Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv

Re: Uprava

Post by limanfkv »

0.0625
Turija

Post by Turija »

Djumi, dragi prijatelju ovog Foruma, Tvoja priča je zaista poučna i značajna, daleko značajnija od bilo čijeg pisanja na ovom mestu (a i daleko su članovi ovog foruma čak i od metaforičkih vukova).
Ja ovde pišem, kao i ogromna većina forumaša, zbog žellje da Vojvodina izgleda onako kako su je njeni Osnivači zamislili, a njeni navijači, kroz prohujale decenije, takvu zavoleli. Da je klub koji se razlikuje od drugih po najsvetlijoj životnoj osobini: po dobru.Međutim, danas se naš Klub, suprotno jednovekovnoj tradiciji, nalazi na naslovnim stranama novina i tabloida samo po manjim ili većim aferama.Naravno da to jako boli iskrene navijače Vojvodine.
Kada ovde pišem, nikad ne želim da svedem temu FK Vojvodine na personalno pitanje, već na ono učinjeno za Klub od ličnosti koje Klub vode.Nije mi važno kako se zove Predsednik kluba, kako se zovu članovi UO, Skupštine (iako bih najviše voleo da su to naše Legende i bivši igrači), jedino mi je važno kako predstavljaju Staru Damu.
Nikada ne koristim argument protiv čoveka, već protiv dela, ali najviše bih voleo kada ne bih morao da koristim reč protiv, već da pohvalim povučene poteze.Kada bih mogao da se radujem pobedama i da budem zadovoljan kako izgleda klub za koji navijam.
Ovako izgleda da su se na ovom mestu okupili sve neki mračni tipovi, pesimisti i kritičari, što, apsolutno, nije tačno.Ljudi su samo realni, a stvarnost je takva.
Inače, po pisanju forumaša, se da videti da ovde pišu uspešni đaci, uspešni studenti, ugledni radnici, akademski obrazovani ljudi i žalosno je što moraju da pišu na lošu temu - i to o svom Klubu.
Ljudi su spremni i da zaborave, a i oproste, šta je sve bilo juče, kada bi se Vojvodina danas vratila na svoj put.Međutim, to novo danas još nije ni na vidiku.Nažalost, više je na vidiku katanac na FCVB.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Djumi, dragi prijatelju ovog Foruma, Tvoja priča je zaista poučna i značajna, daleko značajnija od bilo čijeg pisanja na ovom mestu (a i daleko su članovi ovog foruma čak i od metaforičkih vukova).
Ja ovde pišem, kao i ogromna većina forumaša, zbog žellje da Vojvodina izgleda onako kako su je njeni Osnivači zamislili, a njeni navijači, kroz prohujale decenije, takvu zavoleli. Da je klub koji se razlikuje od drugih po najsvetlijoj životnoj osobini: po dobru.Međutim, danas se naš Klub, suprotno jednovekovnoj tradiciji, nalazi na naslovnim stranama novina i tabloida samo po manjim ili većim aferama.Naravno da to jako boli iskrene navijače Vojvodine.
Kada ovde pišem, nikad ne želim da svedem temu FK Vojvodine na personalno pitanje, već na ono učinjeno za Klub od ličnosti koje Klub vode.Nije mi važno kako se zove Predsednik kluba, kako se zovu članovi UO, Skupštine (iako bih najviše voleo da su to naše Legende i bivši igrači), jedino mi je važno kako predstavljaju Staru Damu.
Nikada ne koristim argument protiv čoveka, već protiv dela, ali najviše bih voleo kada ne bih morao da koristim reč protiv, već da pohvalim povučene poteze.Kada bih mogao da se radujem pobedama i da budem zadovoljan kako izgleda klub za koji navijam.
Ovako izgleda da su se na ovom mestu okupili sve neki mračni tipovi, pesimisti i kritičari, što, apsolutno, nije tačno.Ljudi su samo realni, a stvarnost je takva.
Inače, po pisanju forumaša, se da videti da ovde pišu uspešni đaci, uspešni studenti, ugledni radnici, akademski obrazovani ljudi i žalosno je što moraju da pišu na lošu temu - i to o svom Klubu.
Ljudi su spremni i da zaborave, a i oproste, šta je sve bilo juče, kada bi se Vojvodina danas vratila na svoj put.Međutim, to novo danas još nije ni na vidiku.Nažalost, više je na vidiku katanac na FCVB.
Bravo Turija!

