Transferi
Re: Transferi
koliko placaju tek ovima sto sire optimizam po Fb-u
-
interesantno je da je klub zaradio tacno duplo vise novca rezultatom u Evropi ove sezone nego prodajom 4 prvotimca, koja slove za najbolje igrace. Od UEFA smo koliko se secam dobili 1.2m evra a za sav "krpez" 680k.
Odlican prelazni rok! Oslobodili smo se prosecnih igraca koji su umislili da su "biseri", mozda mi je samo zao Jagode i Vulicevica, jer em je ponajbolji od ostatka "zvezda" em mi se cini da bi produzio ugovor da je bilo para. Groblje i njihov suveren je iskoristilo priliku za mazanje ociju svakolikoj svetini "vernih navijaca" da za polutepsiju poluribe moze da kaze kako su "kupili najbolje sto ima u Srbistanu" ne stedeci novac i ljudske kvalitete...A koga su doveli? Doveli su napadaca koji je, pored Alivodica i Vulicevica po bokovima i Vranjesa kroz sredinu, u PremijerBundesSuper serie A Srbije dao 4 gola
njegov vrhunski kvalitet sam video na utakmici novinari-selektor gde se par puta ozbiljno povredio u pokusaju da faulira Baneta Ivanovica, pri tome je nekoliko puta dosao u sansu da pipne loptu a zamalo i da se licem okrene prema golu...jednom... A sta tek reci za mladog, talentovanog 25 godisnjeg Trajkovica, koji je svoj reprezentativni kalibar pokazao u 15 minuta prijateljske utakmice sa visokim, stamenim napadacima Japana. Inace, pravi sportista na terenu i van njega, kome je Vojvodina uvek bila u srcu...Lekovic trazi raskid, pa to je sjajna vest! On ce sa svojim centarsutem, brzinom i defanzivnim kvalitetima veoma lako naci novi klub, samo to nece biti fudbalski klub, sigurno...Sve su to igraci koji su izgubili finale kupa od Jagodine (velika jagoda, skoro kao big apple) u trenutku kad su imali redovna primanja, odlicne uslove, upravu koja je imala principe i davala po 20 kila evra nagradu za taj kup...Da su dobili 3-0 pomislio bih da smo nesto znacajno izgubili. Ovako, to je, bre, ekipa bez karaktera...
Ono zbog cega bi trebala "govnjiva motka" je ta eventualna prodaja mladezi, tu nema oprosta...Sosa Babic je tu verovatno zato sto niko nije hteo. Ne moze bez para, jebes ga...nece cistacica da cisti bez para a ne neko ko ima makar i kvazi bata Djorinu diplomu da se mrzne na klupi. Nema u Srbiji tog koji nesto zna, jer cim se pokaze da nesto zna - ide napolje za iste te pare. Zato se i rotiraju treneri ko krpe, brisu dupe sa njima umesto perfexom. Sad je tek jasno da je BB koliko ga god neko voleo/mrzeo imao taj princip, bilo kakav, ali princip, od kojeg nema nazad. Ni ja ga nisam voleo a sad mi dodje da zapucam u Niksic, svecu da mu zapalim...
Odlican prelazni rok! Oslobodili smo se prosecnih igraca koji su umislili da su "biseri", mozda mi je samo zao Jagode i Vulicevica, jer em je ponajbolji od ostatka "zvezda" em mi se cini da bi produzio ugovor da je bilo para. Groblje i njihov suveren je iskoristilo priliku za mazanje ociju svakolikoj svetini "vernih navijaca" da za polutepsiju poluribe moze da kaze kako su "kupili najbolje sto ima u Srbistanu" ne stedeci novac i ljudske kvalitete...A koga su doveli? Doveli su napadaca koji je, pored Alivodica i Vulicevica po bokovima i Vranjesa kroz sredinu, u PremijerBundesSuper serie A Srbije dao 4 gola

