde se nije dokazao osim, koliko toliko, ove polu sezone kada nije imao nikakvu konkurenciju u napadu. Sam ćelavi šupak ga je javno kritikovao da mora da popravi realizaciju. pa i ove sezone, imao je po utakmici pet, šest stopostotnih prilika, on da jedan ili nijedan gol po utakmici. Bezbroj pokušaja iz peterca, jedan na jedan sa golmanom. Eto sreće da vode ovog pešaka, ako ostane trpeće uvrede, a ako ode neki momci će dobiti platu od tih para. Škule, Leković, Vukčević, Kaluđer su igrači čiji odlazak će se najmanje osetiti. Vule i Trajko će zato dosta faliti, jesu ispali šupčine i ljudi bez ikakvog obraza, ali ćemo ih teško nadomestiti..bili su ekstra klasa za našu ligu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rekao bih 'Koga nema, bez njega se moze', osim u slucaju Abubakara, jer da on nije otisao, iza sebe bismo imali evropsku jesen, ali dobro...

Sto se Skuletica tice, dovode ga kao sto su dovodili Kojica i Jovancica pre njega - prikazao par dobrih partija u jednoj polusezoni, ukljucujuci i utakmicu protiv njih. Groblje ce od njega ocekivati 20 golova po sezoni, sto ovaj realno ne da ne moze, nego teorije nema. Osuce paljbu po njemu prvom prilikom, ovaj ce se popaliti kao hepo kocka, uci u sukob s navijacima i to ce biti kraj njegove avanture u patlidzanu.

Mozemo da kazemo da se preporodio u Nisu i ovde, ali samo ako drasticno smanjimo kriterijume. Ovakva igra trebala je biti pre 2 godine kad je dosao, i to da je pripisemo periodu adaptacije.
srkins

Post by srkins »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ic-u-Konji" onclick="window.open(this.href);return false; prvi prodat i to pomalo neocekivano
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

srkins wrote:prvi prodat i to pomalo neocekivano
Prodace svakoga ali bas svakoga za koga bude bilo kakvo interesovanje od bilo koga i to za daj sta das, bez ikakve strategije. Cede se one poslednje kapi iz suve drenovine, grabez da se ugrabi sta se jos moze ugrabiti dok jos sve nije otislo dodjavola. Sledeci korak hipoteka na Veternik, pa kad i te pare nestanu u privatne dzepove - katanac.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
srkins

Post by srkins »

Nije ta nasa drenovina bas toliko suva,ima tu jos fino da se cedi...
Post Reply