Dodao bih samo jednu parafrazu cuvene recenice koju je izgovorio Dzon Kenedi - "Ne pitaj se sta FK Vojvodina moze da ucini za tebe, vec se pitaj sta ti mozes da ucinis za FK Vojvodinu!"

U ovom momentu nesto najvise sto svako od nas moze da ucini za Stari Klub je da oteramo ove zbog kojih pred svetom moramo da crvenimo i koji na nase oci razgradjuju i krcme nesto sto je citav jedan vek brizljivo gradjeno.

I zato - UPRAVA NAPOLJE!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

A sta se tek krije iza naplate Danijevog transfera iz Italije :idea:

Koliko ima zaposlenih navijaca u klubu, racunajuci i najblizu rodbinu :deal:
limanfkv

Post by limanfkv »

Ovde mozete pogledati i konferenciju za stampu Petra Nikolica.

Odgovor Petra Nikolica na optuzbe fudbalskog kluba Vojvodina
0.0625
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

limanfkv wrote:Ovde mozete pogledati i konferenciju za stampu Petra Nikolica.

Odgovor Petra Nikolica na optuzbe fudbalskog kluba Vojvodina
Nije ni ovaj cvecka, ali se popiso po gosn majmunu koji ce po svemu sudeci fasovati tuzbu... Potkovan je papirima a ne informacijama kao sto i sam rece, a bome ima papira... Preporucujem da pogledate konferenciju, celu, ima mnogo da se nauci. Kraj je takodje zanimljiv, gde kaze da mu je adresa poreska uprava.
Mene je licno obradovala ova konferencija jer se nazire odmotavanje klupka koje su ironije radi sami zapoceli brko i ekipa.
p.s. ovog coveka komotno staviti u odbor za teranje uprave :)
p.p.s. eto ko je pripremio brku za emisiju na sosu posle sramotnog finala kupa :deal:
Box

Post by Box »

Pogledao sam celu konferenciju i moram priznati da njegovo izlaganje deluje mnogo ozbiljnije od ovih "nasih" . Takodje , drago mi je sto ce ,verovatno, klupko poceti da se odmotava i videcemo ko je tu sta krao i koliko...Kad naleti lopov na lopova, uh..
Passion

Post by Passion »

Е мој Рабрене...поп*шо ти се у уста. Доста је багро, УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Passion wrote:Е мој Рабрене...поп*шо ти се у уста. Доста је багро, УПРАВА НАПОЉЕ!!!
A jao, kako im ga je slozio svaka cast! Nadam se, i molim Boga da je ovo pocetak kraja ove bagre koja nam vodi klub. Treba podrzati ovog coveka jer je ocigledno da ova uprava sama otici nece, niti ce je navijaci oterati, vec ce ih njihov bivsi kolega ugasiti... UPRAVA NAPOLJE!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ne bih se ja bas zaletao sa podrskom ovome ili onome, i ovaj Nikolic je od istog stofa krojen ko i nas "voljeni" Brka i cela ta ekipa koja se vucara po klubu zadnjih x godina, ali u svakom slucaju pozdravljam sto se kroz ovu aferu nehotice baca i svetlo na nacin funkcionisanja stvari kako u nasem klubu konkretno tako i sire u celom srpskom fudbalu.

I ako UBPOK umesa prste (iako su i oni daleko od potrebne efikasnosti i nepristrasnosti) to moze biti samo dobro, jer ce da procesljaju sav taj talog i da razjure bagru. Jer samo tako, ocisceni od svih korumpiranih likova i njihovih finansijskih malverzacija i kombinacija mozemo da se nadamo da cemo docekati da udjemo i u treci vek postojanja.

Istina je da sigurno slede jako teski dani za klub, bilo da sadasnja uprava ostane i nastavi po sadasnjem kursu da vodi klub u brodolom, bilo da dodje do velikih lomova, da bude hapsenja, prisilnih naplata dugova i svega sto vec ide uz to. No to je cena koju moramo svi zajedno da platimo, to stize naplata za ovaj zadnji period kada smo klub predali u privatni posed onom sa freske na malom jugu. Ko s djavolom tikve sadi...

