100 godina kluba

Locked
Slaninari.VI

Re: 100 godina kluba

Post by Slaninari.VI »

КАЛЕНДАР :cheers: СВАКА ЧАСТ !!!
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Može li neko da javi opet kakvo je stanje sa kalendarima, ja bih danas skočio do Fleka da uzmem jedno 4-5 komada.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djumi

Post by Djumi »

Navijači Vojvodine će po svemu sudeći ući u zamku priče o osnivačkom datumu kluba.Spadam u kategoriju ljudi koji voli da sasluša argumente ali oko 6 marta 1914 nema razgovora i polemisanja.Ne može se menjati istorija kako kome odgovara.
Teoretski može da se desi da u toku sutrašnjeg dana javnost u Srbiji bude obaveštena o datumu osnivanja Vojvodine i da to nije uopšte ove godine.Hoćmo li pristati na takvu priču ma ko da je izrekao?!
Mogu da razumem da nije momenat da se održava proslava, pošto su odnosi između navijača i uprave zategnuti do te mere da je pitanje odžavanja proslave u ovom momentu deplasirano.
100 godina kluba može da se održi tokom cele godine ali mora biti organizovano sa stilom i renomeom Vojvodine.
Ništa nije zaustavljeno, ništa ne prestaje – ali 6 mart ne može niko da menja !!!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Passion

Post by Passion »

Ма како не схватате? Само доказују ексцентричност Војводине. Погледајте уназад, сви трче што пре до стогодишњице, а ми ћемо да бежимо од ње! Хард кор Нови Сад! :gospodin:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
severozapad

Post by severozapad »

Ono što je meni palo na pamet i što je u ovom momentu pusto maštanje je da na zapadu ljudi uz ulaznicu dobijaju crne šešire sa značkom kluba i unutra nekom posvetom da ih podseća da su bili tu na stogodišnicu kluba za koji navijaju/simpatišu.
Na istu foru bi se na severu/istoku dobijao kačet, isto tako sa značkom.

Toliko sam ubijen u pojam sa potezima koje prave zadnjih par meseci da je ovo, opet ponavljam neka moja maštarija koja je trenutno udaljena nekoliko svetlosnih godina od realnosti.

Želim nam svima da oteramo ovu bagru što je zasela i ne pušta i da dočekamo vreme da Voša ponovo bude velika. Ako ne po titulama onda po drskosti i otporu onima koji za nas nikad neće biti "sportski prijatelji".
Stexman

Post by Stexman »

Htedoh napisati da ce pesma koju sam ja uradio biti i jedina stvar koju je klub spremio za proslavu jubileja, a onda skontam da klub sa tim nema apsolutno nikakve veze. :) Mi navijaci cemo sigurno organizovati proslavu kako mi zelimo, a to smo pokazali ovim kalendarom, pesmom, i i nastavicemo da pokazujemo...
Kontam da bi mogli i utakmicu organizovati u kojoj bi igrali bivsi fudbaleri koji su pri tom pravi slaninari i da nas bas briga sta ce klub uraditi. Proslava ce biti skoro ista kao i osnivanje - skupili se entuzijasti oko zajednicke ideje! I to ce biti to!
budababa

Post by budababa »

Info: kod Fleka više nema kalendara.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Stefke

Post by Stefke »

http://www.fkvojvodina.rs/2014/02/milos ... -proslave/" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
lala1914

Post by lala1914 »

blago nama
Turija

Post by Turija »

Šta se ovde ,,iza brda valja" :?:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Friend

Post by Friend »

Strašno,sve mi se gadi.
Salvador

Post by Salvador »

Nismo bolje ni zasluzili ovakvi kakvi smo, da nam jubilej od 100 godina organizuje prestonicka udvorica kome srce kuca za marakanu :frown:
One and only

Post by One and only »

Neverovatno sta smo docekali. Raspala cigancina ce biti predsednik organizacionog odbora.
Ugasite klub, ovo nije Vojvodina.
United of Vojvodina
slanina

Post by slanina »

Povratak u budućnost,fale nam još Pankov,Kostić,Vislavski... :frown:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
johnny

Post by johnny »

Na celu organizacionog odbora i treba da bude gradonacelnik (bilo koji). Ono sto je vulgarno i ponizavajuce je da se aktuelni gradonacelnik (cigojner inace) odmah ogradio od ucesca pravdajuci se drugim obavezama.
Locked