Потписујем. Не знам како то ко схвата, али мени је та идеја (као што су и ови у Манчестеру урадили) одувек деловала као коначно дизање руку од примарног клуба. Далеко смо ми од тога и треба сву енергију усмерити ка дезинфекцији Воше од глодара који је изједају, а не на стварање нове. Јесте речено да нема везе са незадовољством навијача, али једноставно је утисак управо такав. Не свиђа ми се идеја да клуб носи такво име управо из наведеног разлога и то је неко моје мишљење на ту тему.Stexman wrote:I ja se slazem sa tim. Cak mislim da bi koriscenje imena Vojvodine moglo da donese negativne posledice, pogotovo sto kazu da ovaj klub nema veze sa nezadovoljstvom navijaca! I sta bi mene kao navijaca Vojvodine motivisalo da pratim ovaj klub? Stvarno mi nije jasna poenta svega ovoga. Nemam nista protiv osnivanja novog kluba ali sam protiv bilo kakvog povezivanja istog sa Vojvodinom. Jel smo zaboravili na stihove:"Vojvodina, JEDNA JEDINA..."
Vojvođanska fudbalska scena
Re: Vojvođanska fudbalska scena
Ni ja ne razumem poentu - ne (novog) kluba, već imena.
Svaki (i novo osnovani) klub može uspostaviti dobru saradnju sa FKV, što je OK, ali mislim da ime unosi veliku konfuziju.
Ne vidim na šta asocira i šta se želi time?
Svaki (i novo osnovani) klub može uspostaviti dobru saradnju sa FKV, što je OK, ali mislim da ime unosi veliku konfuziju.
Ne vidim na šta asocira i šta se želi time?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jako debilno ime, da se niko ne naljuti. Jel moralo bas toliko nemastovito da bude ako vec neko ima potrebu za tim amaterskim klubom?

Nece moci tako da se zovu. APR im nece dati resenje.
Hvala svima na komentarima i iznosenju misljenja , postujemo sve i nas cilj nije nikakva podela na ove ili one simpatizere Vojvodine . Zelimo samo da promovisemo fudbal grad i Vojvodinu. Pozdrav za sve simpatizere i navijace Fk Vojvodine i mi smo jedni od Vas . https://www.facebook.com/pages/Fc-Unite ... 4794310350
Uf kad na ovo moram da potrosim svoj prvi post.
Prvo ponovo pozdrav svima , jako dugo pratim forum,vise godina , bio sam i pre regisrovan ali sam zaboravio nick i sifru pa sam morao opet , no ni pre nisam napisao vise od par postova.
Pa ajde da krenemo , zaista mi nije jasno zasto neki ne podrzavaju nastanak ovog kluba,ako vec nastaje tako kako nastaje , kao zelja navijaca ja mislim da je to jako lepa ideja.Mozda je ime jedino mali problem ,tj mozda da se klub zove FK Vojvodina 2014 npr , bi bilo bolje jer svi znamo na sta asocira fc United of Manchester ali meni licno ne smeta.Sa osnivanjem bi imali jos jednu Vojvodinu u kojoj mogu da igraju navijaci pa posle kolektivno svi na Karadjordje.Ne znam za ostale ali meni Vojvodine nikad dosta i zato apsolutno podrzavam osnivanje ovog kluba , pa zamislite samo utakmicu navijaci-igraci i derbije sa MladostNN i onim seljackim partizanom kao i utakmice sa Fruskogorcem ,Slavijom i naravno Sajkasem, svi su oni u toj ligi 2 ranga gore imate i cz sa najlon pijace i veternik , uf koja gostovanja
Naravno sve ovo je pod uslovom da za klub igraju iskljucivo navijaci FKV.
A sto se tice imena , pa ja znam za jos 5-6 Vojvodina na teritoriji pokrajne tako da ne vidim zasto ne bi moglo .
Prvo ponovo pozdrav svima , jako dugo pratim forum,vise godina , bio sam i pre regisrovan ali sam zaboravio nick i sifru pa sam morao opet , no ni pre nisam napisao vise od par postova.
