Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
torrente

Re: Transferi

Post by torrente »

ledilo i creizilo se nastaavlja,ali i bolje nek se sve očisti ...sto bi rekao Zvonko Bogdan u jednoj pesmi ''il se dirnu ,il se nedodirnu''
samo nek idu polu ljudi i nek im to bude trajna stanica...samo da pocnemo da verujemo u ove klince, i da oteramo bagru koju sam ja jos hteo sa govnjivim motkama da oteram posle tekme sa Vaduzom..ali me niko nije podrzao...
pozdrav i daj da se konacno udruzimo i izvredjamo bagru usta ih bolela...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ko misli da ce na ovome stati, grdno se vara. Nema tu sta da se ocisti ili ne ocisti. U roku od 6 meseci slede odlasci mladjarije. Prica da cemo se u buducnosti osloniti na nasu decu je za malu decu.

Dok ne oteramo volontere iz kluba nece nam svanuti!
stevan

Post by stevan »

Ne slazem se sa vecinom forumasa koji kazu zaboravimo preletace, setimo ih se svaki put kad dodju u Novi Sad i pozdravimo ih gore nego sto bi suparnicke igrace.

Interesuje me stav Firme po ovom pitanju, o prelasku u blizance, o upravi , hoce nesto reci

Da li je neko pratio ove momke sto su pristigli,Stojanovica,Nenadovica,Poparu, ima li neko blize informacije
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Kada se odrzava sledeci trening?
fare

Post by fare »

Pogledajte sta je ljiga od trajkovica rekla na predstavljanju u partizanu "Bilo je poziva i iz Crvene zvezde, ali sam odlučio da dođem u Partizan iz dva razloga. Ovo je najbolji klub u državi, a presudila je činjenica da je na klupi Marko Nikolić koga cenim i kao čoveka i kao trenera. Što se inostranstva tiče imao sam poziv iz Antalije, međutim, procenio sam da je bolje da ovde odigram još nekoliko sezona, pa da se kasnije prodam u neki veliki evropski klub".
Interesantno, Trajković je mogao da dođe u Humsku još pre pet godina, kada je bio u Hajduku...
"Moja želja je bila da dođem pre ovde nego u Vojvodinu, ali nisam ja odlučivao. Presudili su neki ljudi na višem nivou. U međuvremenu sam sazreo i kao igrač i kao čovek, pa mi ništa neće teško pasti. Poznajem dosta igrača. Što se tiče dešavanja posle finala Kupa 2011. tačno je da sam tada bio besan, ali nikada ništa loše nisam govorio o Partizanu. Ne želim da se vraćam u prošlost i da otvaram pročitanu knjigu", zaključio je snažni defanzivac. Veliki firmas veliki moj k...c od malena svi su imali zelju da zaigraju za zvezdu ili partizan a ja sam zeleo samo VOSU ljigo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: docete nam na Kardjordje sve 4 prodane duse necemo vam bas biti veselo verujte .
johnny

Post by johnny »

Jedva čekam da pozdravim nove prvotimce Pankova i Poparu. :devil:

PS- da li je Pankov neki rod onom političaru Pankovu iz B.Palanke?
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Sasvim moguce....pa se tu zdruzio sa svojom ekipicom iz Backe Palanke :!:
zukenp

Post by zukenp »

U ta zaklinjanja u klubu kojem igras,ne treba mnogo verovati,osim ako je mozda igrac iz vaseg grada.Pa je i tu pitanje dal bi presao u blizance.I mi smo to tokom godina osetili a i vi pogotovu ove god.Realno ne znam kako ce te izboriti evropu sa ovakvom ekipom.Neko je pitao za Nenadica koji je upravo iz Pazara dosao.Po meni ima talenta,ali trenutno nije u tskvoj formi da bi vam bio prvotimac.Ni kod nas nije bio.Pekaric je iskusan igrac,al trenutno mnogo rizican.Kod nas je 2puta za kratko vrijeme imao slabiji potres mozga i propustio vise od pola prvenstva,tako da ne znam ni on kako ce vam biti od neke vece koristi.Mi imamo 2 stopera za koje mislim da su mozda u 3 najbolja stoperska para u zemlji,Lazarevic i Vukovic,brat od ovog vaseg,od kojeg je i bolji :).
fare

