Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Ne brine mene Nastic i njegove igre, nego alternativa na toj poziciji, kao npr. prva tekma proleca, kada Nastic bude odradjivao suspenziju iz meca s ciganijom. U odbrani smo sa 2-3 igraca na jednoj poziciji spali na po jednog levog beka i stopera. Ako ne planiraju da stavljaju omladince na stoperske pozicije i desnog beka, ja stvarno ne znam kako cemo da se skrpimo, jos ako uzmemo u obzir kartone i povrede. Jedno je igrati s nasom decom, a sasvim drugo nemati ama bas nikakve alternative u odbrani, nemati odbranu, sta vise, trenutno.
Vojo Ubiparip viđen danas kako trči u malom bazenu Spensa, pod nazorom kondicionog trenera 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Oporavlja se od teske povrede,sjebao ligamente...bice spreman negde za april maj...Boske87 wrote:Vojo Ubiparip viđen danas kako trči u malom bazenu Spensa, pod nazorom kondicionog trenera
- novosadjanin
Golmani:Radoye wrote:Igracemo prolece sa petlicima.
-Lazovic (u21 reprezentativac)
-Zakula
-Kordic
Odbrana:
-Djuric
-Vujacic (u21cg?)
-Nastic
-Babic (u19)
-Becelic
-Lekovic (nadam se da cemo i njega sutnuti/uvaljati)
Sredina:
-Poletanovic (u21)
-Radoja (u21)
-Gacinovic (u19)
-Milinkovic-Savic (u19)
-Tumbasevic
-Vranjes
-Alivodic
-Kosovic (u21cg?)
-Ivanic
Napad:
-Spremo
-Georgije Ilic (u19)
Napred mladici!
Sredina i golmanska pozicija solidno popunjeni, potrebna doselekcija u napadu i u odbrani. Kapiten po meni ipak Djuric, osim u slucaju da se vrati neko tipa Stepanova. Da li neko moze da napise nesto vise o Becelicu, Ivanicu i Spremu?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Situacija je loša. Zato bi sada jako mogli da pomognu igrači tipa Jao Antvi i slični. Čuo sam da je baš dobar momak i sigurno bi igrao za platu od par stotina evra. U trenucima bahatosti olako smo se odrekli Vuka Mitoševića, Šušnjara i još nekih koji bi sad baš dobro došli.
U ovom trenutku čak ne bih imao ništa protiv ni da nam se vrati Runi Smiljanić. Odigrao je samo nepune 4 utakmice za Bežaniju ove jeseni ali sam siguran da bi nam mogao ponoći na beku umesto bivšeg kapitena.
Može se i bez mnogo para skockati solidna ekipica na proleće, ali treba imati trenera koji to može ukomponovati.
Kupovati samo mlade igrače željne dokazivanja i sa velikim motivima. Nikako neka "zvučna" imena kojoj bi Voša došla samo kao zadnja stanica na kojoj bi se ovajdili. Tu mislim i na Laneta koga je neko spomenuo. Njega baš ne bih voleo da vidim kod nas.
U ovom trenutku čak ne bih imao ništa protiv ni da nam se vrati Runi Smiljanić. Odigrao je samo nepune 4 utakmice za Bežaniju ove jeseni ali sam siguran da bi nam mogao ponoći na beku umesto bivšeg kapitena.
Može se i bez mnogo para skockati solidna ekipica na proleće, ali treba imati trenera koji to može ukomponovati.
Kupovati samo mlade igrače željne dokazivanja i sa velikim motivima. Nikako neka "zvučna" imena kojoj bi Voša došla samo kao zadnja stanica na kojoj bi se ovajdili. Tu mislim i na Laneta koga je neko spomenuo. Njega baš ne bih voleo da vidim kod nas.
Nisam siguran da ce svi sa ovog spiska ostati...novosadjanin wrote:Golmani:Radoye wrote:Igracemo prolece sa petlicima.
-Zakula
-Kordic
Odbrana:
-Djuric
-Vujacic (u21cg?)
-Nastic
-Babic (u19)
-Becelic
Sredina:
-Poletanovic (u21)
-Radoja (u21)
-Gacinovic (u19)
-Milinkovic-Savic (u19)
-Tumbasevic
-Vranjes
-Alivodic
-Kosovic (u21cg?)
-Ivanic
Napad:
-Spremo
-Georgije Ilic (u19)
Napred mladici!
Sredina i golmanska pozicija solidno popunjeni, potrebna doselekcija u napadu i u odbrani. Kapiten po meni ipak Djuric, osim u slucaju da se vrati neko tipa Stepanova. Da li neko moze da napise nesto vise o Becelicu, Ivanicu i Spremu?

