Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Transferi

Post by Milan »

Do pre mesec dana smo svi bili jednoglasni u stavu da se igraci ni po koju cenu ne smeju prodavati partizanu i zvezdi. Pozivalo se na stavove iznete na ranijim skupstinama... Sada je pocelo i to da se dovodi u pitanje i to nikako nije dobro! Oko toga ne moze biti kompromisa!

Druga je stvar u slucaju da je klub pravno nemocan da to spreci, ali pravdati svesnu prodaju mrskim rivalima za mene je nedopustivo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Уместо Аливодића можемо да вратимо Бобу Новаковића,али да делају одмах, а не да чекају.Наравно под условом да заиста прелази у партизан,много већи проблем ће бити одлазак Гаћиновића или Бабића.У овом моменту би било јако добро уколико би стигла нека инострана понуда за Радоју или Полетановића,плус браћа Милинковић-Савић и то би по мени било довољно што се тиче продаје.
Friend

Post by Friend »

Nema prodaje i tačka!
Dajte mu otkaz i završite priču,pa neka ide gde hoće.
mihailov

Post by mihailov »

Prilikom teranja prošle uprave, jedan od glavnih argumenata navijača protiv njih bio je što su poslovali sa partizanom u januaru.
Ne verujem da je tada klub bio u plusu i da je dug bio značajno manji nego sada.

Ili ćemo jednom zauzeti stav i primenjivati ga do kraja, ili nastavljamo da se vrtimo u začaranom krugu :!:
Napred Voso!
srkins

Post by srkins »

Pa po nasem SD od stopera odlaze Babic Pekaric i Djuric tj izjavio je da imamo ponude za njih i da cemo verovatno morati da ih pustimo (ne znam ko je dao ponudu za Djurica kad decku istice ugovor za par dana) ostaju nam stoperi Pankov i Milko ,Pankov i lici na igraca tek za nijansu slabiji od Babica dok Milka ne bi komentarisao,bilo bi idealno kad bi Stepanov pristao da dodje na godinu dana pa da imamo tandem Pankov- Stepanov . Uz njih najavljen je i odlazak Mijata opet bilo bi lepo kad bi Lane pristao da odigra godinu za nas da se malo Spremo spremi za super ligu. Od ostalih klinaca mislim da jedino Lukovic moze da igra u prvoj postavi da su ostali jos uvek tanki nekima malo fali...Ali fali to iskustvo treba par iskusnijih igraca...Dok zamenu za Lazu ja jednostavno ne vidim...Georgije ne moze jos uvek biti prvi napadac Curko takodje ,neke zamene koje su se spominjale tipa Fofana i Apija opet u najboljem slucaju rezerni napadaci..Aleksic opet tesko jako decko nije igrao fudbal odkad je otisao od nas...Jao meni drag napadac ali isto nema kvalitet za prvog spica ,ne znam ni ko ostaje , Onjilo macka u dzaku ali ko zna...Jako tanak izbor spiceva ne vidim boljeg od Laze cak ni blizu cak uzimajuci u obzir i relativno veliku platu...Za Alivodica vidim idealnu zamenu Boba Novakovic.
pedjans

Post by pedjans »

Moguće je naslutiti iz nekih postova do sada neviđenu rasprodaju. Sve to u uslovima kad ne postoji izveštaj revizora o visini dugovanja. Mislim da je reč o velikoj opasnosti za klub, ovakva logika mislim da najbrže i najsigurnije vodi gašenju. Sa ovakvim timom, kada se prodaju svi igrači koji išta vrede, biće velike borbe čak i za opstanak u ligi. I naravno, ko garantuje da na kraju sledeće sezone dug neće biti veći, svi igrači koji vrede prodati a rezultati budu katastrofalni?
1892

Post by 1892 »

Toto Riina wrote:Поштујем став навијача који не желе да играчи прелазе у редове близанаца, али то једино под условом да клуб послује у плусу на рачуну.

Како обезбедити око четврт милиона губитка за једног играча и једну сезону у којој је примарни циљ финансијска консолидација и афирмација младих играча? Како задржати играча ако има уговорену откупну клаузулу?

