In Memoriam: Ivica Brzić (1941-2014)
- Red Marquis
- Moderator
Re: In Memoriam: Ivica Brzić(1941-2014)
Вечна вам слава и хвала за све господине Брзићу!
Još jedan velikan našeg kluba nas je napustio, nek mu je večna slava.
Počivaj u miru!
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Veoma tužna i iznenađujuća vest, za sve nas koji volimo ovaj Klub i grad.Napustila nas je još jedna naša Legenda, čovek koji je proneo slavu FK Vojvodine Evropom i svetom.
Ivica je jedan od najcenjenjih imena FK Vojvodine.Igrao u njoj sa ljubavlju i bio trener koji je istinski voleo Klub.Nekako sam se nadao da ćemo se još jednom sresti sa njime na klupi Voše.Zaista sam veoma ožalošćen, zbog prerane smrti čoveka kojeg sam izuzetno cenio i poštovao.Stalno me je pratio neki osećaj, bez obzira na činjenično značajnije igračke karijere pojedinih igrača iz 50ih, pa i nekih iz 60ih, da je Ivica, po svemu ostalom, odmah tu iza nikad prevaziđenog Vujketa.Na veliku žalost obojica su umrli na stotu godišnjicu svoga Kluba.Kakva tužna simbolika.
Neka mu je večna slava.
Saučešće porodici.
Ivica je jedan od najcenjenjih imena FK Vojvodine.Igrao u njoj sa ljubavlju i bio trener koji je istinski voleo Klub.Nekako sam se nadao da ćemo se još jednom sresti sa njime na klupi Voše.Zaista sam veoma ožalošćen, zbog prerane smrti čoveka kojeg sam izuzetno cenio i poštovao.Stalno me je pratio neki osećaj, bez obzira na činjenično značajnije igračke karijere pojedinih igrača iz 50ih, pa i nekih iz 60ih, da je Ivica, po svemu ostalom, odmah tu iza nikad prevaziđenog Vujketa.Na veliku žalost obojica su umrli na stotu godišnjicu svoga Kluba.Kakva tužna simbolika.
Neka mu je večna slava.
Saučešće porodici.
Last edited by Turija on Mon Jun 02, 2014 10:57 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Neka mu je večna slava!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Audqefo-fbg[/video]
0.0625
Slava mu!
Почивај у миру и хвала за све!
... samo ti, Vojvodino, ljubavi!
Pocivaj u miru, Legendo.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Po ko zna koji put, isto mislimo...Turija wrote:...bez obzira na činjenično značajnije igračke karijere pojedinih igrača iz 50-ih, pa i nekih iz 60-ih, da je Ivica, po svemu ostalom, odmah tu iza nikad prevaziđenog Vujketa.
Na veliku žalost obojica su umrli na stotu godišnjicu svoga Kluba. Kakva tužna simbolika...
Odmah pošto sam čuo tužnu vest, oprostio sam se od velikog gospodina i Vojvodinaša, Ivice Brzića, na sajtu "Napred Voša", a umalo da greškom propustim da to učinim ovde

Faliće nam ovakav čovek - neka mu je večna slava.
Saučešće porodici.
AJMO CRVEN-BELI !!!

Pocivajte u miru, saucesce porodici.
Почивај у миру легендо.