Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Uprava

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote:Rabren ce iz Vose jedino putem bivseg predsednika. Koliko god to odvratno zvucalo, tako je. Nadam se samo da necu popiti ban zbog ovoga :cheers:

Njega ni sam Bata nije mogao da otera, jer ima neke strasne veze. Koliko ja cujem, politicke su prirode. Korene je odavno pustio i medju navijacima, tako da ga samo njegova ili Bozija volja mogu oterati iz kluba
Sto bi popio ban, protiv majke prirode se ipak ne moze, svi cemo jedared u camov sanduk pa u zutu zemlju, nije ni veciti Brka imun na prirodu. E sad, da si spominjao neke vanprirodne precice do zute zemlje pa da bude neke osnove za sankcije, ali nisi. :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:
gospodinFKV wrote:Rabren ce iz Vose jedino putem bivseg predsednika. Koliko god to odvratno zvucalo, tako je. Nadam se samo da necu popiti ban zbog ovoga :cheers:

Njega ni sam Bata nije mogao da otera, jer ima neke strasne veze. Koliko ja cujem, politicke su prirode. Korene je odavno pustio i medju navijacima, tako da ga samo njegova ili Bozija volja mogu oterati iz kluba
Sto bi popio ban, protiv majke prirode se ipak ne moze, svi cemo jedared u camov sanduk pa u zutu zemlju, nije ni veciti Brka imun na prirodu. E sad, da si spominjao neke vanprirodne precice do zute zemlje pa da bude neke osnove za sankcije, ali nisi. :deal:
Ta pravila su mi, naravno, jasna :cheers:

Ja mislim da je nas glavni problem to sto ovo rade u polusezoni, odnosno sto ce cekati do februara Karadjordje, povike protiv uprave i psovke, a do tada ce se stvari itekako sleci, znajuci nas, jer ce ozbiljne akcije odlaska do FCVB i sl, naravno, izostati. Vecini je lakse da budu samo glas u gomili od 1500-2000 ljudi, nego da se isticu, suprotstavljaju kriminalcima, sto je sasvim razumljivo i ne krivim ih, niti osudjujem. Zasto bi neko bio jedini budala. Ono sta hocu da kazem jeste to da nece 1000 ljudi akcijati, nego ce se mozda 20-30 ljudi iscimati sad, ako se uopste pokrene bilo sta.
budababa

Post by budababa »

Журнал wrote:Дисциплинска комисија ФСС: Суспендована Звезда, Воша и остали дужници

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије, као што је и најавила на истеку 2013. године, у четвртак је суспендовала све клубове дужнике, почев од Јелен Супер до Пионирске лиге Србије.

Највећи дужник међу суперлигашима је Црвена звезда. Осим на име казни, вицешампион Србије, дугује и бившим играчима, Кадуу, Вешовићу и Младеновићу.

Уколико до 8. фебруара, до када траје прелазни рок, не измире дуговања, црвено-бели неће моћи да региструју нове играче. Зимска пијаца, подсетимо, почиње 20. јануара.

Осим Црвене звезде од суперлигаша су још због дугова суспендовани: Војводина, Јагодина, ОФК Београд, Рад, Нови Пазар, Раднички из Ниша и Раднички 1923.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Matador

Post by Matador »

Abolirani je zvao Klub u vezi sa Radojom i Poletanovićem.
Veselinović u Minsku ima 11.000 mesečno.
Nkp je ponudio 450.000 za oba igrača, a balvani iz uprave su tražili 400.000 samo za škuletu, dok je Antalija nudila 200.000 za trajkovića.
Sergej će otići preko iste šeme preko kao Uroš Spajić.

Balša je pre skupštine rekao ko mu da 700.000 može da preuzme Klub.

Posle pobede protiv nkp-a pavlović je dao premiju od 20.000. Brkati uzek te pare, podelio prvotimcima, pa ga uhvatili da je ostatak hteo da zadrži.
Zbog njega Stepi i Despot ni ne prilaze Klubu.
Zeznuo je i Brkića, Mrđu, Duću, Medu, Merebu...
Na ružan način je terao bivše omladince i kaljao je u medijima obraz Kluba u sred FC VB.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Matador wrote:Abolirani je zvao Klub u vezi sa Radojom i Poletanovićem...
Bilo bi dosadno da se u celom prelaznom roku ne pojavi crvena ciganija... I? Šta im je rekao? "Ajde momci vi dođite da malo trenirate sa zvezdom, eto čisto da vidite kako je to"

Jadnost, level max!

Ovo ostalo tek moram da procesuiram... Pogotovo ove delove sa 700.000 i Rabren-džepom...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Box

Post by Box »

Sve je meni bilo jasno jos od momenta biranja novog predsednika i one cuvene "resite se cira"... Dokle cemo mi trpeti to :shit: u klubu? Manje vise znamo kakav je (zvanicno) kada je Mereba javno rekao da ce Vojvodina procvetati kada se klub otarasi rabrena i pantele... Jos jednom .. Dokle cemo ga trpeti dok on grabi sa obe ruke i ne stidi se ni trunku?
budababa

Post by budababa »

Sportskog direktora smo već imali ovde na stranama foruma... Sve moj do moga.

http://www.alo.rs/sport/fudbal/pao-pavl ... edeci/7465
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
srkins

Post by srkins »

Vrana vrani oci ne vadi. Takav kakav je Brka odgovara mnogima u upravi skupstini i medju vodjama, ne vidis me ne vidim te a ruke svima do lakata u medu...Pavlovica i razumem zvali su ga ulozio je oko 350.000evra i sad ce mu se vratiti 500.000 mozda je vec i dobio lovu indirektno prica se da je sad Radoja 100% njegov ...Tako da jako tesko je Brku srusiti ima upravu ima skupstinu i ima deo vodja iza sebe plus politicku zastitu..Jedino je moguce da neki bivsi clan uprave otvori dusu pa krene da prica o muljanju kod nas..pa onda mozda neki i zavrse u corki ali mi u tom slucaju idemo u trecu ligu..mozda i nije strasna cena ako bi se ocistili ovih...
Avangarda

Post by Avangarda »

Jel neko primetio da je menadzer Zoran Pavlovic koji kod nas "besplatno" obavlja funkciju sportskog direktora trenutno vise igraca doveo u partizan, nego kod nas?! Mozda paralelno i kod njih radi kao sportski direktor... :roll:

Uprava u zatvor!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
laki

Post by laki »

Uprava na ... ili barem dozivotnu robiju!
Image
srkins

Post by srkins »

Svakim danom i svakim novim potezom ovih novih sve vise mi fali Bata (a nisam ga voleo) a trudim se da nadjem logiku u potezima ovih ali tesko...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Dosta ljudi sa Batom, pa sve ovo što se dešava je zasnovano na temeljima njegovog poslovanja. Sistem "posle mene potop" i posle njega smo dobili šta: potop.
Io odio Belgrado
Milan

Post by Milan »

Sada su se i zvanicno spotakli oglusujuci se o odluku skupstine...

MARS IZ KLUBA JAJARE PILICARSKE!!!!!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Dosta ljudi sa Batom, pa sve ovo što se dešava je zasnovano na temeljima njegovog poslovanja. Sistem "posle mene potop" i posle njega smo dobili šta: potop.
tacno tako, mada nema garancije da potop ne bi nastupio i da je doticni jos uvek ziv i zdrav.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Како год,опет бих више волео да је он жив и да је на челу клуба,него да гледам ове јајаре како нам играче за џабе шаљу у близанце
Post Reply