Ваља их почастити за успешне изборе, ред је.borrissey wrote:http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... 300-karata Još jedan prijateljski meč u najavi. Ovi neće ni da lažu kako im je navodno stalo da pobede. Što ne upišu onda i zvezdi i partizanu po 3 boda iz svake utakmice osim "derbija" i da ne gledamo ovo ponižavanje više...
Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14
- Red Marquis
- Moderator
E, seljačke li lige...
http://www.zurnal.rs/2014/03/19/zurnal- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal.rs/2014/03/19/zurnal- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
U smislu čega?У сваком случају у смислу регуларности је исправно да клуб из Пећинаца буде домаћин на стадиону Војводине него у Београду на Обилићу.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Treba traziti ponistenje nase utakmice protiv Donjeg Srema onda, jer imamo osnova da trazimo da nas docekaju negde druge kao i ove satrape.
Sasvim legitiman zahtev! U krajnjem slucaju ne dozvoliti da se igra na nasem stadionu i tacka!
Sasvim legitiman zahtev! U krajnjem slucaju ne dozvoliti da se igra na nasem stadionu i tacka!
Stexman wrote: U krajnjem slucaju ne dozvoliti da se igra na nasem stadionu i tacka!

Zar nasim cenjenim sportskim prijateljima da najbolja i jedinomoguca uprava zabrani da gostuju Donjem Sremu na nasem stadionu? 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pa zar treba da nam upropaste teren a za samo par dana nam je utakmica sezone? Ne zelim da verujem da cemo opet skociti sami sebi u stomak!?
Веруј. И онако нам не треба нико, упропастићемо сами себе.Stexman wrote:Ne zelim da verujem da cemo opet skociti sami sebi u stomak!?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- churguzijanac
To se sve lepo rešava iznajmljivanjem stadiona za 20.000-25.000 evra, ali pošto stadion pripada gradu, a ne klubu, sve i da imamo bolju upravu možemo da ga duvamo.
Samo mi nije jasno što ne igraju u Indjiji. Tamo ima oko 5.000 mesta, trava zelena, odlična za ispašu
Samo mi nije jasno što ne igraju u Indjiji. Tamo ima oko 5.000 mesta, trava zelena, odlična za ispašu

Razmialjam da odem, ako nahvatam dobru ekipu, na tu utakmicu ako se TO zaista bude odigravalo u NS.........................................kad gostuje cirkus neka bude prava cirkuska predstava...........................................................

