Liga Evrope - sezona 2014/15
Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, četvrtak 17:30h
Pratio sam Trencin prethodne sezone protiv Geteborga i Astre Djurdju u Evropa Ligi , tako da mogu da kazem nesto o njima, ne znam sta ste pisali ranije o njima, ali samo da vam kazem da je rec o veoma jakoj ekipi , za ovaj nivo kvalifikacija , i da je to znatno organizovaniji klub nego sto se misli u Srbiji
Uopste ovo nije lagan zreb, to sto neki nisu culi za njih do sada, to nista ne znaci
Sheriff je jos mladji nego Trencin , pa znamo sta je bilo
Prethodne sezone su prvo izbacili odlicni Geteborg, svedjani su kvalitetni, a oni su ih izbacili , vec tada je bilo jasno da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi , a kasnije su ispali od odlicne ekipe Astre, a ta Astra mozda je u rangu Steaue skoro, dobro ne bas kao oni, ali su odmah do njih , pitanje je dal su uopste slabiji od njih, tako da to ispadanje nije neko merilo snage slovaka
U prvoj utakmici su izgubili sa 1 3 kuci, iako su ostavili odlican utisak , tj mnogo bolji od rezultata, ali su primili mnogo naivno golove iz skoro svakog suta na gol
u revansu 2 2 , sto samo pokazuje da su jako nezgodni na strani
u Rumuniji su cak i vodili sa 0 1 do finisa utakmice
U slovackoj ligi su bili 2 iza Slovana , zabijaju dosta golova , bas puno , napadacki su orjentisani
E sad, iz te ekipe koja je igrala sa Rumunima, ima dosta promena
Spica Adija su prodali Kopenhagenu , koji se prodao kad su izbacili lani Geteborg , nakon sjajnih partija
A vidim i da je dosta promena u veznom redu i u napadu , ostala je jedino odbrana slicna lanjskoj ekipi
Ali sada sam pratio ove prijateljske utakmice i opet imaju dosta jaku ekipu , mozda i jacu nego lani
u napadu su Frantisek Kubik ( koji je bio u Grckoj , Rusiji , odlicno krilo ) kojeg su sad doveli , a zimus su iz Ajaxa doveli Mosesa Simona ( takodje krilo , sad je napunio 19 , izuzetan potencijal ) zabio je 7 golova za polusezonu, clan je i u20 Nigerije , a takodje su zimus doveli i Jaira iz Botafoga , 22 ljeta , takodje zanimljiv spic
doveli su i levog beka, takodje clana u20 Nigerije
Na sredini je iskusni Aldo Baez, argentinac , koji je u klubu od 2008, veoma dobar vezni , a tu su jos Holubek koji je takodje lani bio u timu , zatim desni bek, pa stoper Ramon koji je u mladjim kategorijama bio u Azu , i jos neki
Ono sto hocu da kazem je da su sto zimus sto sada, doveli dosta dobra pojacanja za njih , oni su veoma kvalitetna ekipa i pricati da su oni " tamo neki " je zaista neozbiljno
Uopste ovo nije lagan zreb, to sto neki nisu culi za njih do sada, to nista ne znaci
Prethodne sezone su prvo izbacili odlicni Geteborg, svedjani su kvalitetni, a oni su ih izbacili , vec tada je bilo jasno da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi , a kasnije su ispali od odlicne ekipe Astre, a ta Astra mozda je u rangu Steaue skoro, dobro ne bas kao oni, ali su odmah do njih , pitanje je dal su uopste slabiji od njih, tako da to ispadanje nije neko merilo snage slovaka
U prvoj utakmici su izgubili sa 1 3 kuci, iako su ostavili odlican utisak , tj mnogo bolji od rezultata, ali su primili mnogo naivno golove iz skoro svakog suta na gol
U slovackoj ligi su bili 2 iza Slovana , zabijaju dosta golova , bas puno , napadacki su orjentisani
Spica Adija su prodali Kopenhagenu , koji se prodao kad su izbacili lani Geteborg , nakon sjajnih partija
A vidim i da je dosta promena u veznom redu i u napadu , ostala je jedino odbrana slicna lanjskoj ekipi
Ali sada sam pratio ove prijateljske utakmice i opet imaju dosta jaku ekipu , mozda i jacu nego lani
u napadu su Frantisek Kubik ( koji je bio u Grckoj , Rusiji , odlicno krilo ) kojeg su sad doveli , a zimus su iz Ajaxa doveli Mosesa Simona ( takodje krilo , sad je napunio 19 , izuzetan potencijal ) zabio je 7 golova za polusezonu, clan je i u20 Nigerije , a takodje su zimus doveli i Jaira iz Botafoga , 22 ljeta , takodje zanimljiv spic
Na sredini je iskusni Aldo Baez, argentinac , koji je u klubu od 2008, veoma dobar vezni , a tu su jos Holubek koji je takodje lani bio u timu , zatim desni bek, pa stoper Ramon koji je u mladjim kategorijama bio u Azu , i jos neki