Pa ajde da krenemo , zaista mi nije jasno zasto neki ne podrzavaju nastanak ovog kluba,ako vec nastaje tako kako nastaje , kao zelja navijaca ja mislim da je to jako lepa ideja.Mozda je ime jedino mali problem ,tj mozda da se klub zove FK Vojvodina 2014 npr , bi bilo bolje jer svi znamo na sta asocira fc United of Manchester ali meni licno ne smeta.Sa osnivanjem bi imali jos jednu Vojvodinu u kojoj mogu da igraju navijaci pa posle kolektivno svi na Karadjordje.Ne znam za ostale ali meni Vojvodine nikad dosta i zato apsolutno podrzavam osnivanje ovog kluba , pa zamislite samo utakmicu navijaci-igraci i derbije sa MladostNN i onim seljackim partizanom kao i utakmice sa Fruskogorcem ,Slavijom i naravno Sajkasem, svi su oni u toj ligi 2 ranga gore imate i cz sa najlon pijace i veternik , uf koja gostovanja

A sto se tice imena , pa ja znam za jos 5-6 Vojvodina na teritoriji pokrajne tako da ne vidim zasto ne bi moglo .
Ok je sve to, ali ja i dalje ne mogu da skapiram kako neko moze da voli jos jedan klub pored Vojvodine!?(ili koji vec klub voli)
Pa ja da osnujem svoj klub mislim da ga ne bih voleo kao Vojvodinu!
Ako nemate 3500€ za pravo na korišćenje imena Vojvodina u nazivu, nemojte ni da bacate tih 4900 dinara za registraciju... Ne pričam napamet.student wrote: A sto se tice imena , pa ja znam za jos 5-6 Vojvodina na teritoriji pokrajne tako da ne vidim zasto ne bi moglo .
Da li ti volis RK Vojvodinu ili OK Vojvodinu , ja ne bukvalno , ali opet na neki nacin vidim kao neki klub SD Vojvodine , koji je naravno podredjen svim ostalim klubovima SDV,pogotovo FKV jer je amaterski i takav treba da ostane i da njega iskljucivo igraju navijaci FKV iz Novog Sada i okoline a ne neki igraci sa strane.Pa koliko samo imas ljudu u NS kojima je san da igraju za Vosu a kad vec ne mogu da igraju za pravu nek igraju za navijacku i nije ovo sad nesto sto su ljudi koji hoce da stvore taj klub izmislili , ''navijacke'' fudbalske klubove imaju mnogi veliki profesionalni klubovi npr. Bajern ili Rapid imaju ametarski fk.Stexman wrote:Ok je sve to, ali ja i dalje ne mogu da skapiram kako neko moze da voli jos jedan klub pored Vojvodine!?(ili koji vec klub voli)
Moguce da si u pravu ja se oko toga zaista ne razumem,a niti sam jedan od onih koji zele da naprave novi klub vec samo podrzavam ideju , dao sam samo primer... Mozda bi moglo da prodje npr. FK Vosa,Slaninari ili nesto slicno, jer opet, ponavljam, ja ovaj klub vidim kao zabavu za navijace FKV...Camel wrote:Ako nemate 3500€ za pravo na korišćenje imena Vojvodina u nazivu, nemojte ni da bacate tih 4900 dinara za registraciju... Ne pričam napamet.student wrote: A sto se tice imena , pa ja znam za jos 5-6 Vojvodina na teritoriji pokrajne tako da ne vidim zasto ne bi moglo .
Koja je poenta osnivanja ovog kluba?
Pa nije Jokic ili kako se vec zove mutavi Glejzer, niti je Vojvodina (bogu hvala) privatan klub?
Terali su se i zajebaniji igraci, oterace se i ove secikese.
Pa nije Jokic ili kako se vec zove mutavi Glejzer, niti je Vojvodina (bogu hvala) privatan klub?
0.0625
Апсолутно се слажем са горе написаним. Па ако је циљ клуба само промовисање спорта, фудбала, града и Војводине; шта је онда Ф.К. ''Војводина'' 1914? И супер ако су то циљеви, али какве онда тај клуб има везе са ФКВ па да носи малте не његово име? Уопште ми није јасно. И дефинитивно је могло маштовитије име ако се већ тако нешто прави. Уопште не подржавам. Као прво нико неће мислити да клуб нема везе са ФКВ, а такав акт дефинитивно даје до знања да су навијачи одустали од Војводине и да праве свој клуб. Бесмислено.limanfkv wrote:Koja je poenta osnivanja ovog kluba?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Назовите клуб ФК Мала Воша и у статуту јасно одредите да клуб оснивате независно и од каквог става према претходним, тренутној и наредним управама и приликама у ФКВ.
Наведите да сте били, јесте и да ћете увек бити навијачи једне и једине новосадске Војводине, а да овим чином само њој дајете још више на значају, покушавајући да мимо организованих школа фудбала створите базу за селекцију младих и неафирмисаних фудбалера, као и да свим навијачима који нису у стварности одсањали дечачки сан да на терену понесу црвено-бели дрес, то омогућите у позним годинама и аматерском рангу такмичења.