No ja sam ipak optimista, verujem da medju Slaninarima postoji zdravo jezgro koje ce da izgura pricu kada se sve hijene budu razbezale, da ce se smoci snage da se klub vrati tamo gde tradicijom zasluzuje pa makar nas ovi sadasnji doveli na najnize moguce grane.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Al kako je Nikolic Petar napravio budalu od Capelje,samim tim od celog nase uprave je smesno.Ne drzim nikome stranu al ovo pokazuje kako nam je klub funkcionisao i funkcionise pod njima,blago receno kriminalno.Pa proterivanje i satanizovanje Kezmana a oni mu sve dozvolili i jos oterali Drakulica.Kad su sjebali pare sad se okrecu mladima,hocu da kazem vladaju sa puno demagogije a realno nam urusavaju klub svojim glupim potezima.Kad i ako ih Nikolic dobije na sudu koji ce im onda biti argument da treba da ostanu na celu kluba i da su i dalje najbolja i najpostenija opcija za FKV.
lazarr

Post by lazarr »

Jeste ih napravio smešnima. I Čapelju i sve ostale iz kluba, ali ne bih ni u kom slučaju gradio budućnost kluba na takvim i njemu sličnim likovima.
Taj je isti kao i oni samo je malo promućurniji i veći maher u varanju.
Iz celog izlaganja sam shvatio da je svuda gde je radio svoje usluge na kraju naplaćivao tužbom ili aktiviranjem svih mogućih sredstava naplate.
U vojvodini treba da rade i da je vode pošteni ljudi bez takvih mrlja u karijeri. Da li takvi postoje, drugo je pitanje.
Ovog čoveka treba podržati samo u tome što ima dovoljno jake argumente da sruši postojeću upravu (kad mi već ne možemo) i ništa više od toga.
Ako to i postigne, treba mu biti zahvalan ali nakon toga - što dalje od kluba.
To je bar moje mišljenje.
srkins

Post by srkins »

http://www.zurnal.rs/2014/02/16/rabreno ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; Nastavlja se prepucavanje, a iskreno ne vidim ni jedan kvalitet po kojem bi Nikolic zasluzio podrsku, po tome ako bilo ko od bivsih kaze Brka je lopov mi treba da vicemo uraaa to je covek za nas.Ove treba rusiti ali rusenje gubi smisao ako se dovode isti tip ljudi...I pitanje je da li je slucajnost sto samo Brka i Upravnik ratuju sa ovim,mislim da ako se dokaze da lazu samo ce oni leteti.Sto za pocetak i nije lose...A i dalje mislim da i jedni i drugi mute,tako da bi idealno bilo da Brka i Upravnik popiju otkaze a Nikolica sto dalje od kluba drzati...
N13

Post by N13 »

Niko ovde ne podrzava Nikolica, to bi bilo suludo, jer on i jeste jos veci prevarant od svih koji jesu u upravi. Ljudi kazu da moze biti korist jedina sto Nikolic zna neke detalje koji su ovi ljudi iz uprave radili, i ako to iznese, tesko ce uprava zadrzati svoje pozicije. Ali daleko od toga da se podrzava Nikolic.
Pa on se sa svima sudi. I da je istina to da on ima pravo na Aleksica, zasto nije odgovorio na konferenciji na pitanje ako ima pravo (mada opet u Vojvodini vicu da je fifa rekla da NEMA pravo) 10%, zasto je uzeo 170.000 a ne 80.000? On je zaobisao to pitanje, odgovorio kako nije tacno da je uzeo 170 vec 163, i da ne zeli o tacnim ciframa, itd... On je svako pitanje iznamipulisao, ni na jedno nije direktno odgovorio, kada se bolje analiziraju njegove reci, vidi se da nije cist. Pored toga, opet i da ima pravo na te novce, zasto su ti novci otisli na racun njegove firme, a ne na njegov racin. Pa nije marketinska agencija sigurno posredovala u transferu izmedju 2 kluba. Vise puta je rekao da je ON to radio, a ne njegova agencija. To je cisto pranje novca u pitanju.
Daleko od toga da treba Nikolica podrzavati, jedino sto se mozemo nadati da javnost sazna neke detalje poslovanja uprave, pa iako ce cenu za sve ovo verovatno platiti Vojvodina, nece mi biti zao ako ova uprava ode posle svega! A Nikolic nek ostane da radi u njegovom bg-u, sto dalje ruke od NS-a i Vojvodine...
Somborac

Post by Somborac »

Ostavimo se praznih prica i svi u Pecince da oteramo gube.
Post Reply