Pripreme
-
Re: Pripreme
zato sto idem na interviju za brod,jel ti sad lakse?
E onda ok.ultra komsa wrote:zato sto idem na interviju za brod,jel ti sad lakse?
Nevezano za ovu pricu, trener Totenhema i napadac Defo su navijaci Arsenala.playmaker wrote:Mare wrote:Lepo vaspitan, odnos prema klubu za primer... i onda ciganske slike na face... mali je obična ciganska pičketina i to ili glupa ili mnogo bezobrazna pičketina kad bode oči i širi se sa tim slikama, a mi smo još veće jajare ako dozvoljavamo da ovakve stvari prođu bez posledica.![]()
Da je lepo vaspitan ne bi to radio, suvisno, ako ga ne izvizdimo to pokazuje ko smo mi ustvari i u sta smo dopustili da nam se klub pretvori.
Ja ne mogu da zamislim da u Engleskoj recimo Arsenalov igrac kaci Totenhemove slike po fejsu ili Realov Barsine itd.
Pametnom dovoljno!
Mali na facebooku lajkovao sve sto ima da se lajkuje a da je vezano za zvezdu, Vojvodine nema ni u najavi ...crveni vulicevic u najavi...
Za sada pored standardnih sa Capeljinih slika sam skontao Pekarica , Becelica, Pankova , Babica , Ivanica , Sprema, Rockova , Vujacica...Nema Trajka iako je odbio da potpise za
i nema Lekovica. Je l' ima neko ceo spisak sa prozivke?
edit: Nema ni Simona...

U dnevniku od juče stoji da je Leković predao arbitraži zahtev za raskid a da je došao da proba da se dogovori sa klubom. On neće biti u prolećnoj ekipi.Box wrote:Za sada pored standardnih sa Capeljinih slika sam skontao Pekarica , Becelica, Pankova , Babica , Ivanica , Sprema, Rockova , Vujacica...Nema Trajka iako je odbio da potpise zai nema Lekovica. Je l' ima neko ceo spisak sa prozivke?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- naseljekolumbija
Neka taj fudbalski virtuoz ide kod svog celavog tatice koji ga je doveo
Prozivci i treningu prisustvovali su : Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Nino Pekarić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Nikola Popara, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Jovan Stojanović, Sergej Milinković-Savić, Uroš Nenadović, Georgije Ilić i Miloš Đorđević.
Opravdano odsutni su : Marko Kordić (smrtni slučaj u porodici) i Simon Vukčević (u potrazi za novim klubom do 15.01.2014.)
PRVI POTPISI
Konkurenciju za prvih 11 će u prolećnom delu prvenstva pojačati četvorica novih igrača koja su danas ozvaničila saradnju sa Vošom :
-Nino Pekarić (ugovor na 1,5 godinu)
-Jovan Stojanović (ugovor na 2 godine)
-Nikola Popara (ugovor na 2,5 godine)
-Uroš Nenadović (ugovor na 3 godine)
Jovan Stojanović je stigao kao najbolji strelac obrenovačkog Radničkog, vezista Nikola Popara iz Spartaka iz Subotice, napadač Uroš Nenadović i nekadašnji kapiten „crveno-belih“ Nino Pekarić iz Novog Pazara.
Prvo, zar skule i trajko ne moraju da se pojave na prozivci? Oni su jos uvek nasi clanovi...
A druga stvar, je l' moze neko da napise kakvi su ovi novopridosli, sa izuzetkom pekare?
A druga stvar, je l' moze neko da napise kakvi su ovi novopridosli, sa izuzetkom pekare?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ovo i mene interesuje. O Pekari sve znamo i kakav je igrac i kakav je covek. Ovaj mali sto je dosao iz trece lige moze biti dobar igrac, realno zna se da kod nas nema razlike u ligama vec samo u tome ko ti je menadzer tako da ako je davao tamo golove mozda ce i ovde, dok su mi ova poslednja dvojica totalno nepoznati, a kao prethodni klubovi im se navode Spartak i Pazar, a cim tamo nisu ostavili traga, tesko da ce i kod nas.Milan wrote:Prvo, zar skule i trajko ne moraju da se pojave na prozivci? Oni su jos uvek nasi clanovi...
Sto se tice menadzera u svojstvu sportskog direktora, to je na najbolji nacin objasnio Sale Jankovic u jednom intervju za mondo, naravno u ciganskom slucaju je u pitanju bio onaj Stojadinovic, ali je situacija preslikana sada kod nas. Na zalost tu se moram sloziti sa srpskim Murinjom

Come on you Reds!
Skuletic se pojavio na prozivci ali na pogresnom mestu:Milan wrote:Prvo, zar skule i trajko ne moraju da se pojave na prozivci? Oni su jos uvek nasi clanovi...

Evo i Babiceve izjave sa danasnje press konferencije... Mnogo tu stvari nije jasno i sve deluje prilicno konfuzno http://www.webtv.rs/play/62811/vojvodina-stremi-ka-kupu" onclick="window.open(this.href);return false;
Веома конфузно...И сам говор његов, и константно гледање у папир, у пар наврата сам чак видео и нос да копа! Чари прелазног рока почињу, дајте још менаџерских пулена у тим, монотон је живот на сплавовима, ваља мало и фудбала играти!