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Toto Riina
Runi je cesce u kafani od mene.lazarr wrote:Situacija je loša. Zato bi sada jako mogli da pomognu igrači tipa Jao Antvi i slični. Čuo sam da je baš dobar momak i sigurno bi igrao za platu od par stotina evra. U trenucima bahatosti olako smo se odrekli Vuka Mitoševića, Šušnjara i još nekih koji bi sad baš dobro došli.
Fiero?
Živi bili, sng!

Živi bili, sng!

Mislim da bi nam Antwi dobro došao.Fali nam takav profil igrača u napadu - brz, snažan, požrtvovan i eksplozivan momak, uz sve to i pošten čovek.Najsličniji je napadač Abubakaru i uklopio bi se odmah u koncepciju igre (kakvu smo u napadu gajili godinama).
Kakav je status Greena?Bio bi pravo rešenje za desnog beka.
Možda bi se vratio i Adjuru?Kad smo mogli da vratimo Tumbasovića, što ne bi i Adjurua?
Pošto je onaj koji ih je sve oterao,sada otišao, mogu da se vrate u Vošu sva trojica.Mislim da im je Novi Sad prilično drag grad, a njihovo iskustvo bi koristilo našim mladim igračima.
Moj glas za njihov povratak u Vošu.
Kakav je status Greena?Bio bi pravo rešenje za desnog beka.
Možda bi se vratio i Adjuru?Kad smo mogli da vratimo Tumbasovića, što ne bi i Adjurua?
Pošto je onaj koji ih je sve oterao,sada otišao, mogu da se vrate u Vošu sva trojica.Mislim da im je Novi Sad prilično drag grad, a njihovo iskustvo bi koristilo našim mladim igračima.
Moj glas za njihov povratak u Vošu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Imamo pun ocin igraca u veznom redu, koji ce nam Djura. Voleo bih da se vrati, ali nam realno ne treba pored svih ovih igraca. Od napadaca eventualno Antwi i jos jedan afrikanac, izvoze se na stotine, sigurno ima jedan dobar.
I dalje ne mogu da poverujem koliko smo se lako odrekli ovog coveka http://www.transfermarkt.com/en/saladin ... 81650.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I dalje ne mogu da poverujem koliko smo se lako odrekli ovog coveka http://www.transfermarkt.com/en/saladin ... 81650.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Red Marquis
- Moderator
- Toto Riina
Ne bojim se sto ce tim ciniti mladi igraci, vec sto postoji mogucnost da bude tajnih menadzerskih prodaja kao u nkp. Forsiras mladog igraca koji je supertalentovan i onda posle sest meseci, godinu dana neko drugi realizuje transfer(a igrac odet za sitne pare za koje se ne zna gde ce zavrsiti)
Svi igraci koji su otisli su ovde dosli da ozive karijere i lepe novce uzmu za rekreaciju(Cast Delacu i Jagosu). Za dosta manje para moze da se skocka veoma lep tim gde bi nekoliko iskusnijih igraca bila podrska mladim i talentovanim igracima. U startu treba zaboraviti na titule, ubedljive pobede u serijama. Ali treba ocekivati borbenost za Stari klub!
Vratiti Ivanica, Becalica(Slaninar do koske), Sprema. Uputiti izvinjenje Bobi Novakovicu i dati mu traku, razmisliti o vracanju Vlade Buaca, Antwija, Save Kovacevica(cisti papiri), Bojan Malisic (desni bek bez ugovora), Vladimir Jovancic(spic slicnih osobina kao Skuleta), Nenad Sreckovic (levo krilo), Sasa Marjanovic(veznjak), Vukasin Devic(stoper), Bismark Apije(spic), Zorana Marusica(veznjak).
Svi igraci koji su otisli su ovde dosli da ozive karijere i lepe novce uzmu za rekreaciju(Cast Delacu i Jagosu). Za dosta manje para moze da se skocka veoma lep tim gde bi nekoliko iskusnijih igraca bila podrska mladim i talentovanim igracima. U startu treba zaboraviti na titule, ubedljive pobede u serijama. Ali treba ocekivati borbenost za Stari klub!
Vratiti Ivanica, Becalica(Slaninar do koske), Sprema. Uputiti izvinjenje Bobi Novakovicu i dati mu traku, razmisliti o vracanju Vlade Buaca, Antwija, Save Kovacevica(cisti papiri), Bojan Malisic (desni bek bez ugovora), Vladimir Jovancic(spic slicnih osobina kao Skuleta), Nenad Sreckovic (levo krilo), Sasa Marjanovic(veznjak), Vukasin Devic(stoper), Bismark Apije(spic), Zorana Marusica(veznjak).
Mislim da je Radoye najbolje odgovorio na ovo pitanje, par postova iznad:gospodinFKV wrote:Imamo pun ocin igraca u veznom redu, koji ce nam Djura. Voleo bih da se vrati, ali nam realno ne treba pored svih ovih igraca.
Radoye wrote:Nisam siguran da ce svi sa ovog spiska ostati...novosadjanin wrote:Golmani:Radoye wrote:Igracemo prolece sa petlicima.
-Zakula
-Kordic
Odbrana:
-Djuric
-Vujacic (u21cg?)
-Nastic
-Babic (u19)
-Becelic
Sredina:
-Poletanovic (u21)
-Radoja (u21)
-Gacinovic (u19)
-Milinkovic-Savic (u19)
-Tumbasevic
-Vranjes
-Alivodic
-Kosovic (u21cg?)
-Ivanic
Napad:
-Spremo
-Georgije Ilic (u19)
Napred mladici!

