Kup Srbije - sezona 2013/14
Re: Kup Srbije 1/2 finale: Vojvodina-Spartak, sreda 18h
Zapad 300, istok 200.
- madda fakka
HvalaJunior wrote:Zapad 300, istok 200.

I Bog je Slaninar...
http://mondo.rs/a675877/Sport/Fudbal/Sp ... i-Sad.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na zapadnu tribinu?????????
Ova uprava je stvarno neverovatna. Nemam komentar više za ovo.
Na zapadnu tribinu?????????
Ova uprava je stvarno neverovatna. Nemam komentar više za ovo.
Molio bih freaks-a da prokomentarise ovu vest, ako je istinita...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Neizlecivi
Kakve su bre ovo sprdnje? Pa ovi nasi bas nisu normalni. Nisu svesni koliku ce gnev navuci na sebe,a mislim da se sve nece zavrsiti samo na povicima "uprava napolje". Imate novu tribinu, sasvim dvoljnu da stanu Marinci zajedno sa simpatizerima.
- FREAKS1994
За сваку утакмицу клубови размене одређени број карата за делегацију и пријатеље клуба (увек и свуда). Ништа што није рађено и раније, само што ће изгледа по најавама Спартак овај пут искористити све протоколарне карте које има на располагању. За запад је то 50 карата и углавном сутра ће то бити бивши играчи Спартака.Milan wrote:Molio bih freaks-a da prokomentarise ovu vest, ako je istinita...
Da, ali se ovde navodi da je obezbedjen prevoz i ulaz za sve zainteresovane, a to moze biti i 500 ljudi, sto vec moze biti problematicno...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- FREAKS1994
Написао сам ти већ колико су добили карата за запад за ту групу ветерана која долази организовано, плус још око 40 за ложу и галерију. Маринци иду стандардно у кавез и они сами плаћају карте.
RTV najavila direktan prenos.
Jel moze i dalje da se ulazi sa "starim" sezonskim?
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Ja sam protiv Cuke usao sa starom, lik mi nista nije rekao na ulazu. Jos uvek nisam nasao vremena da idem u Vjeternik da zamenim staru za novu, kontam da je ok i za ovu tekmu da se ide sa starim.

Laki ( i ostali), ja sam pred proslu utakmicu zamenio moju na blagajni, a nisam pre toga isao u Veternik. Mislim da imaju vec izradjene nove po spisku nosilaca starih i da ih samo treba preuzeti. E sad, da li ce tako biti i pred sutrasnju utakmicu, to stvarno ne znam...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Moći će i danas da se ulazi sa starim kartama s obzirom da i dalje nisu svima gotove nove sezonske karte ...
Bar tako kažu oni sa lokala 107 ...
Bar tako kažu oni sa lokala 107 ...
- naseljekolumbija
Ne zelim da menjam sezonsku i hajde da vidim da mi neko kaze da ne mogu da udjem sa sezonskom ulaznicom za ovu sezonu. Nabicu im je tamo gde sunce ne sija.
Strast za ovim trofejem je nestala one večeri 2011. godine. Svima nam je jasno da je naš napaćeni klub neko opasno prokleo. Nadajmo se da je kletva izrečena samo za prvi vek postojanja. Podržimo igrače, recimo pacovima šta imamo. Vidimo se 

Док гледам тебе у оку моме види се сјај!