Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kafe bagdad

Re: Transferi

Post by kafe bagdad »

Шкулета је одиграо више него поштену полусезону и био је стрелац на неким од најбитнијих утакмица за наш клуб (Шериф, црни, црвени у купу), уз пар капиталних промашаја (Бурса, црвени у превенству). Био је константна опасност по гол и једном директно одлучио победника (Спартак пре реванша са Шерифом). Добро би нам дошао и у другом делу, јер не видим ниједног бољег нападача тренутно у ЈСЛ. Нажалост, клуб у ком је провео један део јуниорског стажа не преза ни од чега да га доведе, али то није разлог да ми не останемо достојанствени и објективно сагледамо његов учинак.
limanfkv

Post by limanfkv »

Friends & Football International LLC

http://www.transfermarkt.co.uk/en/frien ... _1893.html

Evo liste igraca naseg trenera iz senke.

Od aktuelnih igraca poseduje Djurica, Radoje i Nastica. Zanimljivo je da je pre par dana jedan od njegovih najboljih igraca Drincic Nikola potpisao za partizane. Sa ove liste bih voleo kada bi mogla da se izboksuje pozajmica Cupe Stevanovica koji ne igra u Elceu, kao i reaktiviranje Laneta. A ono sto ocekujem da ce doci kod nas je Kirovski i Miric.
0.0625
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Мирић није имао места у прошлогодишњој звезди,која је већи крш била од ове сад,па не видим разлог за његов долазак,као ни оне ,,голманчине'' из Земуна.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

ДушанСП wrote:Мирић није имао места у прошлогодишњој звезди,која је већи крш била од ове сад,па не видим разлог за његов долазак,као ни оне ,,голманчине'' из Земуна.
Pa ne vidis ko mu je menadzer :D
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Видим ко му је менаџер,иначе са тог списка највише бих волео у дресу Војводине Коларова и Тадића али јбг :D
limanfkv

Post by limanfkv »

Minja wrote:Ok, sve je to lepo, ali gde je u celoj prici Vojvodina?

Jovanovic ce da dodje da se rekreira, nece morati da placa termine po kojekakvim skolama ili balonima, a ostali igraci sa spiska ce doci da malo doteraju svoj CV. I, sve je to lepo, ali gde je Vojvodina u svemu tome?
Cisto sumnjam da cemo uopste videti Laneta tako da se ne treba zanositi time. Mislim da se njemu ne igra bas fudbal u nasoj ligi, a i uopste. Voleo bi da u nasim redovima imamo dva-tri igraca sa ogromnim iskustvom kao onomad Dundjerskog i Govedarica. Mislim da koliko su Kacar i ostali napredovali pored trenera jednako toliko i uz ove dve velicine. Pored Laneta voleo bi da to bude i Stepanov koji je takodje bez angazmana. Ukoliko mi je izvor dobar skoro je dobio i prinovu pa je vreme da se "vrati kuci". Sto se tice ovih krseva od Mirica i ovog smeca od golmana mislim da ce kod nas iz prostog razloga sto ih niko nece hteti, a to su pravi ljudi za nasu bajnu upravu. Sto se tice pitanja imam kontra pitanje, gde je Vojvodina uopste i sta je danas Vojvodina?

Inace...
sportskacentrala wrote:Kipar nova destinacija za Kaluđerovića

Doskorašnji napadač Vojvodine, Andrija Kaluđerović, mogao bi i pre nove godine da postane član kiparskog AEL-a.

On je na Kipar otputovao još prošle sedmice i u ponedeljak bi trebalo da stavi paraf na šestomesečnu pozajmicu. Da bi se saradnja ozvaničila, potrebno je da Kaluđerovićev klub, Peking Guan, zvanično da zeleno svetlo što ne bi trebalo da predstavlja problem.

Kalušeroviću će AEL da bude trei inostrani klub jer je osim Pekinga bio i član španskog Rasinga iz Santandera.
0.0625
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Kirovski ne sme igrati za Stari klub!
budababa

Post by budababa »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... u-Partizan

Život piše drame... Rasplakah se nad sudbinom ovog nesrećnog čoveka.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nek ostane, jos 6 meseci.... da se rastanemo kako zasluzuje :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

http://www.butasport.rs/2013/12/fk-vojv ... ofeje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:cheers:
Image
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Изгледа да смо се договорили са гробљем,за Шкулетића(400.000),уколико се то обистини назвао бих то продајом деценије :mrgreen:
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Stefke wrote:Ја бих размислио о Степанову, слободан је играч...
Што се ових наших папака тиче, пуштајте воду да :shit: оду.... Гузиће њих клинци (уз пар маторих), само да се ушеме :devil:
Stepanov je u NS već neko vreme, ali vam prenosim potpuno proverenu informaciju, neće igrati za Vojvodinu. Sreo sam ga pre utakmice sa Šerifom. Popričali smo malo ( znamo se dobro još iz mlađih dana), rekao je da mu ne pada napamet da potpisuje za Vošu. Kaže, vidim ja kako se tu radi, banda vodi klub, neću to sebi da radim.
Vise nista nije isto!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

PanonskiFantom wrote:
Stefke wrote:Ја бих размислио о Степанову, слободан је играч...
Што се ових наших папака тиче, пуштајте воду да :shit: оду.... Гузиће њих клинци (уз пар маторих), само да се ушеме :devil:
Stepanov je u NS već neko vreme, ali vam prenosim potpuno proverenu informaciju, neće igrati za Vojvodinu. Sreo sam ga pre utakmice sa Šerifom. Popričali smo malo ( znamo se dobro još iz mlađih dana), rekao je da mu ne pada napamet da potpisuje za Vošu. Kaže, vidim ja kako se tu radi, banda vodi klub, neću to sebi da radim.
Bravo, Stepi. Samo sto dalje od kluba. Mi smo uz klub, jer moramo, legende ne treba trositi... :cheers:
fkvislife

Post by fkvislife »

Kanda je novi stari napadac Antwi :mrgreen: Danas sam ga video u gradu sa zenom i decom osim ako ne zivi u Novom Sadu..
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
fare

Post by fare »

budababa wrote:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... u-Partizan

Život piše drame... Rasplakah se nad sudbinom ovog nesrećnog čoveka.
Kako neko moze da padne tako nisko takve baljezgarije da prica prvo Vulicevic a sada i ovaj, stvarno bi mogao ostati u Vosi jos ovih 6 meseci pa da se lepo i dostojanstveno oprostimo sa tim velikim Firmasem kojem je dupe zinulo izgleda za Beogradskim blizancima nevazno kojima . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:.
Post Reply