RK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
Bane

Re: RK Vojvodina

Post by Bane »

Ako pobedimo u Nišu odgovara nam i nerešeno u Kragujevcu......
Mare

Post by Mare »

budababa wrote:
Uzbudljiva završnica Super rukometne lige Srbije donela je neizvesnu borbu u vrhu.

U trci za titulu učestvuju tri tima - Radnički, Vojvodina i Metaloplastika, s tim da su Kragujevčani u utorak uveče napravili veliki korak ka istorijskom uspehu.

U šabačkoj hali "Zorka", Radnički je pobedio Metaloplastiku 30:25 i osamio se na čelu tabele bar na nekoliko dana, sa dva boda više od Vojvodine. "Lale" imaju utakmicu manje i odigraće je u subotu, u Nišu, protiv Železničara.

Novosađani, aktuelni šampioni, potom će sledeće srede gostovati Radničkom, u meču sezone. Prvi duel ta dva tima u plej-ofu završen je pobedom Vojvodine 29:25.
Ipak odigrano sinoć, što je u neku ruku dobro. To znači da bi, ako dobijemo Železničar u Nišu, u Kragujevcu pobedom mogli da overimo titulu. Ili je izgubimo.
Pitanje koliko je dobro, je l to znači da će oni imati duplo više vremena za odmor i pripremu utakmice, mi ćemo posle nimalo lakog gostovanja u Nišu u roku od samo tri dana morati igrati i taj odlučujući meč u Kragujevcu pred izuzetno motivasnim protivnikom. Nekako sam stekao utisak da nismo baš popularni u tom rukometnom svetu i kao da svi jedva čekaju da nas skinu sa trona i da jedva čekaju samo da neko drugi uzme titulu a ne mi. Što bi se reklo sami protiv svih! Zato momci motiv neka bude još veći i u inat svima izdržite.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare wrote:Nekako sam stekao utisak da nismo baš popularni u tom rukometnom svetu i kao da svi jedva čekaju da nas skinu sa trona i da jedva čekaju samo da neko drugi uzme titulu a ne mi. Što bi se reklo sami protiv svih!
A u kom svetu je to drugacije? Jel' ima negde da nas vole? :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
the Gari

Post by the Gari »

Radoye wrote:A u kom svetu je to drugacije? Jel' ima negde da nas vole? :deal:
Ljubav prema Vojvodini u "stvarnom svetu oko nas" uvek je obrnuto proporcionalna rezultatskim uspesima. Kada smo jedanaesti, svi su blagougodni u ocenama kako tu nije mesto jednom takvom gigantui i kako bi valjalo da se vratimo i budemo - treći. A ako se malo drznemo, izdignemo se iznad proseka i napadnemo one sudbinski predodređene na trofeje, odmah sledi đon u koleno. S tim da je u fudbalu situacija još gora jer nam kolena lome i spolja i iznutra.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
lazarr

Post by lazarr »

Dobili smo Železničar u Nišu 31:29 i ponovo smo prvi. Još 2 kola. Dovoljna je ili pobeda u Kragujevcu, ili bod u Kragujevcu i pobeda protiv cz kod kuće u zadnjem kolu.
Turija

Post by Turija »

Čestitke momcima uz želju da osvoje i Šampionat 2013/2014.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Svaka čast igračima, iako su gubili 2 razlike na poluvremenu, smogli su snage da se vrate u meč i uzmu bodove. Odlučujuću (po svoj prilici) utakmicu za titulu igramo u sredu, a meč se može pratiti direktno preko sledećeg linka: http://www.ipsport.net/
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mare

Post by Mare »

Bravo momci, još jedna utakmica, biće teško, ali puno takvih utakmica ste igrali za razliku od Radničkog, nadam se da će to iskustvo biti presudno u Kragujevcu i da ćete uspešno savladati i tu prepreku.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

ima prenos sa radnickim http://www.ipsport.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Gubimo 12-10 na poluvremenu, prilično slaba igra. Valjda imamo snage da malo damo gas u drugom delu.
borrissey

Post by borrissey »

Gubimo 2 razlike na poluvremenu, težak meč, ali navikli smo mi na to. Hajmo momci, još malo do odbrane titule!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

moramo mnogo bolje u drugom poluvremenu,srecno nam.
uporan

Post by uporan »

Nikako da povedemo. Sad opet gubimo 2. Golman Radnickog odlican. Nas napad slab.
UH!
Mare

Post by Mare »

Kraj, nereseno 23-23, titulaaaaaa!!!
budababa

Post by budababa »

Konačan rez 23:23! Tuci cigane, uzmi titulu :lala:
Post Reply