Neka igraju na Vračaru, u Staroj Pazovi, neka igraju na stadionu na Topčideru, policijskom ili vojnom, neka igraju u Kuala Lumpuru ili Adis Abebi, ali jednom treba reći NE za naš stadion. Dosta im je bilo ove godine sa Proleterom jesenas što su uzurpirali naš teren, dosta, i previše.
Ukoliko u nedelju budu igrali na Karađorđu, u sredu ćemo Spartak dočekati na oranici kao što je subotička, i sami sebi u startu anulirati prednost iskoristivog i za igru podesnog terena, jer nakon njihovih devedeset minuta, tri dana kasnije neće biti za igru, nego za bunarenje, mrcvarenje i nerešen rezultat kao krajnji ishod.
Setite se samo kakav je teren bio u prolećnom delu kada smo prošle sezone Sremcima dali na korištenje stadion: naposletku su kraj sezone igrali na svom stadionu, jer bi mi morali da idemo negde u goste da se nastavilo svakonedeljno igranje na upropaštenoj podlozi.
Ovakvim kukavičkim dodvoravanjem nećemo ništa postići, korist ponovo apsolutno nikakvu nemamo, a šteta je nemerljiva. Valjda se i mi pitamo nešto. Ako smo mogli mi u Pećince, mogu i oni, ili ne može više niko, ni tamo, ni u Ivanjicu (Pećinci su Old Traford za onaj pokušaj stadiona), kao što ne može na Banjicu ili na Voždovac.
Ukoliko u nedelju budu igrali na Karađorđu, u sredu ćemo Spartak dočekati na oranici kao što je subotička, i sami sebi u startu anulirati prednost iskoristivog i za igru podesnog terena, jer nakon njihovih devedeset minuta, tri dana kasnije neće biti za igru, nego za bunarenje, mrcvarenje i nerešen rezultat kao krajnji ishod.
Setite se samo kakav je teren bio u prolećnom delu kada smo prošle sezone Sremcima dali na korištenje stadion: naposletku su kraj sezone igrali na svom stadionu, jer bi mi morali da idemo negde u goste da se nastavilo svakonedeljno igranje na upropaštenoj podlozi.
Ovakvim kukavičkim dodvoravanjem nećemo ništa postići, korist ponovo apsolutno nikakvu nemamo, a šteta je nemerljiva. Valjda se i mi pitamo nešto. Ako smo mogli mi u Pećince, mogu i oni, ili ne može više niko, ni tamo, ni u Ivanjicu (Pećinci su Old Traford za onaj pokušaj stadiona), kao što ne može na Banjicu ili na Voždovac.
- PanonskiFantom
Vise nista nije isto!
Kako ljudi mogu tako nisko da padnu, pa nije ono finale kupa bilo tako daleko kad nas je ta njegova institucija žestoko pokrala, pa zar se to može tako lako zaboraviti? Bar ćuti mali čoveče, ćuti i smrdi tu gde si mamlaze jedan! Samo zbog ovih naših pokondirenih tikvi bih voleo da drugi smrdljivac osvoji onaj bezvredni ušati pehar, ali znam da to znači u poslednjem kollu poselo na našem stadionu.
Što bih voleo da ih otresu ovi naši klinci, da im se popišaju u lice na sred jna, ma i bod da im uzmu tamo, pa nek onaj ćelavi smrad pametuje po konferencijama. Imao je najjači tim u ligi i završio je na 5 mestu, njegova jedina velika utakmica jeste pobeda u Turskoj i to je user i spretnost Abubakara, a u suštini je čist prosek sa malo jačim ličnim marketingom...
- churguzijanac
Objektivno, Nikolic je los covek. Kao trenera odlikuje ga solidna sposobnost da motivise ekipu ili da manipulise igracima koji nemaju naroct IQ i vrlo lose poznavanje taktike.Mare wrote:Kako ljudi mogu tako nisko da padnu, pa nije ono finale kupa bilo tako daleko kad nas je ta njegova institucija žestoko pokrala, pa zar se to može tako lako zaboraviti? Bar ćuti mali čoveče, ćuti i smrdi tu gde si mamlaze jedan! Samo zbog ovih naših pokondirenih tikvi bih voleo da drugi smrdljivac osvoji onaj bezvredni ušati pehar, ali znam da to znači u poslednjem kollu poselo na našem stadionu.
Što bih voleo da ih otresu ovi naši klinci, da im se popišaju u lice na sred jna, ma i bod da im uzmu tamo, pa nek onaj ćelavi smrad pametuje po konferencijama. Imao je najjači tim u ligi i završio je na 5 mestu, njegova jedina velika utakmica jeste pobeda u Turskoj i to je user i spretnost Abubakara, a u suštini je čist prosek sa malo jačim ličnim marketingom...
Trajkovic je bolid, ne treba se zamarati previse oko njega. Ironija ce biti potpuna ako nas usere taj kup a on sa grobljem ostane bez trofeja.Mare wrote:PanonskiFantom wrote:Kako ljudi mogu tako nisko da padnu, pa nije ono finale kupa bilo tako daleko kad nas je ta njegova institucija žestoko pokrala, pa zar se to može tako lako zaboraviti? Bar ćuti mali čoveče, ćuti i smrdi tu gde si mamlaze jedan! Samo zbog ovih naših pokondirenih tikvi bih voleo da drugi smrdljivac osvoji onaj bezvredni ušati pehar, ali znam da to znači u poslednjem kollu poselo na našem stadionu.

Sto se tice ovog drugog, da ih mi tu utakmicu lepo deknemo 3:0 pa oni neka slobodno onda slave dok se boje ne rastope...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!