Увек пре бирам будућност клуба за који навијам од мржње према титовим близанцима!
Toto ova jeftina demagogija je bila odlika i prethodne uprave tako da nas postedi toga. Nek lepo kazu da nastavljaju sa praksom prethodnika pa da vidimo koliko ce se i oni zadrzati. Sada je od jednom cilj ne prodavati igrace blizancima ali tek kad saniramo 5 miliona minusa, ma sta mi naprica... Svako ko proda bitnog i talentovanog igraca iz Stare Dame u blizance je isti Pavlovic i treba da ga je sramota. Vrlo je jednostavno.
Come on you Reds!
Firmson89

Post by Firmson89 »

Minja wrote:Prodaja igraca Bgd dvojcu? Nemojte to da radite.
Кратко и јасно, +1
Баш ће нас тих 150 хиљада извући...
srkins

Post by srkins »

Neka mi neko kaze 1 tim u Srbiji koji je imao koristi od poslovanja sa blizancima? Da nije Banat ,Metalac , Smederevo,Borac ili Sloboda, Rad ,Javor ,Hajduk...Ljudi su svojim poslovanjem doveli desetak klubova pred gasenje,neki se izvukli neki se izvlace a neki su ugaseni..Od poslovanja sa blizancima nema korsiti. Jednostavno ljudi navikli da nista ne placaju..i kad ti se jednom uvuku u klub tesko ih je posle isterati..Do sada smo dva igraca im prodali cak i nismo tako lose prosli ali samo je pitanje trena kad cemo nagrabusiti..Aliodica treba prodati ali ne u blizance...i da dodam decko ima 6 meseci ugovora kad racunate koliko gubimo sto ga ne prodajemo partizany neki racunaju godisnju platu i na taj nacin dodajete 50,000 evra tom gubitku..nije 250.000 vec u najboljem slucaju 200.000e realno suma ce kad se oduzme sve sta treba biti oko 150.000e koje mi gubimo ako ga ne prodamo i to u idealnom scenariju da nam partizan plati
Avangarda

Post by Avangarda »

Kad pavlovic i brka prodaju igrace blizancima, onda su oni lopovi i izdajnici koji krse statut kluba, a kad ovi prodaju onda su oni veliki slaninari koji brinu za buducnost kluba?!

Sto se mene tice, svaka uprava koja prodaje blizancima - NAPOLJE!!!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Čekajte, ljudi, da li je moguće da uopšte raspravljamo o odlasku naših igrača u Bg dvojac blizanac?
PA MI SMO TOTALNO NENORMALNI DOZVOLIMO LI DA I OVA UPRAVA RADI ŠTA HOĆE!
MOTKU U RUKE PA PO G..NIMA!!!
MOMENTALNO!!!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
laki

Post by laki »

trelos gia fcv wrote:Čekajte, ljudi, da li je moguće da uopšte raspravljamo o odlasku naših igrača u Bg dvojac blizanac?
PA MI SMO TOTALNO NENORMALNI DOZVOLIMO LI DA I OVA UPRAVA RADI ŠTA HOĆE!
MOTKU U RUKE PA PO G..NIMA!!!
MOMENTALNO!!!
Ja mislim da mi uopste ne raspravljamo o "prodaji", hocu reci POKLANJANJU igraca blizancima, mislim da je nas jednoglasan stav jasan. Nas 99,99% zna da nas 150 000e nece potkrepiti ni za mesec dana i da je bolje da se ubijemo ako je prodaja Envera za 150 000e partizanima jedino resenje. Onda mu treba dati ciste papire uz mogucnost odlaska u bilo koji klub osim u BG, i rastereticemo se njegove plate ako je ona zaista toliki teret nasem budzetu! JEBO 150 000e, nemojte da se zajebavamo!
Image
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Jbt, sada stvarno imam osećaj da nijedno :shit: iz našeg kluba nije Vojvodinaš i da nema ni malo respekta prema istom!
Da li je moguće?
Pa verujem da KOSANOVIĆA sutra pitaju da pređe kod njih (za 0 eura!) da bi oberučke prihvatio!
E, zato ih sve mrzim i nije me sramota! Sve!

:!: - ALI VOLIM VOJVODINU - :!: - i uvek će tako biti
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
salefkv

Post by salefkv »

Sada se spominje opet Turska
Turci su uvek važili za dobre trgovce. Pošto su saznali da u ugovoru odličnog veziste postoji otkupna klauzula od 200.000 evra, usledili su prvi koraci, saznaje
http://sportal.rs/news.php?news=128092" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Je l' se to meni cini ili mi ostajemo bez ijednog klasicnog desnog krila, ako ode Enver?
Ne mislim pritom na leva koja mogu desno i sl, nego bas bas desna krila...
Post Reply