Post by fare »

Evo oce i Milinkovica-Savica da prodaju za serpu ribe 100% http://www.zurnal.rs/2014/01/11/psv-ajn ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

fare wrote:Evo oce i Milinkovica-Savica da prodaju za serpu ribe 100% http://www.zurnal.rs/2014/01/11/psv-ajn ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kol'ko sam ja cuoi vec je prodat, ostaje kod nas na pozajmici jos neko vreme i to je to.

A i drugi klinci slicno njemu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

zukenp wrote:,Lazarevic i Vukovic
Lazarevic je stoper po mom ukusu,siguran,a uz to opasan i po protivnicki gol (sto u Vosi realno godinama nijedan stoper nije bio),i jos + odlican izvodjac slobodnjaka. Samo sam primetio da je par puta sklanjan da bi se Pekari ustupilo mesto u timu,al ovaj je dozivljavao povrede pa je Lazarevic ipak ulazio u tim mecevima,iako mislim da nije dobro da stoper nije standardan i uigran s ostatkom ekipe
Image
fare

Post by fare »

A kad nam zapevaju 4 prodane duse u qintetu (posle jedne od niza kradja kojih ce sada biti vise ubedjen sam ) pola madjar-pola ustasa :frown: .
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Gledam konferenciju,pa me zanima,jel Trajce uvek tako prica ili je na konferenciji i previse ushicen?Sav se nesto uzvrpoljio... rekao bih da je presrecan
Image
zapad

Post by zapad »

fare wrote:Pogledajte sta je ljiga od trajkovica rekla na predstavljanju u partizanu "Bilo je poziva i iz Crvene zvezde, ali sam odlučio da dođem u Partizan iz dva razloga. Ovo je najbolji klub u državi, a presudila je činjenica da je na klupi Marko Nikolić koga cenim i kao čoveka i kao trenera. Što se inostranstva tiče imao sam poziv iz Antalije, međutim, procenio sam da je bolje da ovde odigram još nekoliko sezona, pa da se kasnije prodam u neki veliki evropski klub".
Interesantno, Trajković je mogao da dođe u Humsku još pre pet godina, kada je bio u Hajduku...
"Moja želja je bila da dođem pre ovde nego u Vojvodinu, ali nisam ja odlučivao. Presudili su neki ljudi na višem nivou. U međuvremenu sam sazreo i kao igrač i kao čovek, pa mi ništa neće teško pasti. Poznajem dosta igrača. Što se tiče dešavanja posle finala Kupa 2011. tačno je da sam tada bio besan, ali nikada ništa loše nisam govorio o Partizanu. Ne želim da se vraćam u prošlost i da otvaram pročitanu knjigu", zaključio je snažni defanzivac. Veliki firmas veliki moj k...c od malena svi su imali zelju da zaigraju za zvezdu ili partizan a ja sam zeleo samo VOSU ljigo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: docete nam na Kardjordje sve 4 prodane duse necemo vam bas biti veselo verujte .
Pravite od polusveta sebi idole i onda ocajavate...
Salvador

Post by Salvador »

zapad wrote:
fare wrote:Pogledajte sta je ljiga od trajkovica rekla na predstavljanju u partizanu "Bilo je poziva i iz Crvene zvezde, ali sam odlučio da dođem u Partizan iz dva razloga. Ovo je najbolji klub u državi, a presudila je činjenica da je na klupi Marko Nikolić koga cenim i kao čoveka i kao trenera. Što se inostranstva tiče imao sam poziv iz Antalije, međutim, procenio sam da je bolje da ovde odigram još nekoliko sezona, pa da se kasnije prodam u neki veliki evropski klub".
Pravite od polusveta sebi idole i onda ocajavate...
Bas to. Otisao je supak tamo gde mu je i mesto.
Post Reply