Vojvođanska fudbalska scena

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Re: Vojvođanska fudbalska scena

Post by shecky »

Svaka cast na slikama i na informacijama od klubovima za koje 90% ljudi i ne zna da postoje!! :) -ukljucujem i sebe tu-

Ja sam ranije na nekim mestima a mozda i ovde pisao vec.. ne razumem zasto RTV npr. ako vec "nema" para za prenose superligaskih utakmica vojvodjanskih klubova , onda bi bar mogli da prenose nizerazredne lige ,jer koliko god da to mozda nekom smesno zvuci ,smatram da bi itekako imalo gledanost ,tj mnogo vece nego sto i najveci skeptik misli.

Ko sprecava FSV da napravi kup Vojvodine gde bi logicno ucestvovali samo vojvodjanski klubovi ,pa makar Vosa bila osvajac svaki put :) ,salu na stranu ,smatram da bi to dovelo do vece popularnosti fudbala u manjim gradovima ,a realno vecih i nema u sustini ,ali svakako bi dobili nesto lokalno,nesto sto ima dusu, a sav prihod od svih prodatih ulaznica bi recimo mogao da bude prosledjen upravo tim manjim klubovima da mogu da doteraju svoje sportske objekte koliko toliko ,a verujem da bi se i neki sponzor pronasao u celoj toj prici.
torrente

Post by torrente »

ma da ...kao da je Nikolić neki trener...
ne razumem tvoj crnjak u svakom postu koji pises...ajde da se svi samoubijemo jer je svuda zavera i nigde nista ne valja,jer nema izlaza,i uvek je neko treci kriv ili neko četvrti ima neki interes u teoriji zavere koja se servira sa mesta kojeg ti najbolje znas,ali neces da kazes...
Daj covece mani se vise...ubijaš koliko imaš negative i cinizma !
I nemoj sad da obišeš post...
Pozdrav i daj malo vedrije gledaj...imas dobru stvar od Monti pajtonovaca...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
limanfkv

Post by limanfkv »

Jedan je Gruja!
Vojvodina je izgubila mnogo njegovim odlaskom. Covek je napravio vecinu nasih najboljih igraca u poslednjih 10+ godina. Pored toga od njih je pravio i ljude, sportiste. Bojim se da ce se tek osetiti njegov odlazak u nadolazecim godinama, iako imam samo reci hvale za (vecinu) trenera omladinske skole. Slazem se sa Minjom.
0.0625
shecky

Post by shecky »

Nemojte se svadjati koji vam je ..
Samo borbeno !

Post by Samo borbeno ! »

Nije Torente mislio nista lose za Zorana Grujica, nego ga je verovatno pogodilo to sto je Minja napisao "razne Nikolice" jbt covece tebi niko ne valja !
Najperspektivniji mladi trener u Srbiji, odveo Rad u evropu bre, itd...
Kad bi recimo doveli Djurdjevica, napadaca iz Rada, mislim da bi Minja imao zamerku, daj bre covece...
limanfkv

Post by limanfkv »

Jel on bese hokejas ranije?
0.0625
West Ham

Post by West Ham »

Tako je.
Jednako talentovan za hokej i fudbal. Lično ga poznajem godinama i mogu da kažem da je odličan momak.
oi Oi Oi! The chozen few...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

West Ham wrote:Tako je.
Jednako talentovan za hokej i fudbal. Lično ga poznajem godinama i mogu da kažem da je odličan momak.
Sveta Mijin je NAJBOLJI hokejaš koga je NS imao (da kažem, i čitava Srbija)! Extremno jak igrač (za naše uslove).
Odličan i fudbaler, igrao u Rumuniji i Izraelu, ali izbor mu "nije bio lak"...Morao je da prelomi da li da zaradi, ili igra nešto što više i ne postoji kao sport u Novom Sadu (na moju, verovatno i njegovu, veliku žalost)...Mada bi i u hokeju imao internacionalnu karijeru, garantovano...Ipak, izabrao je fudbal, a sada i ta karijera polako zalazi...Znam da se ne kaje, ali srpski hokej je izgubio VELIKOG igrača!
shecky

Post by shecky »

Minja moram ti reci da sve vise pratim ovu sekciju foruma , i bas je lepo citati vesti o klubovima i igracima koji u sustini niko ziv i ne zna!
Kad god si u mogucnosti samo pici slike :) Ujedno mozemo videti i razne stadione po Vojvodini.
U ovim nizim rangovima fudbal je jos uvek fudbal, nekako iskreno iz ljubavi.
shecky

Post by shecky »

Cestitke.

http://rtv.rs/sr_ci/sport/fudbal/sto-go ... 39746.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Samo borbeno ! wrote: Najperspektivniji mladi trener u Srbiji, odveo Rad u evropu bre, itd...
Pokazalo se i da je baš u duši onako... baš baš. Usrećio nas.

Minja je jedan od retkih koji su bili rezervisani njegovim dolaskom. Pokazalo se po 1000. put u Srbiji da je optimista u stvari samo loše obavešteni pesimista. :)
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Akcent

Post by Akcent »

Svetozar Mijin, profesor fizičkog u mojoj školi, sjajan lik i sjajan fudbaler :)
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rekao bih da bi ovo mogla biti odgovarajuca tema za ovu vest.

Na fejsbuku je juce osvanula stranica Fc United of Vojvodina, odnosno produkt onih par postova kroz koje smo raspravljali postojanje mancesterske verzije Vojvodine. Je l' zna neko nesto vise o ovome? Je l' prica ozbiljna?
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

"Da obavestimo sve da osnivanje kluba nema nikakve veze sa nezadovoljstvom navijaca sadasnjom upravom. Imacemo svoj put i nacin rada a cilj nam je da pruzimo dodatno zadovoljstvo svim simpatizerima Fk Vojvodine i svim Novosadjanima."

To im stoji koliko vidim na fejsbuk stranici. Iskreno nisam upućen ko stoji iza toga, i šta im je cilj... Ne bih da zvučim cinično, ali mislim da je pravljenje kluba sa imenom koje direktno asocira na Mančester (gde su osnovali klub upravo iz nezadovoljstva stanjem u fudbalu, visokim cenama karata i bahatosti bogatog vlasnika) sa ciljem čistog rekreativnog igranja fudbala samo rasipanje energije. Meni je uvek izgledalo apstraktno, ali u neku ruku moguće, da ako dogori stvarno toliko sa situacijom u klubu, da bi moglo tako nešto da se izrodi, i napravi nešto slično United of Manchester-u, ali trenutno kada je ceo stadion protiv uprave, i svi su složni po tom pitanju da treba da ih oteramo, mislim da je to ono na šta treba usresrediti svu energiju i pažnju.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Stexman

Post by Stexman »

I ja se slazem sa tim. Cak mislim da bi koriscenje imena Vojvodine moglo da donese negativne posledice, pogotovo sto kazu da ovaj klub nema veze sa nezadovoljstvom navijaca! I sta bi mene kao navijaca Vojvodine motivisalo da pratim ovaj klub? Stvarno mi nije jasna poenta svega ovoga. Nemam nista protiv osnivanja novog kluba ali sam protiv bilo kakvog povezivanja istog sa Vojvodinom. Jel smo zaboravili na stihove:"Vojvodina, JEDNA JEDINA..."
Post Reply