Uprava
-
Re: Uprava
cek, a sto je dobio zabranu taman sam hteo nesto da ga pitam ozbiljno? 

- FREAKS1994
Драго ми је што си се баш ти јавио на ову тему јер твој глас овде има тежину па ћеш ми надам се својим искреним одговором много помоћи да неке ствари изађу на видело.budababa wrote:@FREAKS1994
Dobri ste ovoj upravi samo dok ste glas u toj Skupštini. Misliš da ti isti koji su te zaposlili ne bi našli nekog "kompetentnijeg" za to radno mesto da nisi član Skupštine kluba? Jednostavno, jedan dobar deo članova je kupljen sitnijim ili krupnijim beneficijama da bi se obezbedila većina i legitimitet da se klub sistematski upropaštava zarad interesa pojedinaca. Za učešće u tome nema opravdanja, svi se kunu u klub, a stavljaju svoj džep na prvo mesto. I voleo bi da konkretno, bez uvijanja, kažeš svoj stav o radu uprave: misliš li da radi dobro i u interesu napretka kluba?
Замолио бих те да овде јавно објавиш сва имена тих појединаца из навијачких редова који су "купљени" у лето 2012-те, на чију иницијативу су повлачени потписи, ко је добио паре и одређене бенефиције, ко је присуствовао састанцима на стадиону када се то одлучивало, ко је ишао на састанке са Батом...
Буди искрен па напиши шта се све дешавало тога лета када је и почео тотални распад навијачке групе Фирма а све зарад интереса појединаца. Пошто си доста тога увио у твом упису, а сигуран сам да је то све из разлога што ниси био са свим упознат шта се дешавало у том периоду, не желим да се на основу нечијих нагађања неком намеће мишљење.
Унапред хвала на одговору.
Malo se ponavljaš sa tvom svojom upućenošću, ako znaš već toliko, napiši slobodno i obraduj sve neupućene. I ne radi se ovde o meni, nisam ja dizao ruku u skupštini za ovu današnju upravu, već ti. Na pitanja odgovaraš pitanjima, na prozivke prozivkama. Moj glas nema nikakvu težinu, ja sam običan navijač; moja ekipa i ja se nikada nismo bavili "visokom navijačkom politikom", nismo računali koliko ćemo profitirati od gostovanja, nismo terali klupske automobile, već smo gledali da uradimo koliko možemo na promociji kluba (Huk, CD, kalendar, ovaj forum). Pusti ti mene i moju "težinu", ako hoćeš da napišeš nešto konkretno, napiši; ako nećeš poštedi me/nas demagogije, naslušali smo je se vala ovih godina na pretek.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- FREAKS1994
Па што онда трујеш и оптужујеш овде ако ниси упућен? И немој да вршиш замену теза јер последња скупштина је само последица онога што се дешавало у лето које сам споменуо.budababa wrote:Malo se ponavljaš sa tvom svojom upućenošću, ako znaš već toliko, napiši slobodno i obraduj sve neupućene. I ne radi se ovde o meni, nisam ja dizao ruku u skupštini za ovu današnju upravu, već ti. Na pitanja odgovaraš pitanjima, na prozivke prozivkama. Moj glas nema nikakvu težinu, ja sam običan navijač; moja ekipa i ja se nikada nismo bavili "visokom navijačkom politikom", nismo računali koliko ćemo profitirati od gostovanja, nismo terali klupske automobile, već smo gledali da uradimo koliko možemo na promociji kluba (Huk, CD, kalendar, ovaj forum). Pusti ti mene i moju "težinu", ako hoćeš da napišeš nešto konkretno, napiši; ako nećeš poštedi me/nas demagogije, naslušali smo je se vala ovih godina na pretek.
И свака теби част на томе колико си урадио, али исто тако и ја могу да кажем да сам учествовао у свему томе и у још мало је рећи милион ствари. Али какве то има везе са овим чега си се ти дотакао, и после кажеш како ниси упућен...
Опет ми је обрисан пост где сам одговорио Тотију на оптужбе. Волим кад ради гумица, значи савест није чиста

Meni jeste, za tebe baš nisam siguran.
Pravila foruma:
12) Zabranjeno je višestruko uzastopno postovanje u jednom topiku od strane istog člana foruma. Član foruma može ostaviti dva uzastopna posta u istom topiku jedino ukoliko između dva postovanja protekne minimum 6 sati. Ukoliko član foruma već jeste ostavio post, a smatra da o zadatoj temi može da kaže još nešto, treba da koristi opciju edit. Ukoliko se član foruma ogluši o ovo pravilo i ostavi dva uzastopna posta u roku kraćem od 6 sati, drugi post će mu biti automatski brisan.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
@FREAKS1994
Не знам да ли си намерно или случајно игнорисао Будино питање, али ето могао би само барем да одговориш на то једно питање: Да ли сматраш да ова управа ради у интересу фудбалског клуба ''Војводина''? Једноставно питање, једноставан одговор. Не тражим даља појашњења. Само да или не. Све најбоље, без икакве дозе сарказма.
Не знам да ли си намерно или случајно игнорисао Будино питање, али ето могао би само барем да одговориш на то једно питање: Да ли сматраш да ова управа ради у интересу фудбалског клуба ''Војводина''? Једноставно питање, једноставан одговор. Не тражим даља појашњења. Само да или не. Све најбоље, без икакве дозе сарказма.

