Гаћиновић јуче дао изјаву да верује у улазак у групну фазу.... Ко је овде луд, ја не знам
Да ли они имају неке амбиције према тој европи или не? Да ли је могуће да београд не пушта ни јуниоре ни сениоре, а ми се увек гурамо да што више играча пустимо (а поготово што немамо никакве резерве, као што је већ речено).
Скупите муда већ једном
Igranje za omladinsku reprezentaciju znaci skauti, menadzeri, potencijalni rast vrednosti igraca...pare, pare, pare.
Igranje kvalifikacija LE znaci samo lokalni zanesenjaci i forumasi.
Nevernik wrote:Igranje za omladinsku reprezentaciju znaci skauti, menadzeri, potencijalni rast vrednosti igraca...pare, pare, pare.
Lak izbor za klub na ivici bankrota.
Da, to je taj pilicarski rezon.
Umesto da se sastavi dobar tim (proslogodisnji plus par pojacanja gde je neophodno) i pokusa plasman u grupnu fazu LE - cime bi se digla popularnost i kluba i igraca, ovako se u startu razjebava tim i sprema za eliminaciju iz LE.
Nevernik wrote:Igranje za omladinsku reprezentaciju znaci skauti, menadzeri, potencijalni rast vrednosti igraca...pare, pare, pare.
Umesto da se sastavi dobar tim (proslogodisnji plus par pojacanja gde je neophodno) i pokusa plasman u grupnu fazu LE - cime bi se digla popularnost i kluba i igraca, ovako se u startu razjebava tim i sprema za eliminaciju iz LE.
Ne mogu a da te ne pitam, da li si ti prespavao možda prethodnih, recimo, dva meseca?
Ne mogu a da te ne pitam, da li si ti prespavao možda prethodnih, recimo, dva meseca?
Ja ne mogu da verujem da se ovde diskutuje o ne pustanju igraca u reprezentaciju i to na prvenstvo Evrope gde branimo titulu. Sramota...
Partizan je recimo uskratio malog Markovica, na isti nacin, titule prvaka Evrope, koja ce verovatno 99% tih igraca biti najveci uspeh u sportskoj karijeri.
1892 wrote:Ja ne mogu da verujem da se ovde diskutuje o ne pustanju igraca u reprezentaciju i to na prvenstvo Evrope gde branimo titulu. Sramota...
Partizan je recimo uskratio malog Markovica, na isti nacin, titule prvaka Evrope, koja ce verovatno 99% tih igraca biti najveci uspeh u sportskoj karijeri.
Slazem se. Nacionalni tim bi morao ili barem trebao da bude svetinja.
Meni je moj klub veća svetinja. Nevernik je dobro napisao zašto se šalju igrači u reprezentaciju na štetu kluba, a ti razlozi nemaju veze sa patriotizmom.
Inace, Trencin je odigrao prijateljsku utakmicu sa poljskim Ruhom. Ruh je vodio na poluvremenu sa 2-0, ali je Trencin preokrenuo rezultat u nastavku postigavsi 4 pogodka. Ako je verovati rezultati.com sve golove za Slovake postigao je izvesni Kubik.
Apsolutno su neprimerene lekcije iz morala i pozivanje na neku "čast".
Znamo kako je Savez vraćao i igračima i Klubu...
Da ima neko petlju da i Savi i Mrkeli pokaže srednji prst bio bih najsrećniji.
Mozemo mi da se pravimo Englezima, ali realnost je malo drugacija. Mladi igrac iz Srbije ili regiona vrednost na evropskom trzistu moze da dostigne jedino igranjem za reprezentativne selekcije. Svi vredni transferi mladih igraca iz omladinskog pogona su nastali na osnovu toga. Kacar, Duca, Brka, Dani, Meda, Boske itd. Da vrednost igranja u ovoj smesnoj ligi ima tezinu valjda bi neko odvojio ozbiljnije pare za Abua, Kockara, Vicgla Vuleta i ostalu slavnu ekipu.
