Samo sam preleteo pogledom preko fotki te je moguće da sam nekoga izostavio, ali po onome što sam ja video jedio sam za Iliju i Kevu siguran da navijaju za Vojvodinu...gospodinFKV wrote:Djavo me naterao da otvorim slike s koktela
Uprava
Re: Uprava
Može ako je ČOVEK... samo je takvih sve manje.Minja wrote: Da li neko ko je na platnom spisku kluba ili neko ciji blizi ili najblizi rodjak ili rod radi u klubu, moze nezavisno i samostalno u odnosu na Upravu i klub da donosi odluku o tome kako ce glasati na Skupstini?
P.S. Pod "čovek" se ne misli na one sa geslom: "LJUDI smo, podmazaće se".
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Toto Rina, sta je to sto si ti okacio u postu? Pa zar je moguce da neko ozbiljno razmislja o ovom predlogu?
Promena naziva stadiona? Izmena i novi dizajn dresova? Obavezno mesto startera igraca iz Koreje?
Hajde neka mi neko kaze da je ovo neka zajebancija?
Promena naziva stadiona? Izmena i novi dizajn dresova? Obavezno mesto startera igraca iz Koreje?
Hajde neka mi neko kaze da je ovo neka zajebancija?
- Toto Riina
Predlog se sastoji od mnostva ponuda, koje se na pregovorima biraju i ugovaraju
Jedan Arsenal ima naziv stadiona po sponzoru, a Karadjordje je u Vojvodjanskim srcima od vajkada, dresovi su nam svetskog dizajna i nisu podlozni redizajnu, dok nam je klub vrhunskog kvaliteta bez mesta za strance.

Jedan Arsenal ima naziv stadiona po sponzoru, a Karadjordje je u Vojvodjanskim srcima od vajkada, dresovi su nam svetskog dizajna i nisu podlozni redizajnu, dok nam je klub vrhunskog kvaliteta bez mesta za strance.
Cekaj, ti ovo ozbiljno?
Sto se tice imena stadiona, ako neki sponzor bude voljan da nam sagradi nov stadion koji bi zadovoljavao sve uslove da se na njemu igra finale svetskog prvenstva, onda se slazem, neka ga nazove po sebi.
Sto se tice imena kluba, grba, boje i dizajna dresova - nemojte se saliti sa svetinjom.
Stranci su uvek dobrodosli pod uslovom da donose kvalitet koji nedostaje za pristupacnu cenu.

Sto se tice imena stadiona, ako neki sponzor bude voljan da nam sagradi nov stadion koji bi zadovoljavao sve uslove da se na njemu igra finale svetskog prvenstva, onda se slazem, neka ga nazove po sebi.
Sto se tice imena kluba, grba, boje i dizajna dresova - nemojte se saliti sa svetinjom.
Stranci su uvek dobrodosli pod uslovom da donose kvalitet koji nedostaje za pristupacnu cenu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Bas to. Ne vidim kakav je problem potencijalni redizajn dresova, a sto da ne i grba (naravno cuvajuci osnovu). Prvo smo mi sami imali razlicit dizajn dresova tokom nase istorije, a sto se tice grba, pogledajte koliko puta su razliciti evropski timovi redizajnirali svoje grbove, uglavnom praveci lepsu i moderniju varijantu. I mi bismo mogli zadrzati sadasnju osnovu i dodati nesto tako da nam grb ne bude vise kao znacka iz nekog rudnika sa pocetka 20.veka.Toto Riina wrote:Predlog se sastoji od mnostva ponuda, koje se na pregovorima biraju i ugovaraju![]()
Slažem se! Hoću crne šortseve. Kao Fejenord!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
I dalje u vrhu srpskog fudbala... Hvala vam, dobrotvori naši!B92 wrote:Među najvećim poreskim dužnicima su Fudbalski klub Crvena zvezda sa 438 miliona dinara, kao i Farmakom, Industrijski kombinat Guča iz Lučana, Veterinarski zavod iz Zemuna, medijska kuća Pink internacional, Fudbalski klub Vojvodina, Omladinski fudbalski klub (OFK) Beograd, Novosti.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Zavisi kako se ovo gleda,s jedne strane jesmo jos uvek medju najvecim duznicima...ali sa druge sa 229 miliona pao je dug na 76 miliona za porez
Koliko sam razumeo, nekome nije odgovaralo da budemo filijala Benfike. A pod ovom upravom smo postali filijala grobara - dakle, najgoreg mogućeg šljama!? Mislim da je vreme da se rastanemo sa ovom upravom, a i sa onima koji su je izabrali. Zaista je već mučno.
- ragazzi di Neoplanta
Kako to? Da ih zamolimo lepo da odu?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Navodno ja Z. Pavlović Klubu pozajmio 340.000 evra. Tuga će biti vraćati to i sve karantine u Parku...
Vođe grupa, podgrupa i svi koji imate uticaje na tribinama, TERAJTE OVU UPRAVU KAKO ZNATE I UMETE HITNO!!! Ko god dođe, biće bolji, a naročito Minja Bolesnikov. Samo, čovek ima jednu veliku manu koja ga ometa u trci za funkciju - navija za Vošu, a takvi kod nas ne prolaze.
Vođe grupa, podgrupa i svi koji imate uticaje na tribinama, TERAJTE OVU UPRAVU KAKO ZNATE I UMETE HITNO!!! Ko god dođe, biće bolji, a naročito Minja Bolesnikov. Samo, čovek ima jednu veliku manu koja ga ometa u trci za funkciju - navija za Vošu, a takvi kod nas ne prolaze.
Zar stvarno misliš da je ovo realno?! Eh, gari moj...za 20 godina, ako sam 2-3 puta čuo: "Uprava napolje" sa naše najvernije tribine...a i to je bilo brzo utišano i zataškano...Matador wrote:Vođe grupa, podgrupa i svi koji imate uticaje na tribinama, TERAJTE OVU UPRAVU KAKO ZNATE I UMETE HITNO!!!

Msm, sekretari, komesari...ma, biće novih sistematizacija u klubu, ima još "zaslužnih"

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ko će ih oterati? Mi pisajući na forumu i sa onim "stadion me više neće videti". Grupe više nema, a i klub se polako gasi! Da je drugačije već večeras se skupiti ispred sportskog cenra i pokazati šta mislimo o ovim potezima. Međutim koliko bi ljudi odavde otišlo? Ovako za mesec dva će se sve zaboraviti, kao da ništa nije ni bilo, a Pankov će verovtno poneti kapitensku traku i tako u krug dok ne dođemo do dna!
- gospodinFKV
Rabren ce iz Vose jedino putem bivseg predsednika. Koliko god to odvratno zvucalo, tako je. Nadam se samo da necu popiti ban zbog ovoga
Njega ni sam Bata nije mogao da otera, jer ima neke strasne veze. Koliko ja cujem, politicke su prirode. Korene je odavno pustio i medju navijacima, tako da ga samo njegova ili Bozija volja mogu oterati iz kluba

Njega ni sam Bata nije mogao da otera, jer ima neke strasne veze. Koliko ja cujem, politicke su prirode. Korene je odavno pustio i medju navijacima, tako da ga samo njegova ili Bozija volja mogu oterati iz kluba