Uprava
Re: Uprava
Написао сам да даје резултате, не да решава ситуацију...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ajde da neko od mnogih zagovornika privatizacije napise ovde koje su to tacno prednosti iste, ali ne u teoriji vec u realnosti, znaci ko bi npr bio taj koji bi privatizovao Vojvodinu i koja bi bila njegova korist od toga (a da ujedno bude i korist samog kluba). Negativnih primera ima po celom fudbalskom svetu i sem par arapa koji se igraju "real life football manager" nigde se u manjim ligama ta privatizacija nije pokazala kao uspesna na duze staze, jer ne zaboravite da taj neko ko danas sutra privatizuje klub to nece uraditi zbog neizmerne ljubavi i privrzenosti prema istom vec iz svoje materijalne koristi i racunice, a nadam se da ce se svi ovde sloziti da ni FKV a ni jedan drugi sportski kolektiv u Srbiji nisu bas "money making machines" da bi se domaci (ne daj Boze) ili strani biznismeni utrkivali da ih kupe. Da ne pocinjem pricu tek o menjanju boje, grba, imena, imena stadiona i ostalih primera kojih smo svedoci u poslednje vreme od strane idiota vlasnika klubova.
Come on you Reds!
Aj nabroj ti prednosti trenutnog stanja srpskog sporta.1892 wrote:Ajde da neko od mnogih zagovornika privatizacije napise ovde koje su to tacno prednosti iste, ali ne u teoriji vec u realnosti, znaci ko bi npr bio taj koji bi privatizovao Vojvodinu i koja bi bila njegova korist od toga (a da ujedno bude i korist samog kluba). Negativnih primera ima po celom fudbalskom svetu i sem par arapa koji se igraju "real life football manager" nigde se u manjim ligama ta privatizacija nije pokazala kao uspesna na duze staze, jer ne zaboravite da taj neko ko danas sutra privatizuje klub to nece uraditi zbog neizmerne ljubavi i privrzenosti prema istom vec iz svoje materijalne koristi i racunice, a nadam se da ce se svi ovde sloziti da ni FKV a ni jedan drugi sportski kolektiv u Srbiji nisu bas "money making machines" da bi se domaci (ne daj Boze) ili strani biznismeni utrkivali da ih kupe. Da ne pocinjem pricu tek o menjanju boje, grba, imena, imena stadiona i ostalih primera kojih smo svedoci u poslednje vreme od strane idiota vlasnika klubova.
BravoGrba_NS wrote:Aj nabroj ti prednosti trenutnog stanja srpskog sporta.1892 wrote:Ajde da neko od mnogih zagovornika privatizacije napise ovde koje su to tacno prednosti iste, ali ne u teoriji vec u realnosti, znaci ko bi npr bio taj koji bi privatizovao Vojvodinu i koja bi bila njegova korist od toga (a da ujedno bude i korist samog kluba). Negativnih primera ima po celom fudbalskom svetu i sem par arapa koji se igraju "real life football manager" nigde se u manjim ligama ta privatizacija nije pokazala kao uspesna na duze staze, jer ne zaboravite da taj neko ko danas sutra privatizuje klub to nece uraditi zbog neizmerne ljubavi i privrzenosti prema istom vec iz svoje materijalne koristi i racunice, a nadam se da ce se svi ovde sloziti da ni FKV a ni jedan drugi sportski kolektiv u Srbiji nisu bas "money making machines" da bi se domaci (ne daj Boze) ili strani biznismeni utrkivali da ih kupe. Da ne pocinjem pricu tek o menjanju boje, grba, imena, imena stadiona i ostalih primera kojih smo svedoci u poslednje vreme od strane idiota vlasnika klubova.

A carobni stapic privatizacije ce to promeniti na bolje....
Come on you Reds!
Bravo? Dobar odgovor. Ponoviću pitanje: Koje su prednosti trenutnog stanja domaćeg sporta?
- gospodinFKV
Nama treba strani biznismen. Sad ce protivnici privatizacije odmah krenuti s primerom Kardifa, ali nije svuda u svetu tako. Taj biznismen nece uci u klub iz neke ljubavi prema istom, nego iz ljubavi prema novcu, a ako je ozbiljan, napravice i od Vose ozbiljan klub. Svi preduslovi su tu - tradicija, solidna omladinska skola, infrastruktura,...
Sitni pilicari koji nam sad vode fudbal ne zele dobru ligu, nego ligu u kojoj ce blizanci da osvajaju titule, koje pisljiva boba ne vrede kad ih nakanta neki Thun kao majmune.
Potencijalnog stranog biznismena nece zanimati takve stvari, j**e se njemu i za zvijezdu i za patlidzan. Njemu je apsolutno u interesu da osvoji titulu, da iznese igrace na evropsko trziste i tamo prikaze rezultat, pa proda Mijata u neki PSV za 5-6 miliona eura. Naravno, te pare nece zaraditi klub, vec on, ali je klub njegov, i sigurno je da ce mu biti u interesu da nastavi da ulaze u isti.
Napokon, kad odluci da proda klub, imace kome da ga proda, jer bi klub u toj situaciji vec imao odredjenu reputaciju koju je izgradio ovaj.
Dosta mi je vise ovih sto vole klub do poslednjeg dinara, fudbal je nazalost postao biznis, i nama treba biznismen.
Sitni pilicari koji nam sad vode fudbal ne zele dobru ligu, nego ligu u kojoj ce blizanci da osvajaju titule, koje pisljiva boba ne vrede kad ih nakanta neki Thun kao majmune.