Druga stvar predstavlja sto niko nije obecao napad na grupnu fazu LE. Pogledajte potencijalne rivale u sledecem kolu. Pogubno bi za Klub bilo da ulaze sredstva u pravljenje iskusnijeg tima u ovim finansijskim uslovima. A danas mnogi ulazu mnogo sredstava, pogledajte na primer jednu anonimnu Skendiju.
Treca i najvaznija stvar je stav igraca. Mijat veoma emotivno pristupa igrama za reprezentaciju i za njega je to svetinja! Za to je trenirao i borio se, zamislite razocarenje i motivaciju da mu se to uskrati. Ne treba zaboraviti da je duze vreme bio povredjen i prakticno smo drugi deo drugog dela sezone igrali bez njega. Treba pristupiti ozbiljno i Trencin se mora proci. Treba svi koji su u prilici da podrze mladi tim u Slovackoj i da napravimo pozitivnu atmosferu. Nije Mijat Nejmar pa da se sada kuka i place po forumu, kao da idemo bez pola tima u Slovacku. Dajte malo vere i pozitivnog razmisljanja.
Vreme ce najbolje pokazati koliko ce to biti dobar potez, ali meni je ocigledno je da smo mi jedan obican provincijalni klub, nista drugaciji od mnogih slicnih po Srbiji, jer:
- klubu izgleda nije ni nominalni cilj da ide na plasman u grupnu fazu ili na prvo mesto u sampionatu
- vecini nasih navijaca je bitnije da nasi igraci (za koje realno nemamo prave zamene) igraju za mladu reprezentaciju (u seniorsku nas ni ne zovu) nego za klub, dok direktni konkurenti ne haju da salju svoje ni u seniorsku
- bitnije je kako se jedan klinac oseca (koji je vec pokazao koliki je papan), nego sta je interes kluba
Apsolutno me ne interesuje koji je emotivni prioritet Mijata Gacinovica, kada sutra bude odlazio i davao nekorektne izjave kao Sergej onda će biti kasno.
Salvador wrote:Vreme ce najbolje pokazati koliko ce to biti dobar potez, ali meni je ocigledno je da smo mi jedan obican provincijalni klub, nista drugaciji od mnogih slicnih po Srbiji, jer:
- klubu izgleda nije ni nominalni cilj da ide na plasman u grupnu fazu ili na prvo mesto u sampionatu
- vecini nasih navijaca je bitnije da nasi igraci (za koje realno nemamo prave zamene) igraju za mladu reprezentaciju (u seniorsku nas ni ne zovu) nego za klub, dok direktni konkurenti ne haju da salju svoje ni u seniorsku
- bitnije je kako se jedan klinac oseca (koji je vec pokazao koliki je papan), nego sta je interes kluba
Да, са Гаћиновићем би тукли Бајерн,а овако ћемо испасти од Тренчина.А што се тиче конкурената,могу да враћају играче из репрезентације до сутра,кад им је Малме објаснио пре неки дан како се игра фудбал.
johnny wrote:Apsolutno me ne interesuje koji je emotivni prioritet Mijata Gacinovica, kada sutra bude odlazio i davao nekorektne izjave kao Sergej onda će biti kasno.
Interes kluba je na prvom mestu! Sve je krenulo sa, koliko sam ja shvatio, slobodno mozemo da kazemo ucenama porodice Milinkovic-Savic da ce se Vanjin transfer realizovati samo ukoliko se proda i Sergej. Klub jednostavno ne sme da popusta pod takvom vrstom pritiska.
Onda su verovatno trebali da otpuste bracu, jel tako?
Situacija sa bracom Milinkovic-Savic je specificna, njihovi su razvedeni koliko sam upucen, zive sa majkom. Otud i njeno prezime na njihovim ledjima. A sto se tice Gacinovica i reprezentacije tu je i gledan interes kluba jer pre ce menadzeri zapaziti igraca na turniru reprezentacija nego u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu Evrope.