Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-k ... ive-pobede" onclick="window.open(this.href);return false; ne znam kako se deo teksta stavlja pa moram ceo tekst,a deo koji mi je zanimljiv je da Zivkovic jos nije nista potpisao za nas..Cekamo zasedanje sekretarijata :greenbutt: partizana :deal:
Vulture

Post by Vulture »

Dejan wrote:Vulture vrede li Grahovac i Djelmic iz Borca?
Grahovac vrijedi itekako,21 godina,kapiten mlade reprezentacije,mogao bi vrlo lako u Brazil ići sa Bosnom jer oni imaju na poziciji zadnjeg veznog samo još jednog igrača koji je slabiji od Grahe.
Sarajevo je ovih dana ponudilo blizu 50 000 eura i 25 % od sljedećeg transfera a iz kluba su to odbili jer misle da mogu uzeti više,trenutno pregovara sa nekim klubom iz Belgije..

Djelmić je klasa samo što je već u godinama,izrazito brz igrač i igrač kome je teško uzeti loptu.
Trenutno je na pripremama sa nekim klubom iz Kazakstana.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

srkins wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-k ... ive-pobede ne znam kako se deo teksta stavlja pa moram ceo tekst,a deo koji mi je zanimljiv je da Zivkovic jos nije nista potpisao za nas..Cekamo zasedanje sekretarijata :greenbutt: partizana :deal:
Jos 5 bambija za upravu :hurray: Bas ovakve kompletne idiote vec dugo nismo imali...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Имали смо играча годину дана, примао је неку плату, одиграо је 2 утакмице и пустили смо га за џабе? Генијално
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

CRD FCV wrote:Имали смо играча годину дана, примао је неку плату, одиграо је 2 утакмице и пустили смо га за џабе? Генијално
Pa mora da se ostavi mesto za lepo vaspitanog momka.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Живковић још под знаком питања

Млади играч београдског Партизана Марко Живков ић, барем како је наведено од стране појединих људи из Војводине, потписао је двоипогодишњи уговор с Новосађанима. Међутим, 19-годишњи десни бек још увек није у Белеку, већ тренира сам у Београду.

- Чекамо заседање Секретаријата Партизана који треба да потврди одлуку да Живковић прелази у наш клуб - рекао је спортски директор Воше Зоран Павловић. - Технички, он још увек није наш члан, али лично имам уверавања председника и секретара Партизана да никаквих проблема неће бити и да ће овај младић у најскоријем времену моћи да се придружи новим саиграчима у Турској.
Nema nista od ovog... Mali ce biti pozajmljen nekoj drugoj ekipi. Nemam nikakvu insajdersku informaciju. U pitanju je cista intuicija.
Helm

Post by Helm »

Valjda su komunjare ukapirale da im se vise isplati da nam samo ne plate, umesto da nam daju igraca da nam ne bi platili.
lazarr

Post by lazarr »

http://www.fkvojvodina.rs/2014/01/neboj ... standardu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja nemam komentar na ovo. A vi?????
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Kosovic u Standardu,sa zvanicnog sajta
lala1914

Post by lala1914 »

Pa mamu vam j***m...UPRAVA NAPOLjE!!!
N13

Post by N13 »

Tesko je komentarisati, dok ne znamo koji je iznos tacno u pitanju.

Bilo je pred kraj polusezone reci ovde na forumu da bi prodaja jednog mladog igraca bilo dobro resenje, naravno uz dobre pare... da klub ima od cega da zivi narednih godinu dana. I prizeljkivao sam da ostanu Radoja i Gacinovic.
Kosovic jeste biser, zao mi sto cesce nije dobijao sansu da pokaze sta ume. Ali ako su dobre pare u pitanju, onda je ovo mozda dobar potez. Realnost je takva da jedino mladi igraci imaju cenu, ovo ostalo nije vredno prodaje.

U svakom slucaju, Kico srecno dalje u karijeri, pa da nam se i vratis jednog dana...
lazarr

Post by lazarr »

N13 wrote:Tesko je komentarisati, dok ne znamo koji je iznos tacno u pitanju.

Bilo je pred kraj polusezone reci ovde na forumu da bi prodaja jednog mladog igraca bilo dobro resenje, naravno uz dobre pare... da klub ima od cega da zivi narednih godinu dana. I prizeljkivao sam da ostanu Radoja i Gacinovic.
Kosovic jeste biser, zao mi sto cesce nije dobijao sansu da pokaze sta ume. Ali ako su dobre pare u pitanju, onda je ovo mozda dobar potez. Realnost je takva da jedino mladi igraci imaju cenu, ovo ostalo nije vredno prodaje.

U svakom slucaju, Kico srecno dalje u karijeri, pa da nam se i vratis jednog dana...
A mi ćemo kao saznati koji je iznos u pitanju????
Mora da se šališ!!!!
lala1914

Post by lala1914 »

cuj da saznamo iznos, dobar vic..."transparentni" smo toliko da samo menadzer i brka znaju koliko para su ovi dali, a klub ce obiti koji dinar
laki

Post by laki »

Koliki god da je iznos nece ici na racun Vose vec na Pavlovicev racun. Tako da je iznos transfera najmanje bitan!
Image
srkins

Post by srkins »

Iskreno ocekivao sam prodaju bar jednog od klinaca iz veznog reda...samo ja sam tipovao na drugog igraca...zao me je sto decko nije vise vremena igrao za nas..imao je sta da pokaze...ako smo dobili 1m+ onda ta prodaja i podnosljiva...Njemu zelim da ima karijeru kao Tadic...i da dodam kad bi lovu ulozili za dovodjenje dva igraca tipa Marusic i Gobeljic mislim da bi se prodaja onda isplatila..samo se nadam da ce sada sansu dobiti Ivanic i Milnkovic -Savic da slucajno ne padne na pamet nasim prepametnim vodjama igrac tipa Krivokapic ili Burzanovic
Post Reply