Potencijalnog stranog biznismena nece zanimati takve stvari, j**e se njemu i za zvijezdu i za patlidzan. Njemu je apsolutno u interesu da osvoji titulu, da iznese igrace na evropsko trziste i tamo prikaze rezultat, pa proda Mijata u neki PSV za 5-6 miliona eura. Naravno, te pare nece zaraditi klub, vec on, ali je klub njegov, i sigurno je da ce mu biti u interesu da nastavi da ulaze u isti.
Napokon, kad odluci da proda klub, imace kome da ga proda, jer bi klub u toj situaciji vec imao odredjenu reputaciju koju je izgradio ovaj.
Dosta mi je vise ovih sto vole klub do poslednjeg dinara, fudbal je nazalost postao biznis, i nama treba biznismen.
Na osnovu cega si ti zakljucio da ja smatram da je trenutno stanje u nasem sportu povoljno ? A ako si i ti jedan od zagovornika privatizacije onda si trebao, pre nego sto si brze bolje postavio sarkasticno pitanje, da prvo odgovoris na moje.Grba_NS wrote:Bravo? Dobar odgovor. Ponoviću pitanje: Koje su prednosti trenutnog stanja domaćeg sporta?
za gospodinFKV to je sve okej sto si napisao ali se svodi na isto sto i sada radimo tj prodaju igraca samo za malo vece novce a plus ne vidim ko bi bio toliko lud da ulaze sopstveni novac u nas fudbal pogotovo u klub koji je u milionskom dugu a da nema neki prikriveni plan poput pravljenja trznog centra od stadiona ili kompleksa zgrada od SC Veternik na primer....
Come on you Reds!
Postoje nacini za definisanje vlasnickih odnosa ukljucujuci i privatizaciju koji ne znace nuzno da ce bilo koji pojedinac sam da preuzme klub u svoje vlasnistvo.
Klub svakako jedino i moze da racuna na novac od prodaje igraca, to i treba da mu bude glavni izvor finansiranja (na nacin da se time pokrivaju svi tekuci troskovi) dok bo ostalo doslo kao cisti bonus - tu ubrajam TV prava, ulaznice, suvenire, sponzorstvo.
Klub svakako jedino i moze da racuna na novac od prodaje igraca, to i treba da mu bude glavni izvor finansiranja (na nacin da se time pokrivaju svi tekuci troskovi) dok bo ostalo doslo kao cisti bonus - tu ubrajam TV prava, ulaznice, suvenire, sponzorstvo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Toto Riina
Клуб се налази пред гашењем, а овде пишете о страном бизнисмену(да ли имате предлог или сте уговорили са неким и знате како до већине у скупштини?), о приватизацији из које је ФКВ изузета?
Оставите се бајки, моралисања, сањарења. Изборна скупштина је 11.5. и сад се одлучује о судбини клуба!!
Знате где и кад можете да изнесете предлоге, па да подржимо заједнички предлог.
Оставите се бајки, моралисања, сањарења. Изборна скупштина је 11.5. и сад се одлучује о судбини клуба!!
Знате где и кад можете да изнесете предлоге, па да подржимо заједнички предлог.
Moram da naglasim da sam za smenu sadasnju uprave jer ce se u suprotnom zakljuciti drugacije.Toto Riina wrote:Клуб се налази пред гашењем
Posto sam neupucen , nemam uvid u klupsku dokumentaciju i ne znam koliki je dug kluba zanima me odakle ti ova informacija?
- Toto Riina
http://www.maxbet.rs/uskoro-izbori-i-u- ... ini-14408/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ова је јавно што тврде, а колико има још меница, карантина, позајмица фирми на име клуба ко зна? Да ли су продали играче фондовима, менаДЈерима?
Ова је јавно што тврде, а колико има још меница, карантина, позајмица фирми на име клуба ко зна? Да ли су продали играче фондовима, менаДЈерима?
Da li ja jedini imam osecaj da je taj dug napumpan i cela prica oko gasenja isto...Cisto da dodam par dana pre nego sto su izasli sa cifrom od 6.3 miliona bez sudskih sporova ako izgubimo onda je oko 9 m Jokic i rabrenovic su izasli sa cifrom od 5 miliona ako izgubimo sve sporove,znaci u nekih 15-20 suma je sa 5 skocila na 9 .tako da nista im ne verujem
Dok u klub ne udju revizori i detaljno ne pretresu njegovo poslovanje u zadnjih 5-10 godina, sve sto znamo i jesu carsijske price. Farbaju nas kako hoce, pa u jednom trenutku je klub finansijski najstabilniji u regionu a u sledecem je pred gasenjem.
No poucen predjasnjim iskustvima, skloniji sam da verujem crnim prognozama nego ovim sto nam crtaju svetlu buducnost. A isto iz iskustva znam da su stvari u praksi obicno jos crnje i od onog o cemu se javno naslucuje.
U svakom slucaju - videcemo.
No poucen predjasnjim iskustvima, skloniji sam da verujem crnim prognozama nego ovim sto nam crtaju svetlu buducnost. A isto iz iskustva znam da su stvari u praksi obicno jos crnje i od onog o cemu se javno naslucuje.
U svakom slucaju - videcemo.
Treba ih pitati samo jedno prosto pitanje: Gospodo kad ste nas lagali? Da li pre nekih godinu dana kad smo bili u plusu 3-4 miliona ili sada kad smo u minusu 6-9 miliona ...bas me zanima odgovor
Bogami i mene zanima! Ali ima tu jos pitanja koja bih da ih priupitam...srkins wrote:Treba ih pitati samo jedno prosto pitanje: Gospodo kad ste nas lagali? Da li pre nekih godinu dana kad smo bili u plusu 3-4 miliona ili sada kad smo u minusu 6-9 miliona ...bas me zanima odgovor