Transferi
Re: Transferi
http://www.zurnal.rs/2014/06/18/sergej- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; ne znam ko ga je prodao,ali prodat je 

А нама иде мање од 500 000.Оваквом политиком продаје играча неће нам бити довољно да продамо цео тим да би запушили рупе.srkins wrote:http://www.zurnal.rs/2014/06/18/sergej- ... index.html ne znam ko ga je prodao,ali prodat je
Manje vise novci (koji su nam, je l' te, bitni), mene brine sto je postala praksa dam najtalentovaniji odlaze, a da nisu ni 20 utakmica u Vosinom dresu sastavili... Uzas!
POŠTO OBRAZ ???!!!
To je praksa u srpskom fudbalu, nazalost... a zasto je tako, tesko je dati odgovor.Milan wrote:Manje vise novci (koji su nam, je l' te, bitni), mene brine sto je postala praksa dam najtalentovaniji odlaze, a da nisu ni 20 utakmica u Vosinom dresu sastavili... Uzas!
Cim dodje kakva takva ponuda za mladon igraca, prihvata se glavom bez obzira. Kao da ne shvataju ljudi u upravama da dve godine kasnije mogu uzeti 4 puta vece pare... ili racunaju to da dve godine kasnije mozda nece biti na funkciji, pa prodaj igraca sto pre mozes...
- gospodinFKV
Nije, nego ga za 2 godine neces moci prodati za te pare. Nemas rezultate u Evropi - nemas tim koji valja, odnosno kompletne igrace. Zato cu ja, kao jaci evropski tim, kupiti tvog talenta za toliko i toliko, i od njega napraviti igracinu, pre nego sto ga ti upropastis.
E, sad, da bi napravili rezultat u Evropi, potrebno je zdravije takmicenje. Za zdravije takmicenje, potrebna ti je privatizacija kluba. Za privatizaciju klubova potrebna ti je zdravija drzava, tj. zdravije trziste. Vrzino kolo, buraz
E, sad, da bi napravili rezultat u Evropi, potrebno je zdravije takmicenje. Za zdravije takmicenje, potrebna ti je privatizacija kluba. Za privatizaciju klubova potrebna ti je zdravija drzava, tj. zdravije trziste. Vrzino kolo, buraz

-
A Genk mu odma dao ugovor na 5 godina e to je klub,tako se radi.
+1gospodinFKV wrote:Nije, nego ga za 2 godine neces moci prodati za te pare. Nemas rezultate u Evropi - nemas tim koji valja, odnosno kompletne igrace. Zato cu ja, kao jaci evropski tim, kupiti tvog talenta za toliko i toliko, i od njega napraviti igracinu, pre nego sto ga ti upropastis.
Ovo je nasa realnost.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Enver i Laza imaju prevelika primanja i mislim da je to veliko opterecenje za Klub. Zasluzili su da odu preko, posebno Enver.
http://sportal.rs/news.php?news=127863" onclick="window.open(this.href);return false;
Немам ситно код себе, баш сам планирао да га доведем да помогне око куће....
Немам ситно код себе, баш сам планирао да га доведем да помогне око куће....

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok, ako je iz finansijskih razloga neophodno da Enver ode, to mogu da razumem. Ali, ako i njega puste u groblje, ja ću izgleda vrlo brzo da vratim potpis uprava napolje.Matador wrote:Enver i Laza imaju prevelika primanja i mislim da je to veliko opterecenje za Klub. Zasluzili su da odu preko, posebno Enver.
Ako ga puste u groblje nece za njega videti ni filera. Preko moze.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Pa jel uprava hoće da ima dobre odose sa navijačima ili neće???
P.S. Jel moguće da smo mi toliko "nevidljivi" i bezznačajni?
P.S. Jel moguće da smo mi toliko "nevidljivi" i bezznačajni?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- novosadjanin
"crno-beli su se kod prethodne uprave raspitivali za Alivodića i dobili odgovor o ceni. Novosađani su tražili od crno-belih 150.000 evra"
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ja koliko sam skontao iz teksta, Envera prodaju ovi iz bivse uprave!
Cisto radi poredjenja.
Enver Alivodic za ruznal wrote:Šta bi, na kraju, od transfera u partizan?
– Ništa vredno pažnje, u ovom momentu. Zainteresovani su, koliko znam. Mene niko nije kontaktirao, čekam da menadžeri odrade svoje.
Rado biste se obreli u Humskoj, ili?
– Ugovor ističe sledećeg leta, sve moje želje i ambicije vezane su za Vojvodinu. Ako, pak, klub drukčije odluči, mogli bismo da pričamo i o odlasku. Zašto da ne – rezonski konstatuje i širi ruke u znak dogovora, Alivodić.
vulicevic za Mondo wrote:Nikad nisam bio bliži partizanu, ali samo s obzirom na to da smo u istom hotelu... Sve što znam o mom transferu, znam iz medija. Prvi put mi kažete da Rašović i (sportski direktor, Albert) Nađ žele baš mene. Nije mala stvar da te praktično ceo partizan ističe, ali sam igrač Vojvodine, pod ugovorom. Ta informacija je nešto novo i za mene i za klub i videćemo kako će se dalje odvijati situacija.
I pre nekoliko sezona je bilo razgovora, ali se nisu sve kockice sklopile. Put me je odveo u Vojvodinu. Uvek se pominjem na nekoj listi želja partizana, ali još sam član Vojvodine