Transferi
Re: Transferi
Kako stvari stoje nećete ni Vranješa uspjeti zadržati 

Имаш неку информацију?Vulture wrote:Kako stvari stoje nećete ni Vranješa uspjeti zadržati
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 64091.html" onclick="window.open(this.href);return false; Vranjes ide u Rumuniju a nama dolazi ili Krunic ili Burzanovic barem po njima
Adekvatne zamene nema šta,čuj Burzanović još jedan u nizu propalih cigana. 

Od ovih mufljuza koji nam trenutno predstavljaju klub nije pobegao samo onaj koji nije imao gde...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kvota 1.05 da je sledeći Alivodić.Milan wrote:Od ovih mufljuza koji nam trenutno predstavljaju klub nije pobegao samo onaj koji nije imao gde...
Jedini klub na celom svetu gde na zvaničnom sajtu kluba ne možeš da ostaviš nikakav komentar. Pametnome dovoljno!!!
Бурза је био добар фудбалер,али кад није дошао код нас пре пет година који ће нам сад,пошто незнам ни где је играо од 2009.Интересује ме која је то понуда за Врањеша,ако је стварно истина да иде,и колико ће завршити у каси Војводине
Ја ипак мислим да су следећи Радоја и Полетановић.Како је то лепо продаш све што ваља,и доведеш седам играча без плаћеног динара и причаш о освајању купа
Опет кажем ако је то начин да се клуб извуче из буле ок,али онда не обећавај куле и градове,и кажи лепо циљ је средина табеле и здраво,пусти клинце да играју и не доводи играче који неће допринети побољшању квалитета.

Burzo Maradona? Pa mi vise ne dovodimo otpad, nego preradjeni otpad lebe mekani.
0.0625
Jeste - u nekom drugom svetu, ili možda u Švajcarskoj, gde prodavci ne pišu skuplju cenu iznad na popustu, treneri ne pričaju kako igraju "napadački fudbal" (ima li praznije i kontraproduktivnije priče?), a uprave govore: "budite sretni da ne ispadnemo iz lige" odmah na startu sezone.ДушанСП wrote:,али онда не обећавај куле и градове,и кажи лепо циљ је средина табеле и здраво,пусти клинце да играју и не доводи играче који неће допринети побољшању квалитета.
Ima li smisla ostati u korumpiranoj ligi sa korumpiranim igračima, sudijama, upravama.... Čemu sve to? Lepo za stogodišnjicu da raspustimo sve, preselimo se na Slaviju, recimo, i krenemo od beton lige sa amaterskim igračima. United of Vojvodina. Sve ovo ostalo je nekako ljigavo u celoj priči.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
- Red Marquis
- Moderator
Realno prelazni rok nije prelazni rok ako nam niko ne dođe iz Montenegro.
A i pozdravio bih dovođenje Burze, jer što da samo skupljamo otpade crnog blizanca, kad ovi drugi imaju još širi asortiman?
A i pozdravio bih dovođenje Burze, jer što da samo skupljamo otpade crnog blizanca, kad ovi drugi imaju još širi asortiman?
Io odio Belgrado
- churguzijanac
Nego, kada se zavrsava prelazni rok?
Steaua je opasno zagrizla..ДушанСП wrote:Имаш неку информацију?Vulture wrote:Kako stvari stoje nećete ni Vranješa uspjeti zadržati
Vulture vrede li Grahovac i Djelmic iz Borca?
Iz Steaue stigao demant da su zainteresovani za Vranješa.Vulture wrote:Steaua je opasno zagrizla..ДушанСП wrote:Имаш неку информацију?Vulture wrote:Kako stvari stoje nećete ni Vranješa uspjeti zadržati
EDIT: Igor Vujačić je napustio klub, izgleda da je raskinut ugovor sa njim. Ubrzo zatim se pojavio u poljskoj Krakoviji na probi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Schteph_F89
Najjace su mi izjave doticnih kako igraci ne kostaju klub ni dinara. Znaci ni platu nemaju? Hmmm... I tako meni pade na pamet da mi imamo 7-8 igraca koji ne kostaju ni dinara i recimo da imaju prosecnu platu oko 5.000e, to mu dodje ukupno oko 40k na mesecnom nivou. E sad, ako uzmemo u obzir da te igrace skupljmo svuda (cast izuzecima), rehabilitujemo i razigravamo za njihov odlazak/povratak u njima omiljeni klub, dolazimo do zakljucka da bi bili voljni da odvoje 10% sa plate, oko 4k evra ukupno, a ta suma bi bila adekvatno rasporedjena na volonterske radove, na odrzavanje brkova, na obrazovanje...
Da li je ovo moguc splet, ili je to neki revolt u meni poceo da zakljucuje stvari na pogresan nacin? Ne vidim drugo objasnjenje za dovodjenje svega i svacega u nas klub!
Da li je ovo moguc splet, ili je to neki revolt u meni poceo da zakljucuje stvari na pogresan nacin? Ne vidim drugo objasnjenje za dovodjenje svega i svacega u nas klub!