Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14
Kako lep meteorolоški doček grobarima i njihovim lokalnim izdajnicima...
Sve golove za Spartak protiv Pazaraca (a zasad ih je 3) postigli bivši Igrači Vojvodine: Slobodan Novaković, Vladimir Kovačević i Ilija Radović.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: 27. kolo: Javor-Vojvodina, subota 17h
Treba obavezno zabraniti upravi Donjeg Srema da vise igra utakmice na nasem terenu protiv beogradskih
, imam utisak da je vise bilo publike nego kad igra Vosa ( da se cuje vise galame u pozadini kada padne gol ) neka igraju u Staroj Pazovi ako ostanu u ligi .

Re: 27. kolo: Javor-Vojvodina, subota 17h
Bilo je oko 1000 ljudi, barem je tako rekao na radiju Fracile (za koga sam čuo, a i pisalo se ovde da je okoreli grobar-petokolonaš). No, svakako treba zabraniti tu pojavu. Admini, izmestite ovaj i prethodni post u JSL temu.fare wrote:Treba obavezno zabraniti upravi Donjeg Srema da vise igra utakmice na nasem terenu protiv beogradskih, imam utisak da je vise bilo publike nego kad igra Vosa ( da se cuje vise galame u pozadini kada padne gol ) neka igraju u Staroj Pazovi ako ostanu u ligi .
U ovoj nasoj ligi kao da se timovi trude da ne idu u Evropu
evo gledam trenytno i Cuka i Jagodina gube 

Ja sad nesto kontam nama i curanima odgovara da budemo 3 ili 4 zato sto bi osvajac kupa isao u evropu i automatski ako bi osvajac bio 3 isao bi i 4 uglavnom bice tu jos svasta, crna
igraju sa cukom zadnje kolo i ako im ne bude trebalo pustaju 100 % a opet mi zadnje kolo sa crvenim
znaci ako blizancima ne treba nece trebati ni njima tako da cemo ih zadnje kolo dobiti i evo nas u evropi i ako ne osvojimo kup. A opet ako nama ne bude trebalo mi cemo ladno se skloniti zadnje kolo crvenim po naredjenju nase bajne uprave . Ovo je samo moje razmisljanje a kako se sve odvija tako ce i biti izgleda posto gubi i cuka i curani
.

Четири тима која се боре за европу су изгубила од четири тима која се боре за опстанак..... Мислим стварно 

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal u Srbiji treba zabraniti,ja se izvinjavam ali ovo danasnje kolo je smesno
- gospodinFKV
Samo danasnje?srkins wrote:Fudbal u Srbiji treba zabraniti,ja se izvinjavam ali ovo danasnje kolo je smesno

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... ka-prevara" onclick="window.open(this.href);return false;
Ala bi bilo dobro da u sredu svi ovi sto su otisli da bi se radovali trofejima,brisu suze gledajuci nase klince kako dizu pehar pobednika kupa
Edit:
http://www.sportnetwork.rs/play/67153/m ... prepotenko" onclick="window.open(this.href);return false;
E ovo treba i poslusati
Pravda za Nikolica!!! 
Ala bi bilo dobro da u sredu svi ovi sto su otisli da bi se radovali trofejima,brisu suze gledajuci nase klince kako dizu pehar pobednika kupa

Edit:
http://www.sportnetwork.rs/play/67153/m ... prepotenko" onclick="window.open(this.href);return false;
E ovo treba i poslusati

- gospodinFKV
Gospodski mu je uterao 

Sve je tačno od reči do reči. Da bi bilo gospodski samo je trebao da izostavi reč "ćelavi". To je jedino što je bilo pomalo uvredljivo reći tako javno i na takvom mestu. Ostalo, sve rečeno za njega je u pravu.gospodinFKV wrote:Gospodski mu je uterao
Al eto ja se ne slazem,Rad je upropstio Ranko Stojic koji je prodavao igrace cim dva puta sutne loptu,u nasem upropascivanju mu je pomogla i uprava koja nije smenila trenera za kojeg je znala da ide u drugi tim, a u partizanu on ce osvojiti dosta vise bodova od Vuka, ali sampion je bio upisan u zvezdama...Njemu na obraz ide to sto se desavalo nakon pobede protiv partizana u prvom delu, kad smo krenuli da gubimo cudno bodove a on vec tad sve dogovorio sa partizanom ...Mada po ovim serijama blizanaca u drugom delu ne bi nama pomoglo ni da smo usli sa plus 4 u drugi deo,bg velikani
su nezaustavljivi
doduse vecinu utakmica pobede i pre pocetka 

Mojsilovicu i njemu slicnim (Lalatovicu,Njegusu,onom iz Cuke...) je mnogo vaznije sto je Zvezda prvak nego njihov bilans u klubu i iz tog razloga je ispljuvan i Nikolic od Stevine strane. Vidi se da uziva u cepiranju Stojanovicu i Zvezdi....
U sustini,prethodnih 6 godina Partizan je imao BSK,Smederevo,Kulu... sad kad su ispali,a Zvezda ima Jagodinu,Vozdovac,Rad,Cuku.... Partizan nema sta tu da trazi bez obzira na ime trenera... tako je i prethodnih godina bilo sa trenerskim velicinama u Zvezdi,mogao ih je i Gvardiola voditi,kad su crno beli prvenstvo pocinjali sa +18. A koga mi da cekamo!? Kabel,Proleter...!? Mi i kad igramo s nasim Vojvodjanima uvek nas docekuju sa "da vidimo ko je gazda u ravnici"
U sustini,prethodnih 6 godina Partizan je imao BSK,Smederevo,Kulu... sad kad su ispali,a Zvezda ima Jagodinu,Vozdovac,Rad,Cuku.... Partizan nema sta tu da trazi bez obzira na ime trenera... tako je i prethodnih godina bilo sa trenerskim velicinama u Zvezdi,mogao ih je i Gvardiola voditi,kad su crno beli prvenstvo pocinjali sa +18. A koga mi da cekamo!? Kabel,Proleter...!? Mi i kad igramo s nasim Vojvodjanima uvek nas docekuju sa "da vidimo ko je gazda u ravnici"

Мојсиловић се грли са словеначким стручњаком као на славу да му је дошао, на конференцији осмеси као да деле ненадано наследство, шеретске форе и паланачка духовитост, уз већ стандардне жеље и честитке, раније већ извођене од стране Владана Милојевића и Ненада Лалатовића... Владо Чапљић се склања партизану, Немања Којић постиже хет-трик, а вола не може да убоде ни на тренингу, док Николић и обрве губи од једа и стреса што УДБА, ЦИА и Ватикан не дају да се његов тренерски гениј овековечи шампионским пехаром... Стручњаци анализирају игру и резултате (Неша Петровић би у оној наградној игри требао да им подели свима по Правопис српског језика, јер се саплићу о матерњи језик као провинцијалци о покретне степенице), а пола парова овог кола блокирани у кладионици. Јагодина се склања ОФК Београду, који волшебно избија на 11 место, уз панегирике о таленту Чаврића и Дражића; Вождовац и нишки Раднички деле братски бодове којима не могу да истргују, јер ником не значе ништа, а Јавор од нас на лер добија 3 бода која нам је у футуру другом дужан, али му ни она помоћи неће да избегне у коначници амбис друге лиге, као ни Доњем Срему, јер се дрзнуо да јесенас бодове откине ступастом тиму са Топчидера.
Велико поштовање двадесеторици наших који су јуче по оном кијамету отишли у Ивањицу и испратили још једно коло ове лакрдије... Куп је наш, ј.бо нас куп и овакав фудбал у овој држави...