Radoye wrote:gospodinFKV wrote:Rabren ce iz Vose jedino putem bivseg predsednika. Koliko god to odvratno zvucalo, tako je. Nadam se samo da necu popiti ban zbog ovoga
Njega ni sam Bata nije mogao da otera, jer ima neke strasne veze. Koliko ja cujem, politicke su prirode. Korene je odavno pustio i medju navijacima, tako da ga samo njegova ili Bozija volja mogu oterati iz kluba
Sto bi popio ban, protiv majke prirode se ipak ne moze, svi cemo jedared u camov sanduk pa u zutu zemlju, nije ni veciti Brka imun na prirodu. E sad, da si spominjao neke vanprirodne precice do zute zemlje pa da bude neke osnove za sankcije, ali nisi.

Ta pravila su mi, naravno, jasna
Ja mislim da je nas glavni problem to sto ovo rade u polusezoni, odnosno sto ce cekati do februara Karadjordje, povike protiv uprave i psovke, a do tada ce se stvari itekako sleci, znajuci nas, jer ce ozbiljne akcije odlaska do FCVB i sl, naravno, izostati. Vecini je lakse da budu samo glas u gomili od 1500-2000 ljudi, nego da se isticu, suprotstavljaju kriminalcima, sto je sasvim razumljivo i ne krivim ih, niti osudjujem. Zasto bi neko bio jedini budala. Ono sta hocu da kazem jeste to da nece 1000 ljudi akcijati, nego ce se mozda 20-30 ljudi iscimati sad, ako se uopste pokrene bilo sta.