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Toto Riina
Slobodno odgovori i preko mobilnog, a mozemo i uzivo!
Tesko je imati savest i takvu guzicu!
Tesko je imati savest i takvu guzicu!
- FREAKS1994
У реду моја грешка, нисам прочитао правила форума. Али исто тако када сам хтео да обришем део поста који сам ти писао пре неки дан већ после пола сата није било опције за измену. А могао је неко из Администрације већ после првог обрисаног поста да ми скрене пажњу на ово правило, нисте морали да ми обришете 6 постова (3 у овој теми и 3 у теми Раднички Ниш) па тек онда да ми скренете пажњу. Мада није ни битно.budababa wrote:Meni jeste, za tebe baš nisam siguran.
Pravila foruma:
12) Zabranjeno je višestruko uzastopno postovanje u jednom topiku od strane istog člana foruma. Član foruma može ostaviti dva uzastopna posta u istom topiku jedino ukoliko između dva postovanja protekne minimum 6 sati. Ukoliko član foruma već jeste ostavio post, a smatra da o zadatoj temi može da kaže još nešto, treba da koristi opciju edit. Ukoliko se član foruma ogluši o ovo pravilo i ostavi dva uzastopna posta u roku kraćem od 6 sati, drugi post će mu biti automatski brisan.
@Passion
Исто ти је то као кад ја наведем аргументовано неке чињенице које су се десиле које су биле узрок свега, а већина и даље тера по свом и гледа последице. Па ко је крив и како је настао тај узрок? Баш због тога нећу се више ни јављати јер имаш у оном мом посту горе нека објашњења, па ко хоће тај ће много тога видети из тог поста. Да не би и даље било како се неком правдам за нешто мислим да је боље све то причати кад се седне него овако.
@Toto Riina
Извини мангупе нисам те препознао.
Кад престанеш да се кријеш иза ника онда ме назови, ако се познајемо, па можемо сести да причамо.
- Toto Riina
Ма не познајемо се 
Одјављујеш се без и једног конкретног одговора, али да не изгледа тако. Можемо и преко форума, па нек ово буде крај моје комуникације са тобом на ову тему.
Да ли си спреман да покажеш савест и морал враћањем мандата из скупштине као Милан што ти је на форуму предложио?

Одјављујеш се без и једног конкретног одговора, али да не изгледа тако. Можемо и преко форума, па нек ово буде крај моје комуникације са тобом на ову тему.
Да ли си спреман да покажеш савест и морал враћањем мандата из скупштине као Милан што ти је на форуму предложио?
Vidiš, mene ovo JAKO interesuje, a reći ću i zašto. Bio sam član Skupštine u vreme kada je u klub dovođen Bata, protiv čijeg dolaska sam izričito bio, ali su krenula ubeđivanja kako sam izabran za člana od strane grupe, da moramo pokazati jedinstvo i glasati jednoglasno. Upravo Freaks, zatim O....-sadašnji sekretar stručnog štaba i M.....-sada zaposlen u marketingu su bili ti koji su me ubeđivali. Ja sam nakon glasanja tražio da se izabere neko drugi na moje mesto, te mislim da bi i oni morali postupiti isto. Grupa ih je izabrala, dužni su da glasaju kako grupa naloži, a ako im se ne sviđa u kom pravcu to ide, neka vrate mandat skupštinskog člana i pokušaju da dođu do onog koji pripada radnoj zajednici. Jedino fer i pošteno...
- FREAKS1994
Прочитај још једном све моје постове од јануара на овамо, не знам шта ти није јасно. Добио си више мање одговоре на сва питања. Ја могу да седнем са сваким па нека ми неко каже у лице ако има образа да нешто што сам написао није истина. А за све то постоји и доста сведока.
- Toto Riina
@Фрикс
Vidiš, mene ovo JAKO interesuje, a reći ću i zašto. Bio sam član Skupštine u vreme kada je u klub dovođen Bata, protiv čijeg dolaska sam izričito bio, ali su krenula ubeđivanja kako sam izabran za člana od strane grupe, da moramo pokazati jedinstvo i glasati jednoglasno. Upravo Freaks, zatim O....-sadašnji sekretar stručnog štaba i M.....-sada zaposlen u marketingu su bili ti koji su me ubeđivali. Ja sam nakon glasanja tražio da se izabere neko drugi na moje mesto, te mislim da bi i oni morali postupiti isto. Grupa ih je izabrala, dužni su da glasaju kako grupa naloži, a ako im se ne sviđa u kom pravcu to ide, neka vrate mandat skupštinskog člana i pokušaju da dođu do onog koji pripada radnoj zajednici. Jedino fer i pošteno...
- FREAKS1994
У Скупштини се водим као представник навијача. Тако је од 2010. године од када је мандат овој гарнитури Скупштине.Minja wrote:I, koga si predstavljao u Skupstini?
@Toto Riina
Наравно.
- Toto Riina
Хвала на одговору.
Сад је питање да ли ће се мандати вратити пре скупштине, да ли ћеш ти и твоја екипа поштовати став групе коју би требало да представљате у скупштини и да ли је на првом месту ФКВ или нешто друго.
Лично очекујем унапред припремљену скупштину у Буткетовом стилу, поверење садашњој гарнитури уз повлачеље мандата неких навијача.
Сад је питање да ли ће се мандати вратити пре скупштине, да ли ћеш ти и твоја екипа поштовати став групе коју би требало да представљате у скупштини и да ли је на првом месту ФКВ или нешто друго.
Лично очекујем унапред припремљену скупштину у Буткетовом стилу, поверење садашњој гарнитури уз повлачеље мандата неких навијача.
Koliko sam nesto nacuo,na skupstini ce biti preglasavanje. Tada ce sve maske pasti.
Pitanja za Friksa. Koliko se ljudi iz tvoje ekipe zaposlilo u Klubu i da li je jedan preko skupštine i sestru zaposlio?