Ono sto hocu da kazem je da su sto zimus sto sada, doveli dosta dobra pojacanja za njih , oni su veoma kvalitetna ekipa i pricati da su oni " tamo neki " je zaista neozbiljno
Čini se da će najozbiljnija pretnja ipak biti Tomaš Malec, dvometraš i prvi strelac lige prošle sezone. Koliko sam razumeo od njega se ove godine očekuju velike stvari. Slučajno sam na nekom Sport klubu uhvatio prilog baš o njemu, navodi se da je za svoju visinu neobično dobar sa loptom u nogama.menager wrote:...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nasi vrli stratezi su ocigledno procenili da napad Trencina nije dovoljno opasan da bi nam trebala dva jaka stopera.Rabba wrote:Pankov je jedan od igrača koji su sa U19 reprezentacijom. Fimić, Radoja ili Nastić su moji pikovi, tim redom, za revanš. Babić je zbog reprezentativne suspenzije(1. utakmica), na raspolaganju ekipi u prvoj utakmici u Slovačkoj.gospodinFKV wrote:Verovatno Pankov, mada, rekli su da ce Babic igrati prvu u Slovackoj...pripremne tekme verovatno nije igrao da se ne povredi pred odlazak u reprezentaciju...
Izgleda da se koncetrisemo na kup i ove sezone

Jebes mi mater ako sad u gradu nisam video Lazu Kamikazu. Ja nisam u fazonu da prilazim igracima i smaram ih kad ih sretnem negde, ali sad mi krivo sto nisam pitao coveka zasto nije sa ekipom. Ko ce nama igrati spica protic Trencina? Jel zna neko zasto on nije sa ekipom ili sam se ja jako zajebao da je to bio on, ali onda sam definitivno zreo za psihijatriju posto smo se mimoisli na pola metra!

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/2 ... igu-evrope" onclick="window.open(this.href);return false; Laza je imao laksu povredu
- PanonskiFantom
Evo kako je predstavljena Voša na forumu Trenčina. Neko od navijača Trenčina ima neki kladioničarski kontakt u Novom Sadu, pa mu je ovaj poslao svoje mišljenje :
"well here how things is with this team, Vojvodina is strictly defensive team with really good defence line, they most efficinet way of playing is to sit back and waiting for counerattack, so they will be more dangerous away than at home, because when they start to attack defence srat to be more vulnerable than usually, they sold only one important player and changed coach from last year, team is young but with lot of potential, they have 4-5 youth which are in different youth national team selections. Big question is will thos youth play for vojvodina against Trencin, because ec u19 is start at 19 july and 3 of important players are with those national team, still is unkown will they got back for this Trencin game and then go with national team or they are out for this games. I had intention playing under goals because of Vojvodina defensive style of play but now i am doubtfull because you said Trencin is attacking minded and probably they will score one goal for sure but it also meanse Vojvodina will have lot of space for counterattack their best weapon so probably staying out of this or eventually will take trencin DNB "
"well here how things is with this team, Vojvodina is strictly defensive team with really good defence line, they most efficinet way of playing is to sit back and waiting for counerattack, so they will be more dangerous away than at home, because when they start to attack defence srat to be more vulnerable than usually, they sold only one important player and changed coach from last year, team is young but with lot of potential, they have 4-5 youth which are in different youth national team selections. Big question is will thos youth play for vojvodina against Trencin, because ec u19 is start at 19 july and 3 of important players are with those national team, still is unkown will they got back for this Trencin game and then go with national team or they are out for this games. I had intention playing under goals because of Vojvodina defensive style of play but now i am doubtfull because you said Trencin is attacking minded and probably they will score one goal for sure but it also meanse Vojvodina will have lot of space for counterattack their best weapon so probably staying out of this or eventually will take trencin DNB "
Vise nista nije isto!
