Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
borrissey

Re: Transferi

Post by borrissey »

Stexman wrote:Dokle bre vise da nam menadzeri sastavljaju tim? Pa oterasmo Kezmana zbog toga a dodje ovaj Pavlovic, ccccc.
Mi? Da li si siguran da smo ga mi oterali?
Radoye wrote:Ne, nego oterasmo Kezmana bas zato da bi dosao Pavlovic.
:deal:
Stexman

Post by Stexman »

Pa ja ga nisam sigurno oterao a nisam bio ni za to da ode ali neko od "nas" jeste!
Ko tacno? E to niko ne zna!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Pa ja ga nisam sigurno oterao a nisam bio ni za to da ode ali neko od "nas" jeste!
Ko tacno? E to niko ne zna!
Kako se ne zna, brkati cir i njegova kamarila su ga oterali, eto ko!

Daleko od toga da je Kezman cvecka (bolje da nije ni dolazio u klub, ali to nam je u amanet ostavio onaj sa freske na malom jugu), ali ako je celom cirkusu jedina svrha bila da umesto njega dodje podobnija menadzerska krvopija, onda dzaba smo krecili.

Najludje u celoj prici je da i dalje ima onih koji veruju da stanje uopste nije alarmantno, da ce se trenutni problemi vrlo lako prevazici, i da zaista nema nikoga boljeg i sposobnijeg da upravlja klubom od ovih koji sada upravljaju. Totalni raskid sa realnim svetom. I takvi su uvek spremni da zapitaju "a sta cemo kada oteramo ove, koga umesto njih?"

Pa crnog cigana sto prosjaci na autobuskoj da stavimo bio bi bolji od ove bande!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Oasis

Post by Oasis »

Ako i budem dolazio na stadion ici cu samo da bi se ovom Popari drao MMMMMMMM i vikao gospodjice gospodjo.
Matador

Post by Matador »

Zoran Marušić raskinuo ugovor sa Slogom. Postoji mogućnost da nas on pojača, s obzirom da smo već pokazali interesovanje.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

истетовирана јајара је прешла у јајаре
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

fare wrote:
Box wrote:
ДушанСП wrote: Што каже неко на форуму,нек се искупе за све свињарије и нек доведу Меребу за све паре
Mereba je rekao da je otisao iz Vojvodine zbog rabrena i pantele... Dok su oni tu tesko da ce doci.Steta jer je bez ugovora...
Sto ne probaju da dodju sa njim u kontakt proba se ne placa mozda bi i progutao Rabrenovica a gospodina Aftobusa vise nema u Vosi, a rekao je da bi se vratio u Vosu a u zvezdu i partizan nikada ne bi presao :D
Tesko da bi progutao brku, a sto se aftobusa tice, poseti zvanicni sajt i sekciju 'treneri omladinske skole' :cheers: Cale moj sreo njegovu zenu, kaze ona 'Zvali su ga nazad, ne mogu bez njega.'...ja sam vristao
Bunja

Post by Bunja »

srkins wrote:Ne znam ko je mali smrad ali Popara igra levo krilo , ovaj iz Pazara i Obrenovca sy napadaci a Pekaric stoper ,tako da niko ne zauzima mesto Tumbasevicu i Milinkovic -Savicu
Popara isključivo igrao u Spartaku zadnjeg veznog ili levog beka kada mu je Alivodić mast vadio u Novom Sadu ove sezone... ako se neko seća. Škuletić dao gol u 94...
Friend

Post by Friend »

http://sportal.rs/news.php?news=117260" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad kad Marko i nasi srozaju i ugase Partizan. Kad se ispostavi da su sva cetvorica ustvari nasi ubaceni elementi koji ce da gube sve meceve redom i obezbede Vosi veliku prednost u nastavku sezone :mrgreen:
Image
Boske87

Post by Boske87 »

Cigani će sigurno uzeti titulu, moraju po direktivi sa vrha države. Sad mi čak neće biti ni krivo, bolje oni nego groblje. Karma is a bitch, siguran sam da će se Judama vratiti sve sa kamatom...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Da mi neko ponudi pobedu na JNA na proleće i ispadanje od Spartaka u Kupu, oberučke bih prihvatio.
Bez obzira na to, i dalje sam uveren da će oni biti prvaci opet.
Io odio Belgrado
Stexman

Post by Stexman »

lala1914

Post by lala1914 »

ako jos jednom cujem "Dosao sam u najveci klub" prvo ce ekran da mi strada a onda ce i samari da padaju, pa ih isamaram kad ih vidim :evil:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Smrdljivac broj 3, što se tiče igrača, nas je konačno ratosiljao svog licemernog prisustva. branislave, posle svega i svih ovih godina boravka kod nas i svega doživljenog od tvog novog kluba, mogu da ti kažem samo jedno. Ti si go**o.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply