Transferi
- Forza Voša
Re: Transferi
http://www.sportal.rs/news.php?news=128326" onclick="window.open(this.href);return false;
U komentarima pise da dolazi Mazalica.
U komentarima pise da dolazi Mazalica.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Jedan menadzer iz Novog Sada tvrdi da u Vosu na probu stize Marko Mazalica iz Bosne. Bivsi igrac Borca koji ne moze da se poredi sa kvalitetom sadasnjeg prvog strelca bratskog kluba, Harisa Handzica. Kako ste burno reagovali na Pankova, a sada nam je na probi seoski djilkos koji redovno i ushiceno posecuje istok na utakmicama protiv crvene petokrake.
Vujaklija PERSONA NON GRATA!!!
Handzic se nalazi blizu prelaska u jedan klub iz Rusije.
Белгијски клуб Стандард из Лијежа радо би у савојим редовима видео првотимца Војводине Немању Радоју. Ипак, бар за сада од тог посла нема ништа, јер понуда која је стигла у новосадски клуб, по мишљењу руководства, није довољна како би Радоја добио исписницу. У Воши сматрају да млади репрезентативац Србије и везњак клуба са „Карађорђа” вреди више него што нуде Белгијанци.
Standard i Ujipest imaju istog vlasnika (i jos par klubova) pa Standard kupi i salje na pozajmicu u te klubove
Ako je to istina, bilo bi lepo da nam neko ko ucestvuje u radu novog rukovodstva objasni kako je moguce da se takve stvari dogadjaju.Matador wrote:Jedan menadzer iz Novog Sada tvrdi da u Vosu na probu stize Marko Mazalica iz Bosne. Bivsi igrac Borca koji ne moze da se poredi sa kvalitetom sadasnjeg prvog strelca bratskog kluba, Harisa Handzica. Kako ste burno reagovali na Pankova, a sada nam je na probi seoski djilkos koji redovno i ushiceno posecuje istok na utakmicama protiv crvene petokrake.
Ako ode Radoja, treba dovesti Ivana Petrovica iz kragujevackog Radnickog. Sto se tice napadaca, dovesti Apiju na probu ili jos neke strance na probu, pa neka najbolji ostane. Treba otvoriti Klub za saradnju posle ere Pavlovica. Samo kad se setim da Saladin nije prosao probu. Slobodan je i iskusan napadac Nemanja Vidakovic, a ako ode Enver dovesti Nemanju Arsenijevica, najbolji igrac lige prosle sezone. Ranko Despotovic porucuje preko fb: Iskreno mislim da ova godina moze doneti mnogo toga dobrog, pogotovo za uspeh mladih igraca iz pogona. I dalje stoji da bih voleo zavrsiti karijeru ovde. Ipak sam ja i dalje Vosin navijac!
Dokle više, ako ode .....Matador wrote:Ako ode Radoja, treba dovesti Ivana Petrovica iz kragujevackog Radnickog. Sto se tice napadaca, dovesti Apiju na probu ili jos neke strance na probu, pa neka najbolji ostane. Treba otvoriti Klub za saradnju posle ere Pavlovica. Samo kad se setim da Saladin nije prosao probu. Slobodan je i iskusan napadac Nemanja Vidakovic, a ako ode Enver dovesti Nemanju Arsenijevica, najbolji igrac lige prosle sezone. Ranko Despotovic porucuje preko fb: Iskreno mislim da ova godina moze doneti mnogo toga dobrog, pogotovo za uspeh mladih igraca iz pogona. I dalje stoji da bih voleo zavrsiti karijeru ovde. Ipak sam ja i dalje Vosin navijac!

Pročitajte malo Pedjine postove.Čovek izuzetno dobro sugeriše i upozorava.
Velik pozdrav za Ranka.Hvala Ti Ranko što si, posle toliko godina i daljine, mislima i srcem uz Vošu

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maric i struka zele Gobeljica i kontaktirali su Slogu. Sloga trazi previse imajuci u vidu da mu ugovor istice za 6 meseci. Sloga zeli da ga proda Napretku, ali postoji mogucnost da Gobeljic to odbije i potpise predugovor sa Vojvodinom. Sto se tice Apije, njegovih 50% ugovora pripada Slogi PM, a 50% menadzeru (Gasic mislim da je u pitanju). Od skoro je postao mladi reprezentativac Gane. Sloga je u teskoj finansiskoj situaciji i transfer nije tezak za realizaciju. Kecapa i Arsenijevica niko nije kontaktirao iz Vojvodine, ovaj drugi je bolji igrac od Envera.
Da li je Gobeljic defanzivni vezni?
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... ta-200-000" onclick="window.open(this.href);return false; a koliko ja znam Gobeljic moze da igra zadnjeg veznog ,centralnog veznog i u nekoj defanzivnijoj formaciji da pokriva desnu stranu veznog reda.
- gospodinFKV
Football Manager kaze MR/DM. Mada mi se on cini kao i onaj Srnic iz Cukarickog, sto je centralni vezni, ali toliko brz i lud da moze da igra sta god mu kazes 

Ja mislim da crna
definitivno odustaju od Envera
http://hotsport.rs/2014/06/29/alivodic- ... iterijume/" onclick="window.open(this.href);return false;

Naravno da je lepo da igrač navija za Vojvodinu ali mislim da je nepotrebno ići u drugu krajnost. Živković koji je došao prošle polusezone je prošao sve kategorije partizana,ali po igrama(naročito protiv partizana je igrao dobro) je zaslužio svako moje poštovanje.Prilike u našoj zemlji su takve da velika većina nažalost simpatiše ta dva kluba.Meni jedino smeta nepoštovanje prema klubu u kom zarađuješ ili koji te je afirmisao.To su u svoje vreme pokazali na vrlo ružan način:Siniša Mihajlović,Miodrag Pantelić,Vukelja....Ja protiv Živkovića,Lukovića i ostalih nemam apsolutno ništa sve dok pokazuju poštovanje prema ovom klubu i zalažu se dovoljno.Mogu ja sada reći da je Živković grizao protiv partizana zato što je hteo da se nametne...Ali,da li je bitno zbog čega je igrao dobro?....To nepoštovanje prema klubovima u kojima su igrali pokazuju generalno naši fudbaleri.Ja ne volim ni kada naš igrač slavi kada da gol bivšem klubu.Vujaklija nije loš igrač,gledao sam dosta utakmica.Nije doduše ništa posebno,ali da analiziram sa koje je on tribine gledao utakmice protiv blizanaca je po meni preterivanje.Jer,niti je imao ugovor sa nama niti je ikada trenirao u našem klubu. Kada bude potpisao ugovor sa nama(ako bude) onda ću uzimati u obzir njegovo ponašanje. Nažalost,nije puno igrača u novijoj istoriji navijalo za naš klub. Jel sam trebao da razmišljam '89 kako je Punišić,zvezdino dete od svoje 7 godine išao na sever kod delija ceo svoj život,ili sam trebao da uzimam u obzir to što je bio jedan od glavnih igrača u šampionskoj generaciji i baš najbolje igrao protiv svog kluba.Ionako se najkvalitetniji igrači zadrže najviše 2,3 godine u našem klubu...A ko je seljačina a ko nije,i to je isto za kompleksniju raspravu jer fudbaleri generalno nisu otelotvorenje suptilnosti i produhovljenosti.Ali ne treba on da demostrira poznavanje opšte kulture i manire već da igra fudbal.Ako bi tako posmatrali, našao bih kod 90% igrača neki ,,problem''. Pera Nikezić je uvek voleo da popije...Zoran Mijucić i da popije i da prokocka,ali to ne može da ,,sruši'' činjenicu da je Nikezić sigurno među 10(ako ne i 5) najvećih legendi kluba,a Mijucić jedan od najvećih talenata koji nije pokazao koliko je mogao ali je pokazao dovoljno za mene,velikog navijača Vojvodine da ga poštujem do kraja života.Za mene su nedopustive stvari samo:-kada se naš bivši igrač raduje kada njegova nova ekipa postigne gol protiv nas(naročito ako se je prošao našu školu),kada se slika u dresu novog kluba za neki časopis dok još ima ugovor sa nama,ako odbija da trenira dok ga klub ne pusti da ode u ,,veći'' klub,nekorektne izjave u medijima odmah posle odlaska iz kluba....JackSparow wrote:Vujaklija je otelotvorenje najgore moguće seljačine. Na našem stadionu jedino može da dodje na istočnu tribinu, jedanput godišnje, zajedno sa ostalim Veterničanima.
Ako on potpiše očekujte prosečnog igrača za PLS, antisportistu, bez mozga, koji će svim srcem pozdravljati cigane. Nek ide kod njih, nemaju igrače, zašto ga mi treniramo??
Za ostale stvari jedino merilo mi je teren,i zalaganje na istom.Ja kao najveće razočarenje tog tipa pamtim proslavu gola Miodraga Pantelića sezonu nakon prelaska u zvezdu.Vojvodina ga je potpuno afirmisala i napravila jednog od najboljih prvoligaških fudbalera u tom momentu,i to je bilo ono ,,iskonsko'' ,,sirovo'' nepoštovanje.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
-
Sve je to u redu, ali ne pišem napamet. Vrlo dobro znam o kakvoj osobi se radi.
Iskreno se nadam da neće potpisati!
Iskreno se nadam da neće potpisati!