Capelja iskusno zabranio komentarisanje

BAGRO *********, DZABA VAM KONFERENCIJA, LETECETE IZ VOJVODINE!!!
Capelja iskusno zabranio komentarisanje
Iskusno je zabranio komentarisanje na celom sajtugospodinFKV wrote:Capelja iskusno zabranio komentarisanje![]()
BAGRO *********, DZABA VAM KONFERENCIJA, LETECETE IZ VOJVODINE!!!
Biće da se Čapelja umorio od izmišljanja komentara pa ih zato ukinuo.Rabba wrote:Iskusno je zabranio komentarisanje na celom sajtugospodinFKV wrote:Capelja iskusno zabranio komentarisanje![]()
BAGRO GOV*ARSKA, DZABA VAM KONFERENCIJA, LETECETE IZ VOJVODINE!!!
Gari ti si prepun informacija??? Aj majke ti napisi nam izvor odakle ti ovakve informacije? Kad su bili ti sastanci i kad su oni to sve odlucili?Matador wrote:Dobre vesti.
Danas su iza zastave “Uprava napolje” stali navijači sa sve tri tribine. Slaninari sa severozapada, slaninari zapad, djuksi, istok Stara Garda u veoma lepom broju, Divizija i pandora, sa severa Red Firm bilo je Limanaca, Grbavica, Futog i Pezos, Ultrans. Očekuje se zvaničan stav severa, provereno i među Trigerima ima ljudi koji su za smenu uprave. Grupa slavi 25 godina i ne može sebi dopustiti da se raspadne.
1. Друже где си ти видео да сам дошао да се било коме правдам и перем? Само нећу да дозволим да се шире лажи о мени и још неким људима и само због тога сам дошао овде. Савест мирна и образ чист, сваког могу да погледам у очи и ево да поновим, подржавам предлог од Миње Болесникова да се нађемо негде и да више маске падну, да видимо ко је шта радио у предходном периоду.Friend wrote:Pitanja za Freaks-a.
1. Što si ti onda došao na sajt nebitnih ljudi jajara i šošona da opravdavaš i pereš sebe ako smo tako nebitni?
2. Da li si i ti postao nebitan kako kažeš kada si i ti otišao sa severa,ili si ipak bitniji od većine nas?
3. Da li ste namerno glasali za ovu drugu stranu da bi se revanširali grupi koja vas je optužila da ste uzeli veliku sumu novca?
4. Zašto kada nisi zadovoljan radom u klubu ne daš otkaz,i tako daš svima do znanja da ti je više stalo do kluba?I ako znam da svoj posao koji tamo radiš radiš odlično,i za njega si slabo plaćen,molim te da se ne vadiš na te dve stvari.
5. Da li još uvek stojiš pri stavu da klub najviše voli brkati rabren od svih zaposlenih u klubu i da se najviše trudi oko njega?
Ne'š se nikom tako obraćati ovde.Matador wrote:Dobre vesti.
Danas su iza zastave “Uprava napolje” stali navijači sa sve tri tribine. Slaninari sa severozapada, slaninari zapad, djuksi, istok Stara Garda u veoma lepom broju, Divizija i pandora, sa severa Red Firm bilo je Limanaca, Grbavica, Futog i Pezos, Ultrans. Očekuje se zvaničan stav severa, provereno i među Trigerima ima ljudi koji su za smenu uprave. Grupa slavi 25 godina i ne može sebi dopustiti da se raspadne.
Friks prodaje muda za bubrege i prosipa praznu demagogiju i ako najmanje ima prava na to. Sve govore crvena lica kada su profesionalni navijači juče prilazili navijačima i crveneli.
Čapelja je na fb blokirao sve koji podržavaju navijače u teranju uprave. Sazvali su konferenciju, ali imaju pripremljena pitanja i neće biti odgovora na to kako je moguće da su prekršili statut Kluba, koliki je dug Kluba i zašto to nije ustanovila revizorska agencija, da li je tačno da partizan ni dinar nije uplatio, koliko je sportski direktor pozajmio Klubu i pod kojim uslovima, da li je zamrzao licencu ili je igrača iz svoje agencije odveo u partizan, ko je odgovoran za loš izbor trenera, kako je moguće da su transferi poslovna tajna kad je FKV uvek poslovao transparentno, kome pripadaju ugovori Milinković-Savića i Radoje, zašto se pripreme u vreme besparice obavljaju u skupoj Antaliji kad nam vremenske prilike u Novom Sadu idu na ruku, da li misle da ovakvim sramotnim potezima cuvaju Batin lik i delo kao što su obećali na izbornoj skupštini?! Zašto Klub nema sponzora? Da li su svesni da svi žele njihovu smenu i zbog čega hoće po svaku cenu da ostanu?
Prosto je neverovatno da u ovoj zemlji svi rade u skladu sa zakonom, svima je savest mirna, obraz cist, za gledanje u oci i mirno spavanje da i ne govorim a kolektivno se kao drustvo raspadamo vec godinama..FREAKS1994 wrote: Савест мирна и образ чист, сваког могу да погледам у очи ..
Gari, ne pisi stvari koje nisu istinite! Pola ljudi nije ni znalo sta se rasirilo, a moja grupa recimo nije imala nikakav dogovor ili sastanak sa nekim (a verujem ni vecina pobrojanih), pa da mozes tvrditi kako su svi stali iza te zastave. Licno sam mislio da se siri zastava Slaninari zapad, te sam se pomerio sa mesta gde sam stajao. I ja sam protiv ove uprave, ali ne mozes pisati nebuloze i neistine!Matador wrote:Dobre vesti.
A vidis da lik lupa kao maksim po diviziji...Milan wrote:Gari, ne pisi stvari koje nisu istinite! Pola ljudi nije ni znalo sta se rasirilo, a moja grupa recimo nije imala nikakav dogovor ili sastanak sa nekim (a verujem ni vecina pobrojanih), pa da mozes tvrditi kako su svi stali iza te zastave. Licno sam mislio da se siri zastava Slaninari zapad, te sam se pomerio sa mesta gde sam stajao. I ja sam protiv ove uprave, ali ne mozes pisati nebuloze i neistine!Matador wrote:Dobre vesti.