Моје сугестије су крајње пријатељске, и уколико ишта од овога нађете искористивим, биће ми драго да дођем и да вам и лично дам подршку. И у каквој другачијој причи, Војводина поред Војводине, а по узору на клуб бивших манкунијанаца, није нешто што би било у граду и од оних којима је примарно и намењено било прихваћено. Имамо неколико кошаркашких клубова који носе назив Војводина, и тиме смо се ми који се у традицију кунемо по традицији буквално попишали, а ни један од клубова нема подршку какву заслужује, ни од навијача, па самим тим ни од града или Покрајине (сетите се неуплаћене котизације за учешће у Јадранској лиги летос).
Понављам, прича је лепа и спортска, али само ако би се одредили као аматерски фудбалски клуб навијача Војводине, и узели некакво име типа предложеног Мала Воша, или Сланинарски Аматерски Фудбалски Клуб.
Наведите да сте били, јесте и да ћете увек бити навијачи једне и једине новосадске Војводине, а да овим чином само њој дајете још више на значају, покушавајући да мимо организованих школа фудбала створите базу за селекцију младих и неафирмисаних фудбалера, као и да свим навијачима који нису у стварности одсањали дечачки сан да на терену понесу црвено-бели дрес, то омогућите у позним годинама и аматерском рангу такмичења.
Моје сугестије су крајње пријатељске, и уколико ишта од овога нађете искористивим, биће ми драго да дођем и да вам и лично дам подршку. И у каквој другачијој причи, Војводина поред Војводине, а по узору на клуб бивших манкунијанаца, није нешто што би било у граду и од оних којима је примарно и намењено било прихваћено. Имамо неколико кошаркашких клубова који носе назив Војводина, и тиме смо се ми који се у традицију кунемо по традицији буквално попишали, а ни један од клубова нема подршку какву заслужује, ни од навијача, па самим тим ни од града или Покрајине (сетите се неуплаћене котизације за учешће у Јадранској лиги летос).
Понављам, прича је лепа и спортска, али само ако би се одредили као аматерски фудбалски клуб навијача Војводине, и узели некакво име типа предложеног Мала Воша, или Сланинарски Аматерски Фудбалски Клуб.
Daljac, odlicni predlozi po mom skromnom misljenju.Daljac wrote:...
Meni je svaka samoinicijativa i akcija koja ima za cilj da prezentuje vojvodinaštvo vredna pažnje i zaslužuje poštovanje. Vreme će pokazati koliko ima iskrenosti u svemu tome i to je ono što će ljude opredeliti na koji način da gledaju na tu priču.
Meni je zasmetala medijska promocija pre same registracije. Pa zar mora sve da bude na tom facebook-u i pre nego što se desi? Da li je to put u današnje vreme, da prvo objaviš nameru na internetu, skupiš lajkove i virtuelne prijatelje, pa tek onda kreneš u legalni proces? Pritom postoji velika mogućnost da nemate pare da date samo da bi imali ime Vojvodina u nazivu i šta se onda dešava?! Diskreditovali ste sami sebe sa takvom neozbiljnošću u startu samo zbog virtuelnog publiciteta!
U zadnje vreme ima mnogo takvih situacija, revolucionara na internetu, prave grupe, traže medijsku pažnju, a u realnosti ne idu ni na utakmice!!! To je jako žalosno i licemerno! Redovni odlazak na utakmice jednostavno je osnovni postulat za bilo kakvu priču, osnova za bilo kakvo delovanje! Ne mislim tu direktno na vas, jer o vama malo znam.
Sve najbolje vam želim u svakom slučaju i da aktivno učestvujete u što boljem stvaranju slike o našoj Vojvodini.
Meni je zasmetala medijska promocija pre same registracije. Pa zar mora sve da bude na tom facebook-u i pre nego što se desi? Da li je to put u današnje vreme, da prvo objaviš nameru na internetu, skupiš lajkove i virtuelne prijatelje, pa tek onda kreneš u legalni proces? Pritom postoji velika mogućnost da nemate pare da date samo da bi imali ime Vojvodina u nazivu i šta se onda dešava?! Diskreditovali ste sami sebe sa takvom neozbiljnošću u startu samo zbog virtuelnog publiciteta!
U zadnje vreme ima mnogo takvih situacija, revolucionara na internetu, prave grupe, traže medijsku pažnju, a u realnosti ne idu ni na utakmice!!! To je jako žalosno i licemerno! Redovni odlazak na utakmice jednostavno je osnovni postulat za bilo kakvu priču, osnova za bilo kakvo delovanje! Ne mislim tu direktno na vas, jer o vama malo znam.
Sve najbolje vam želim u svakom slučaju i da aktivno učestvujete u što boljem stvaranju slike o našoj Vojvodini.