Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Locked
ДушанСП

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by ДушанСП »

Ахахахахахаахахахах голмана Радничког из Ниша под хитно у стуб српства.
Helm

Post by Helm »

Upravo htedoh da pisem o njemu ali sam dva puta preduhitren. :mrgreen: Prvo sedi i gleda kako ulazi lagano prvi gol, mogao mu je neko i jedno 'ladno dodati. A onda ovaj drugi, to ako nije pusteno onda je finale kupa 2011. bilo regularno.

Istakao bih i napad Radnickog koji je uspeo da ne realizuje nijedan prodor kroz onu suplju odbranu, a posebno kontru 2 na 0. :slon:
Oasis

Post by Oasis »

Na koju foru igra Pecnik?
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Helm wrote:Upravo htedoh da pisem o njemu ali sam dva puta preduhitren. :mrgreen: Prvo sedi i gleda kako ulazi lagano prvi gol, mogao mu je neko i jedno 'ladno dodati. A onda ovaj drugi, to ako nije pusteno onda je finale kupa 2011. bilo regularno.

Istakao bih i napad Radnickog koji je uspeo da ne realizuje nijedan prodor kroz onu suplju odbranu, a posebno kontru 2 na 0. :slon:
I komentatori arene u poluvremenu su na visini zadatka. Uvrstiti ovo poluvreme + komentare u 100% laksative!
student

Post by student »

Oasis wrote:Na koju foru igra Pecnik?
Pecnik nema pravo nastupa.Utakmica MORA biti registrovana 0:3 , kako ce i FSS i crveni da cute po obicaju , a verovatno se ni Radnicki nece buniti nasa uprava MORA da izvrsi pritisak , mada ce i crni odmah da krenu sa saopstenjima...
ssnigd

Post by ssnigd »

Navodno rekose da Pecnik nije ni raskidao ugovor zvanicno, tako da je imao pravo igranja.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Marcello

Post by Marcello »

Btw. juče u cenjenom Kuriru (ili tako nekom štivu), odličan naslov!

"Počinje mučenje lopte u Srbiji"
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
severozapad

Post by severozapad »

Pa ja zamalo da propustim drugi gol crvenih pošto se uvek trudim da ih zaobidjem u širokom luku.
Ali me sva sreća Njuz naterao da vidim o čemu se radi.
http://www.njuz.net/golmanu-radnickog-p ... obodnjaka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da se u ovoj temi može izgubiti dosta ovakvog materijala i iako ne mislim da im treba dati bilo kog prostora zasebnog na ovom čistom forumu, možda jedna tema "sve regularno" ili "nikad regularnije" može naći mesto.
Jataganac

Post by Jataganac »

Onako kriminalna igra cigana uz laganu pobedu od 2:0 nam je već u prvom kolu nagovestila šta ćemo gledati cele sezone u Bambi Super Lizi , jasno je kao dan da je prvenstvo već rešeno na samom početku , sprdnja sa Lalatovićem kao "trenerom " , Terzom i stalim stručnjacima iz crvenog kružoka jasno govori da im je i druga uzastopna titula već dodeljena , ovog puta uz mogućnost za popravni makar u letnjem delu evro takmičenja , da se krezubi narod malo raduje u teškim vremenima , tako da se i oni sprdaju na terenu i oko njega pošto znaju da je sve rešeno .
laki

Post by laki »

Ko nas j**e kad imamo lopovske uprave uvek i sad umesto da se skoncentrisemo da na to da se prosetamo kroz ovu usranu ligu mi se skoncentrisali na vracanje dugova... Sami smo sebi zabiberili corbu. Ne mislim na nas kao pojedince vec na klub.
Image
Helm

Post by Helm »

Kako vidim ni za partizan ne vazi zabrana registracije...
srkins

Post by srkins »

Duguju jednom igracu nekih 15.000e mislim Jovancic ili tako nesto,zalili se na odluku i skinuli im suspenziju do konacne odluke :deal:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jel to mozzart vise nema tekstualne prenose superligaskih meceva? :?
Image
srkins

Post by srkins »

ja tek sada nesto primetio,pre neki dan Vukasin Jovanovic rece da nema nikakav ugovor sa zvezdom ,a juce je igrao. Da li je to dozvoljeno?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:Jel to mozzart vise nema tekstualne prenose superligaskih meceva? :?
Ajd da sam sebi odgovorim,a mozda nekog isto zanimalo :)
http://www.superliga.rs/index.php/vesti ... -eacFeOAW8" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Locked