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Slazem se, ali na tom spisku fali i Vukcevic, koji ce sigurno ostati da odradi tih 6 meseci, ukoliko ne nadje klub. Koliko ja znam, s njim nije raskinut ugovor jos uvek. S njim u kombinaciji, brojka igraca u veznom redu se penje na 10, od toga na Djurinoj poziciji vec imas Radoju, Tumbasevica i Milinkovic-Savica. Djura nije kreativac, a ako neko ode s tog spiska, to ce biti Vranjes (kreativac), Poletanovic (kreativac), a nisam siguran ni da je Kosovic siguran po tom pitanju
Jedino ako Radoju prodamo, ili Tumbasevica. Ovako, to bi bilo cisto gomilanje...
Voleo bih Malisica da dovedemo na poziciju desnog beka, ako ne bude nista od Greena. Voleo bih da se da sansa Georgiju Ilicu u napadu. Koje prirode je njegova povreda?

Jedino ako Radoju prodamo, ili Tumbasevica. Ovako, to bi bilo cisto gomilanje...
Voleo bih Malisica da dovedemo na poziciju desnog beka, ako ne bude nista od Greena. Voleo bih da se da sansa Georgiju Ilicu u napadu. Koje prirode je njegova povreda?
"Ovako nema smisla“, rekao je Božović za Sport i ponovio je da Škuletić želi da pređe jedino u Partizan.