Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: Uprava

Post by laki »

Matador wrote:Ako Zoka Scepanovic i nova uprava ukljucujuci i grupu koja je izgurala pricu za smenu uprave jasno, glasno ne izadje sa stavom da nema prelaska igraca u blizance i ne demantuju Zurnal treba im uskratiti podrsku. Sta su bolje ili drugacije uradili od Pavlovicevaca? Ako neko predje na cmarakanu na startu sezone lozu premazati govnima!!! Nema labavo i neutralnosti mora biti jasan stav ili mrs iz kluba!!!
SVE PODRZAVAM!!!!!!!
Image
njaks

Post by njaks »

Matador wrote:Ako Zoka Scepanovic i nova uprava ukljucujuci i grupu koja je izgurala pricu za smenu uprave jasno, glasno ne izadje sa stavom da nema prelaska igraca u blizance i ne demantuju Zurnal treba im uskratiti podrsku. Sta su bolje ili drugacije uradili od Pavlovicevaca? Ako neko predje na cmarakanu na startu sezone lozu premazati govnima!!! Nema labavo i neutralnosti mora biti jasan stav ili mrs iz kluba!!!
A kako to ti dajes podrsku grupi? Bas me zanima?
laki

Post by laki »

A sta ti, njaks, mislis o ovome svemu, posto je to bitnije od tvog pitanja upucenog matadoru?? Mani se podrske grupi, zadrzi se na podrsku upravi i reci svoje misljenje o tome u kontekstu ovoga sto se desilo, tj sto se desava oko transfera!
Image
njaks

Post by njaks »

Iskreno ne mislim nista dok ne cujem da je to istina, a jedini ko ima moju podrsku je FKV za upravu me iskreno zabole :greenbutt:
Grouch

Post by Grouch »

Tony Starks wrote:
prijatelj fudbala wrote:Grouch (a i ostali): Razgraniči preuzimanje obaveze i vrednost igrača. Vuković ne traži pare na osnovu procene vradnosti igrača, nego na osnovu preuzete obaveze kluba. Klub je dužan da plati zato što se obavezao na plaćanje! Osnov obaveze je faktičko pitanje, a ne pravno.
Klub se obavezao da Vukoviću isplati polovinu od budućeg Sergejevog transfera. To mu dođe oko 425.000. Vuković je pustio na naplatu blanko menicu koju mu je Rabrenović izdao i svojevoljno upisao u nju iznos od 2+ miliona evra jer, kako je rekao, "on smatra da Sergej vredi preko 4 miliona i ne zanima ga za koliko je prodat". Blanko menica je, kao što vidimo, uvek veoma opasna po dužnika koji ju je izdao, ali to i dalje ne znači da poverilac ima pravo u nju da upiše proizvoljan iznos (mogao je da upiše i sto miliona), ovo što je Vuković uradio je, koliko ja razumem, grubo kršenje meničnih ovlašćenja i nema osnova u ugovoru koji on ima sa FKV. Klub ima pravo da u sudskom postupku ospori Vukovićev postupak, ti verovatno znaš bolje od mene kako to ide, menične tužbe/menični prigovori, šta li već... I ne vidim kako bi to što je Vuković uradio moglo da prođe na sudu. Poenta je da bi taj proces trajao mesecima/godinama, a za to vreme Vuković drži račun u kluba u blokadi od preko 2 miliona evra. U tom smislu kapiram ono što je g. Šćepanović napisao na drugoj temi, da se ide na to da se ipak napravi dogovor s Vukovićem, verovatno u fazonu "uzmi lepo koliko ti pripada i odblokiraj klub", jer ovako gube i klub zbog blokade i Vuković koji sigurno neće dobiti koliko traži ako dođe do sudskog postupka. Pošto od dogovora sa dotičnim očigledno nema ništa, ja shvatam da je ulazak u UPPR jedini preostali manevar kojim bi klub eventualno mogao da prodiše i da krene da se izvlači iz ambisa u koji ga je gurnula prethodna uprava svojim kriminalnim radnjama.
@prijatelj fudbala:upravo ovo sto je napisao Tony Starks je poenta.Klub je preuzeo obavezu da isplati 50% od buduceg transfera a ne nekih proizvoljno procenjenih 2,3 miliona evra koji se nisu ni spominjali do pre mesec dana kad je bandit pustio menicu.
Sto se tice prodaje igraca blizancima,ja licno njima ne da ne bi prodavao igrace nego bi prekinuo sve moguce kontakte,saradnje i razgovore bilo kakve vrste osim onoga sto je obavezno pred utakmicu.Sa tim zlikovcima koji nas na najbrutalniji nacin gaze decenijama nema sta da se saradjuje.Dok ne postanu ljudi.Mene ce tesko ubediti da Partizan a pogotovo raspala Zvezda mogu da plate nekog naseg igraca vise i da mu ponude bolje uslove od nekog stranog kluba.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Nadam se da je uprava svesna da ni pod kojim uslovima ne smeju prodavati igrače njima, inače ode sve u materinu...
Matador