Ono zbog cega bi trebala "govnjiva motka" je ta eventualna prodaja mladezi, tu nema oprosta...Sosa Babic je tu verovatno zato sto niko nije hteo. Ne moze bez para, jebes ga...nece cistacica da cisti bez para a ne neko ko ima makar i kvazi bata Djorinu diplomu da se mrzne na klupi. Nema u Srbiji tog koji nesto zna, jer cim se pokaze da nesto zna - ide napolje za iste te pare. Zato se i rotiraju treneri ko krpe, brisu dupe sa njima umesto perfexom. Sad je tek jasno da je BB koliko ga god neko voleo/mrzeo imao taj princip, bilo kakav, ali princip, od kojeg nema nazad. Ni ja ga nisam voleo a sad mi dodje da zapucam u Niksic, svecu da mu zapalim...
Onima sa jeftinijim ulaznicama kojima i dalje to nije jasno - nije problem sto Vulicevic, trajkovic, Skuletic... idu, i treba da idu. Mnog je razloga za to.
Problem je kuda idu (u jedan od dva najmrskija rivala u koji se svime svetim zaklinjalo da niko od nasih igraca ne sme da ode) i za cega idu (za go qrac - necemo ni zute pare videti). A nekome ko bi trebalo da se stara o boljitku kluba bas tako lepo.
E to je problem.
Problem je kuda idu (u jedan od dva najmrskija rivala u koji se svime svetim zaklinjalo da niko od nasih igraca ne sme da ode) i za cega idu (za go qrac - necemo ni zute pare videti). A nekome ko bi trebalo da se stara o boljitku kluba bas tako lepo.
E to je problem.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
dali cemo dobiti pare ili ne - ne znam. Nemam pristup klupskim finansijama niti imam "izvor iz uprave kluba koji bi zeleo da ostane anoniman". Ja gledam stvari sa zapada stadiona FKV, jer meni licno svejedno gde odlazi igrac iz FKV, ako je dobar bice mi zao pa otisao on u Donji Srem ili u MUFC a ako je los bice mi svejedno...Sad mi svejedno...
A to sto ti pricas je princip BB o kojem sam pisao, preko kojeg nije prelazio cak ni kad je bila muka ziva da se igrac negde uvali. Al za to treba imati mudesa i ne biti paroljub za sitne novce, a ovi u upravi su bezmudi paroljupci, tako da treba strahovati za onu mladez sa SCVB a ovima sto odose cestitati na izboru nove sredine. To se vidi sa "jeftinijom ulaznicom"
A to sto ti pricas je princip BB o kojem sam pisao, preko kojeg nije prelazio cak ni kad je bila muka ziva da se igrac negde uvali. Al za to treba imati mudesa i ne biti paroljub za sitne novce, a ovi u upravi su bezmudi paroljupci, tako da treba strahovati za onu mladez sa SCVB a ovima sto odose cestitati na izboru nove sredine. To se vidi sa "jeftinijom ulaznicom"

Ako se kaze da je u pitanju poslovna tajna,jasno je da je u pitanju muljaza,nisu oni prodati oni su poklonjeni,uz eventualnu neku ugradnju nekog pojedinca....zabrana prodaje igraca pod ugovorom blizancima,je zadnja granica odbrane,ako se ona predje onda se vise nema kud....kvazi uprava mora da leti napolje....
Mozda se ova nasa uprava uprava setila da proda igrace partizanu , pa da ih tuzi i blokira im racun , znajuci da nece dobiti pare? 

http://mondo.rs/a650631/Sport/Fudbal/MO ... izana.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo novog obrta u celoj priči.
I ja sam čuo od ljudi koji su bliski Trajku da on ne želi ni u jedan od dva blizanca već isključivo preko.
Evo novog obrta u celoj priči.
I ja sam čuo od ljudi koji su bliski Trajku da on ne želi ni u jedan od dva blizanca već isključivo preko.
Možda smo opljuvali Trajkovića prerano? Lepa vest. Barem za mene.
Grin se vratio na Kipar u AEK iz Larnake, Barić na probi u Istri 1961. Golman Popović se po svemu sudeći vraća u Voždovac.
Grin se vratio na Kipar u AEK iz Larnake, Barić na probi u Istri 1961. Golman Popović se po svemu sudeći vraća u Voždovac.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Zanima me, ako postoji zvanična i precizno definisana odluka skupštine da se igrači ne mogu prodati blizancima, da li su predviđeni postupci i mere protiv uprave, ako prekrši odluku? Verovatno i na forumu ima pravnika koji bi to mogli poterati, ako im obezbedimo finansije za sudske takse.
-
Ne može se tužiti niko.JackSparow wrote:Zanima me, ako postoji zvanična i precizno definisana odluka skupštine da se igrači ne mogu prodati blizancima, da li su predviđeni postupci i mere protiv uprave, ako prekrši odluku? Verovatno i na forumu ima pravnika koji bi to mogli poterati, ako im obezbedimo finansije za sudske takse.
Može se, pred disciplinskom komisijom kluba (ako postoji), pokrenuti postupak protiv lica koja su prekršila odluke Skupštine kluba i to je sve. Ta komisija najviše što može da uradi je da osobu koja je prekršila odluku Skupštine isključi iz kluba i to je sve. Krivične ili bilo kakve odgovornosti, osim navedenog, nema...
Pekarić, Stojanović, Popara i Uroš Nenadović...
Gospode bože...
Gospode bože...

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Neizlecivi
I sta se opet nigde ne pominje koliko para smo dobili za skuletica?
Nismo dobili ni dinara, niti cemo dobiti! Aman ljudi ko da ste juce poceli da pratite domaci fudbal, pa ne znate kako blizanci dovode igrace?!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
a i ti pregovori koje su vodili, to su se dogovarali koliko para nece dobiti