Imam prilično neugodan osećaj pred ove mečeve. Nadam se da grešim, ali čini mi se (bar prema rezultatima iz pripremnog perioda) da je ovaj Trenčin možda i najgori protivnik kojeg smo mogli dobiti u ovoj fazi. Nadam se samo da ćemo postići bar gol u gostima, jer bez toga će biti vrlo teško u revanšu bez obzira na rezultat. Protiv takvih ekpa je obično lakše igrati na njihovom terenu, posebno kad se uzme u obzir da Slovaci čak i ne igraju na svom stadionu - dakle, mislim da je naša šansa u prvom meču. Naša igra i mogućnosti su ogromna nepoznanica, iskreno govoreći. Nadajmo se najboljem, ali treba biti svestan da će biti jako teško.
Čisto radi nekog poređenja... Slovan, prvak slovačke lige (a dosta ubedljivo je uzeo prvenstvo, sa 10+ bodova razlike u odnosu na Trenčin) večeras je na svom terenu odigrao mršavih 1:0 protiv prvaka Velsa, TNS. Trenčin je pobedom otvorio prvenstvo za vikend, savladali su Dunajsku Stredu sa 2:1, a detaljan izveštaj sa meča možete pogledati ovde:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=PwVmpYIw1lY[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=PwVmpYIw1lY[/video]
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Немам појма какав је Тренчин,и ко игра у њему,али гарантујем да је Шериф за класу јача екипа.
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/2 ... igu-evrope" onclick="window.open(this.href);return false;
Mijat igra u četvrtak!
Mijat igra u četvrtak!
Maric kaze da ce Puskaric igrati stopera
, a da ce izostanak Gacinovica biti osetan.

Bolje zakula da igra stopera. Ili Vanja M. Savic nek igra stopera, visok je, sta ima veze... Ili Georgije ilic... Imamo dosta opcija.
A sad bez zajebancije: Jel Rasa u timu za ovu tekmu? Jer ako jeste, kakva Puska na stoperu, jel se on zajebava sa nama?!
A sad bez zajebancije: Jel Rasa u timu za ovu tekmu? Jer ako jeste, kakva Puska na stoperu, jel se on zajebava sa nama?!

laki wrote:A sad bez zajebancije: Jel Rasa u timu za ovu tekmu? Jer ako jeste, kakva Puska na stoperu, jel se on zajebava sa nama?!
Odgovorio sam ranije na ovoj temi.Rabba wrote:Pankov je jedan od igrača koji su sa U19 reprezentacijom. Fimić, Radoja ili Nastić su moji pikovi, tim redom, za revanš. Babić je zbog reprezentativne suspenzije(1. utakmica), na raspolaganju ekipi u prvoj utakmici u Slovačkoj.
Opcija sa Puškarićem na štoperu zaista čudna... Džimi će posle ove odluke biti ili dizan u nebesa ili teran sa klupe još pre revanša, treće nema...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nadam se da je ovo ili neka taktika da se zavara Trencin ili obicna greska novinara.
Jer ako je trener zaista namerio da stavi coveka koji u zivotu nije odigrao na mestu stopera (cak i da je Puskaric sposoban za to, opet nije uigran sa Pekaricem) protiv tima koji po svoj prilici ima solidan napad, onda bolje da svi odmah pocnemo da shvatamo ovogodisnje kvalifikacije kao cistu zajebanciju..
Jer ako je trener zaista namerio da stavi coveka koji u zivotu nije odigrao na mestu stopera (cak i da je Puskaric sposoban za to, opet nije uigran sa Pekaricem) protiv tima koji po svoj prilici ima solidan napad, onda bolje da svi odmah pocnemo da shvatamo ovogodisnje kvalifikacije kao cistu zajebanciju..
I Bursa je bila mnogo jaca! Pa smo je zveknuli.menager wrote:Pratio sam Trencin prethodne sezone protiv Geteborga i Astre Djurdju u Evropa Ligi , tako da mogu da kazem nesto o njima, ne znam sta ste pisali ranije o njima, ali samo da vam kazem da je rec o veoma jakoj ekipi , za ovaj nivo kvalifikacija , i da je to znatno organizovaniji klub nego sto se misli u Srbiji