Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Да ли гостујемо у Суботици у суботу или у недељу?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Nedelja 9.3.2014 13:00Passion wrote:Да ли гостујемо у Суботици у суботу или у недељу?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Mogao bi stari klub da se podrzi jednim masovnim odlaskom u Suboticu. Ni ovoga puta nije daleko. Treba "pozdraviti" upravu, a i nasim junosama dati vetar u ledja!
- Toto Riina
Na 0-1 za Napredak ponisten im cist gol za 0-2. Sad titovci okrenuli na 2-1 koliko je mucno gledati domaci fudbal.
Kad su videli (ovi na tv prva i njihov ,,stručni konsultant") da je gol regularan - klasika - više ni reči, ni slike, o tome.Tek na kraju meča (kad su domaći došli do ubedljive pobede) počinje da se hvali igra Napredka (a dotle, kako gosti odugovlače vreme i sl).Toto Riina wrote:Na 0-1 za Napredak ponisten im cist gol za 0-2. Sad titovci okrenuli na 2-1 koliko je mucno gledati domaci fudbal.
Mada, velika zasluga za visoki poraz ide na dušu njihovog trenera, jer nije prepoznao trenutak da zatvori svoju levu stranu odbrane (odnosno Lazovića) i ojača skok igru u svojih 16m, dok je izmenama potpuno ubio ritam i ofanzivu Napredka.
Goša Čarapana mi se jako dopao.
Sve u svemu - već viđeno X puta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da li je Bajkovic trebao da dobije crveni kod penala za Napredak?
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Dobili su penal, puno bi im bilo i igrač više. Srbija brale...Milan wrote:Da li je Bajkovic trebao da dobije crveni kod penala za Napredak?
Dosta je polemike vođeno u vezi aktuelnih pravila za crveni karton, pri dosuđivanja penala, tj za: da ili ne?Milan wrote:Da li je Bajkovic trebao da dobije crveni kod penala za Napredak?
Po pravilu (koliko sam ja upoznat): DA.Mada bi, kod primene tog pravila (po mom skromnom shvatanju fudbalske igre), bilo dobro dopuniti ga sa ,,zavisno od težine prekršaja", isto kao što treba dati crveni, na bilo kom delu terena, za težak i namerni faul.
U vezi penala, ja imam još jedno pitanje.Šta mislite da je Bajković odbranio /taj udarac Dimitrova sa bele tačke/ da li bi sudija ponovio izvođenje, kao što je uradio kada je Krznarić odbranio penal Ninkoviću?
Pratim Bajkovićeve reakcije kod izvođenja penala (već odavno).Čovek izlazi, svaki put, sa gol crte /pre šuta/ daleko više od juče Krznarića, a ne znam da je i jedna njegova odbrana penala izazvala ponavljanje udarca.
Ali što napisa prijatelj fudbala: Srbija, brale...
PS
Da li je Dimitrov iz Napredka, onaj igrač koji je ovde pominjan kao perspektivan mladi fudbaler (iz Inđije, ako se ne varam)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jeste,i ako se ne varam ima 21 godinu.Turija wrote: Da li je Dimitrov iz Napredka, onaj igrač koji je ovde pominjan kao perspektivan mladi fudbaler (iz Inđije, ako se ne varam)?
Inace,juce sam gledao Zvezdu,ali sam ocigledno propustio najznacajnije momente... Penal za njih nisam video,ali kontam ako je sudija NJIMA odlucio dati zuti da je onda sigurno bio crveni

A sta tek reci o penalu nad Skuleticem?

-
Napredak je najvecim delom sam kriv za poraz,pri rezultatu 1-0,imali su dve tri dobre kontre koje nisu znali da realizuju,gresili su u samoj zavrsnici u odlucujucem pasu.Go su primili u 45+2. minutu,najgore vreme za njih,Napredak je mnogo bio bolji i opasniji u prvom poluvremenu,al tu nadmoc nisu krunisali sa minimum 2 gola razlike.Ako Napredak u kontinuitetu nastavi da se razvija pozitivno i narednih sezona, izrasce u ozbiljan klub za ove prostore,bice kao mi u Batinom periodu.
Sad na SOSu prica neki lik iz fudbalskog saveza i komentarise utakmicu Radnicki-Partizan. Voditelj mu u uvodu kaze da se ne slaze sto je u mnogim novinama Lukac ostao neocenjen jer je imao odbranu Spalevicu u prelomnim trenutcima meca,a taj lik komentarise pa kaze: da Lukac je pomogao u pobedi BRAVUROZNOM intervencijom,nazalost ja taj detalj nisam video...
Majko mila....

http://www.zurnal.rs/2014/03/11/radnick ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Друга вест на првој страници ове тема + Беквалчев пораз на стадиону ЈНА = спонтани растанак.
Нишки Раднички је апсолвирао систем 3 за 3: у првом делу првенства, кроз читаву клупску историју, запну као да им живот од сваког меча зависи, у другом се волшебно скотрљају у загрљај доњег дела златне средине табела.
Наставак на рачуницу са почетка:
Рад добио неочекивано поклон бод од клуба директно вођеног од стране локалне подружнице групе ТНТ, да се тако изразим + Матеусова књига и одломак о пријатељским мечевима уприличеним кроз историју спортско-пословних односа Ранка Стојића, Зеке, Бјеке, Ђуре, пласирана пред меч црних на Врачару са клубом са Бањице + дуг од 1.6 милона € који црвени имају према Грађевинарима = како знају и умеју, барем икс у суботу, ако би Мек Савић и компанија новце да виде и историјски споменик од оне дерутне карађорђевићевске грађевине у постизборним данима некаквим тендером икако да спасу имплозије и обезбеде му средства за ревитализацију, а свака победа алопецијом погођеног демагога јасно оцртана као закулисна радња и толелоповлук класични...
Цртани филм у 7.15 у намери да се ,,у Србији живи боље"....
Кога бре лажете, провидни сте као флис-папир...
Нишки Раднички је апсолвирао систем 3 за 3: у првом делу првенства, кроз читаву клупску историју, запну као да им живот од сваког меча зависи, у другом се волшебно скотрљају у загрљај доњег дела златне средине табела.
Наставак на рачуницу са почетка:
Рад добио неочекивано поклон бод од клуба директно вођеног од стране локалне подружнице групе ТНТ, да се тако изразим + Матеусова књига и одломак о пријатељским мечевима уприличеним кроз историју спортско-пословних односа Ранка Стојића, Зеке, Бјеке, Ђуре, пласирана пред меч црних на Врачару са клубом са Бањице + дуг од 1.6 милона € који црвени имају према Грађевинарима = како знају и умеју, барем икс у суботу, ако би Мек Савић и компанија новце да виде и историјски споменик од оне дерутне карађорђевићевске грађевине у постизборним данима некаквим тендером икако да спасу имплозије и обезбеде му средства за ревитализацију, а свака победа алопецијом погођеног демагога јасно оцртана као закулисна радња и толелоповлук класични...
Цртани филм у 7.15 у намери да се ,,у Србији живи боље"....
Кога бре лажете, провидни сте као флис-папир...
Ovaj Beljic iz Radnickog zanimljiv igrac...trebalo bi ga pratiti mozda...