+1Mare wrote:Enver - 3 (Ali, Ali, Ali...)
Puškarić - 2
Ivanić - 1
I.S. 2014/15: 1. kolo JSL: Vojvodina - OFK Beograd
Re: I.S. 2014/15: 1. kolo JSL: OFK Beograd - Vojvodina
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
- Forza Voša
3 Alivodic
2 Veselinovic
1 Gacinovic
2 Veselinovic
1 Gacinovic
„Hasta la Victoria Siempre!“
3 Ivanic
2 Poletanovic
1 Gacinovic
2 Poletanovic
1 Gacinovic
3 - Иванић
2 - Енвер
1 - Лаза
Дао бих и Пекару бод, али сам ипак дао Лази.... Имао је одличне продоре и асистенције
2 - Енвер
1 - Лаза
Дао бих и Пекару бод, али сам ипак дао Лази.... Имао је одличне продоре и асистенције

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
+1Rabba wrote:Ivanić - 3. Ako ovaj deran skonta da zna fudbala više nego 99.9% ove lige, nebo će mu biti granica... Ili će utonuti u sivilo ove lige i završiti u Jagodini, Uzbekistanu ili Azerbejdžanu, ili će se u nekom od narednih kola na terenu pojaviti neka aždaja, koja samo na trenutke podseća na nesigurnog dečaka koji je na dresu nosio broj 4...
Pekarić - 2. Svaka čast Radoji i Poletanoviću, ali mislim da nemaju ni upola autoritet kao ovaj čovek. Traku lagano preseliti na Ninovu ruku... Sinoćnoj demonstraciji nemoći prednje linije OFKe u mnogome je doprineo Nino.
Alivodić - 1. Neko već reče, standardni Ali... Malo nepravedno, kad odigra dobro, svi mu daju kečeve i dvojke, jer, bože moj, to je normalno od Alija, a kad odigra lošije onda je uvek bez poena![]()
Posle ovakve utakmice uvek ostaje žal što nam sistem bodovanja nije isti kao onaj za trke Formule 1...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
+1Stefke wrote:3 - Иванић
2 - Енвер
1 - Лаза
3 boda - Ivanić
2 boda - Alivodić
1 bod - Veselinović
2 boda - Alivodić
1 bod - Veselinović
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
3 - Puskaric
2 - Ivanic
1 - Alivodic
2 - Ivanic
1 - Alivodic
Veselinovic 3
Alivodic 2
Puskaric 1
Alivodic 2
Puskaric 1
3 - Ivanic
2 - Gacinovic
1 - Poletanovic
2 - Gacinovic
1 - Poletanovic
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
- Robi_D_Slanna
Da mogu svi bi dobili 3, a Lazi neću dati ništa iz principa: opet se stalno trpao na to krilo. Za onu asistenciju Ivaniću svaka mu čast, ali mislim da takav prodor ne bi bio moguć bilo kojoj ozbiljnoj ekipi. Ova ekipa ofke to očigledno nije.... U svakom slučaju, po meni je redosled ovakav:
3 - Aliviodić - po običaju je ostavio srce na terenu
2 - Poletanović - otresao ih sve na sredini terena
1 - Ivanić - zbog onog zajebantskog gola. Ne znam po čemu ljudi zaključuju da on nema mudiju... Po meni njegova svrha nije da uleće u duele (zbog toga su tu Radoja i Poletanović, koji su po tome nenadjebivi u celoj ligi). Ja iskreno ne mogu da se setim kada se on našao u situaciji 1-1 sa golmanom, a da nije pao gol. I uvek bez trunke panike. On se uvek tu negde mota, nigde ga niko ne vidi, ali kad god dođe do lopte uvek usledi extra lopta u prazan prostor, asistencija ili gol. Treba mu još dosta da stigne Sergeja i/ili Kosovića i zbog toga samo 1
3 - Aliviodić - po običaju je ostavio srce na terenu
2 - Poletanović - otresao ih sve na sredini terena
1 - Ivanić - zbog onog zajebantskog gola. Ne znam po čemu ljudi zaključuju da on nema mudiju... Po meni njegova svrha nije da uleće u duele (zbog toga su tu Radoja i Poletanović, koji su po tome nenadjebivi u celoj ligi). Ja iskreno ne mogu da se setim kada se on našao u situaciji 1-1 sa golmanom, a da nije pao gol. I uvek bez trunke panike. On se uvek tu negde mota, nigde ga niko ne vidi, ali kad god dođe do lopte uvek usledi extra lopta u prazan prostor, asistencija ili gol. Treba mu još dosta da stigne Sergeja i/ili Kosovića i zbog toga samo 1
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
- magistar cho
Alivodić - 3
Poletanović - 2
Pekarić - 1
Poletanović - 2
Pekarić - 1
North will prevail...
3 Ivanić
2 Radoja
1 Poletanović
2 Radoja
1 Poletanović
...ti si nasa prva ljubav...
Radoja 3
Alivodic 2
Veselinovic 1
Alivodic 2
Veselinovic 1
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....