Post by Matador »

njaks wrote:A kako to ti dajes podrsku grupi? Bas me zanima?
Tako sto sam bio od otkrivanja spomenika Koste Hadzi do poslednje skupstine uz grupu koja je vodila citavu pricu. A nisam primetio da su svi clanovi nove skupstine prisustvovali svim skupovima. Da li si zadovoljan odgovorom?
Junior

Post by Junior »

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/3 ... -dugovanja" onclick="window.open(this.href);return false;
Matador

Post by Matador »

Pitanje za Zoku Scepanovica, Firma 1989, kada ce biti pokrenut proces za klupski stan u Mileve Maric, za obaranje Vukoviceve i Pavloviceve menice? Sta je bilo sa slucajem menice Petra Nikolica i Rabrena? Da li je partizan uplatio sve pareza dva izdajnika? Da li je Djenova uplatila sve za Aleksica? Da li su legle pare fonda solidarnosti i koliko za Tadica? Kada ce svi poslovi, plate igraca postati javni? Kada ce poceti obecana TRANSPARENTNOST??? Kada ce klub dobiti pravog sportskog direktora???
Stexman

Post by Stexman »

Zeleo bih samo da porucim prethodnoj upravi da sam im oprostio prodaju Branislava "the stupid" Trajkovica crnima.
Ispostavilo se da je to ipak bio brilijantan potez! Ako nismo za njega dobili dinara-preplatili su ga.
Matador

Post by Matador »

Jos malo pitanja za Firma 1989 i Zoku. Koja je uloga upravnog odbora i koja su zaduzenja predstavnika navijaca? Da li se legende Kluba i bivsi igraci pozivaju na utakmice ili se nastavilo po Rabrenovom sistemu "sami smo sebi u upravi dovoljni"? Kakva je uloga Rase Bebica u Klubu i da li ce sada biti povecan procenat plate u njegovu korist posto mu je njegov igrac slupao skupocena kola? I jos jednom kada ce poceti najavljena i obecana TRANSPARENTNOST i kada ce se skupiti hrabrosti da se otvorenim djonom krene na Pavlovica, Vukovica i ekipu? Sta na prijateljskoj utakmici traze osobe koje su napustile novu upravu i skupstinu i suspendovani radnik i brat od suspendovane radnice? Ko sa kim i zbog cega pregovara sa Terzicem i Kokezom i tako ide protiv stava gotovo svih navijaca? Da li mozete da potvrdite da nema prodaje i pregovora oko igraca sa blizancima?
ФИРМА 1989

Post by ФИРМА 1989 »

Situacija je i dalje ozbiljna, samo što u prvi plan iskače Voja Gajić i njegov vojnik Boža Beronja koji otvoreno pričaju po gradu da su sada naši protivnici, idu kod sudije kod koje smo u postupku i vrše pritisak i još mnogo toga. Izgleda da je njegov lični interes mnogo veći od interesa Kluba, po njemu. Kao što sam i rekao, moralo je ovako šareno u početku, ali su vrlo brzo maske počele da padaju i da svako pokazuje svoje pravo lice.
Ukinuta je privremena mera zabrane upisa u APR(ima jasnih indicija da su upravo pomenuta dvojica odgovorna za to), što znači da je dozvoljen upis u APR Sanji Trivić ili Pavloviću. Trenutno nas od tog upisa štiti UPPR i tako će biti dokle god je u postupku.
Prošle nedelje je isplaćena i druga plata igračima i tako je sprečeno da svi budu slobodni, što su protivnici i priželjkivali.
Voja je prvo nudio Pavloviću da zajedno naprave skupštinu, a sada traži od Vukovića da ne postigne dogovor sa FKV, ne bi li kada se sadašnja uprava finansijski iscrpi, oni se pojavili kao spasioci. Na sve moguće načine su pokušavali da opstruiraju dogovor sa MU i da ne idem u detalje, ali je neverovatna sujeta u pitanju i neki loši odnosi koji nemaju veze sa FKV i koji se godinama protežu i razvlače.
Ima vrlo realnih izgleda da sve ovo legne kako treba, ali sam siguran da će biti još turbulencija.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Avangarda

Post by Avangarda »

A za gosn. Vojislava Gajica nismo znali od ranije da je tesko dju**e?! Hocemo li i u periodu koji dolazi saznati i za Micu Vranjesa da je dju**e, a ni to nismo mogli da znamo od ranije? ;)
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
laki

Post by laki »

Avangarda wrote:A za gosn. Vojislava Gajica nismo znali od ranije da je tesko dju**e?! Hocemo li i u periodu koji dolazi saznati i za Micu Vranjesa da je dju**e, a ni to nismo mogli da znamo od ranije? ;)
Ali majke mi... :!:
Image
ФИРМА 1989

Post by ФИРМА 1989 »

Niko o Gajiću nije pisao hvalospeve, kao ni o gomili drugih ljudi koji su na ovaj ili onaj način pomogli da izguramo ono što smo započeli, a to je sklanjanje parazita. Svi su toga bili svesni od starta, ali je interes Vojvodine iznad ličnih mišljenja o pojedincima.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Post Reply