Grahovac vrijedi itekako,21 godina,kapiten mlade reprezentacije,mogao bi vrlo lako u Brazil ići sa Bosnom jer oni imaju na poziciji zadnjeg veznog samo još jednog igrača koji je slabiji od Grahe.Dejan wrote:Vulture vrede li Grahovac i Djelmic iz Borca?
Jos 5 bambija za upravusrkins wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-k ... ive-pobede ne znam kako se deo teksta stavlja pa moram ceo tekst,a deo koji mi je zanimljiv je da Zivkovic jos nije nista potpisao za nas..Cekamo zasedanje sekretarijatapartizana
Pa mora da se ostavi mesto za lepo vaspitanog momka.CRD FCV wrote:Имали смо играча годину дана, примао је неку плату, одиграо је 2 утакмице и пустили смо га за џабе? Генијално
Nema nista od ovog... Mali ce biti pozajmljen nekoj drugoj ekipi. Nemam nikakvu insajdersku informaciju. U pitanju je cista intuicija.Живковић још под знаком питања
Млади играч београдског Партизана Марко Живков ић, барем како је наведено од стране појединих људи из Војводине, потписао је двоипогодишњи уговор с Новосађанима. Међутим, 19-годишњи десни бек још увек није у Белеку, већ тренира сам у Београду.
- Чекамо заседање Секретаријата Партизана који треба да потврди одлуку да Живковић прелази у наш клуб - рекао је спортски директор Воше Зоран Павловић. - Технички, он још увек није наш члан, али лично имам уверавања председника и секретара Партизана да никаквих проблема неће бити и да ће овај младић у најскоријем времену моћи да се придружи новим саиграчима у Турској.
A mi ćemo kao saznati koji je iznos u pitanju????N13 wrote:Tesko je komentarisati, dok ne znamo koji je iznos tacno u pitanju.
Bilo je pred kraj polusezone reci ovde na forumu da bi prodaja jednog mladog igraca bilo dobro resenje, naravno uz dobre pare... da klub ima od cega da zivi narednih godinu dana. I prizeljkivao sam da ostanu Radoja i Gacinovic.
Kosovic jeste biser, zao mi sto cesce nije dobijao sansu da pokaze sta ume. Ali ako su dobre pare u pitanju, onda je ovo mozda dobar potez. Realnost je takva da jedino mladi igraci imaju cenu, ovo ostalo nije vredno prodaje.
U svakom slucaju, Kico srecno dalje u karijeri, pa da nam se i vratis jednog dana...