3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Ko pobeđuje u subotu?

Voša
51
84%
Niko
8
13%
zvezda
2
3%

Total votes: 61

Red Marquis
Moderator

Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda, subota 20:30h

Post by Red Marquis »

laki wrote:Ne, za istok je ok cena, ne treba biti dju**e, neka bude 400 i neka idu svi tamo a za zapad neka bude 1000, pa ko od ciganstura ne zeli da ide na navijacku tribinu, kako onmi to kazu, tj na tribinu namenjenu za gostujuce navijace, izvoli pa pljuni soma pa sedi na zapad. Slaninarima koji nisu kupili kartu, mada je dosta njih pokupovalo protiv ofke, trebalo bi omoguciti da u sopu kupe zapad po povoljnijoj ceni u koliko dodju sa nekim obelezjem kluba. Tako da ili na istok ili nam napunite malo kasu, smrdljiva bargo. Jako mi je trulo to sa 500 din...
Potpisujem sve.
Io odio Belgrado
Grouch

Post by Grouch »

laki wrote:Ne, za istok je ok cena, ne treba biti dju**e, neka bude 400 i neka idu svi tamo a za zapad neka bude 1000, pa ko od ciganstura ne zeli da ide na navijacku tribinu, kako onmi to kazu, tj na tribinu namenjenu za gostujuce navijace, izvoli pa pljuni soma pa sedi na zapad. Slaninarima koji nisu kupili kartu, mada je dosta njih pokupovalo protiv ofke, trebalo bi omoguciti da u sopu kupe zapad po povoljnijoj ceni u koliko dodju sa nekim obelezjem kluba. Tako da ili na istok ili nam napunite malo kasu, smrdljiva bargo. Jako mi je trulo to sa 500 din...
Bez ljutnje ali ovo je totalno neozbiljna ideja.Nema potrebe izmisljati toplu vodu,postoji zakon koji izricito zabranjuje i ostro kaznjava navijace koji odu na tudju tribinu.Samo treba da kao klub insistiramo na tome.Pred blagajnom vidno istaci da je zapad samo za nas,istaci par clanova zakona, itd.Klub treba da u razgovoru sa panduracijom,koji se mislim uvek desava pred utakmice povecanog rizika, na tome jasno i glasno insistira jer ima argumente (citaj zakon) na svojoj strani.Pa ako se nadje neki pametni u policiji da to ospori,lepo ga prozvati u javnosti da kao pripadnik policije direktno krsi zakon a da se ja pitam i odbiti igranje utakmice.Uz to za svaki slucaj iznajmiti dosta redara koji bi eventualnu zgadiju izbacivala napolje ako vec panduri nece.A ovo da zapad bude soma bi samo stvorili kontra efekat,ciganija je to,zainatili bi se pa bi negde iskamcili pare da se kupe i te karte.Plus to sto za istu tribinu ne mozes prodavati jednima za jednu a drugima za drugu cenu.
laki

Post by laki »

Totalno kul predlog i ideja Grouch. :cheers:
Image
Helm

Post by Helm »

Red Marquis wrote:
Potpisujem sve.
+1
Mozda bi se moglo vecati o nacinu sprovodjenja ali ideja mi je na mestu skroz. Ja bih cak uveo neku paket ulaznicu. Recimo u ovoj sezoni je to bilo skroz izvodljivo. "Paket" ulaznica po ceni od 1.000 dinara da je bila pustena pre ofka u prodaju i da je u prodaji do zvezde. A sa tom ulaznicom bi se mogle uzeti besplatno karte za bilo koje 4 utakmice u polusezoni. Mimo toga pojedinacna karta za zapad, kao sto rece laki - 1.000 za ovu utakmicu.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ajde da i ja dam neko svoje vidjenje svega do sada.
Nakon prva dva kola(odnosno nakon niza godina pracenja Vose) vise ne zelim nikakva velika nadanja da stavljam u svoju glavu. Neka momci samo gaze, ovih par sezona dok je klub u teskoj situaciji zaista ocekujem nista veliko u rezultatskom slismu. Neka igraju rastereceno, mislim da samo tako mogu postici mnogo. Cigane nisam pratio, ali koliko citam Milijas ih je vukao do sada, video sam da je imao par dobrih asistencija. Mi treba da igramo kao protiv onih Slovaka,srcano i pametno.
Neka postavka sa Puskaricem u vezi mi je jako losa ideja, jer smatram da on nema tehniku i brzinu da odigra na toj poziciji. Neka stavi Poparu ili Tumbu neka grizu. Medjutim bilo kako bilo, mislim da momci imaju sasvim dovoljno kvaliteta za ovu nasu (nikada losiju) ligu, a samim tim i dovoljno za pobedu u subotu. Nisam neki koji ce u ovom slucaju zameriti bilo sta osim zelje i borbenosti, ali cu staviti neke pare da cemo pregurati ovaj put ta famozna 3 gola koja im vec tradicionalno uglavimo :cheers:

Sto se tice navijacke strane, zao mi je sto je interesovanje za proslo kolo i mladost bilo 30 puta manje. Nepune dve-tri strane teksta, od cega pola posle tekme. Ocekujem ogroman broj cigana, ali me iskreno zabole vise za njih. Nekada smo imali neki smekerski pristup svemu i kada nas je bilo mnog manje, a sada se brecamo i ne znam ni ja sta. Podrzavam ovo da na zapadu treba da budu slaninari, ali isto tako je jako tesko naterati cigana od 50 godina da ode sa detetom na istok. Zajebana nam je situacija , ali smo donekle i sami krivi. Da se iscimamo i napunimo taj zapad mogli bi da nam pljunu pod prozor. Ovako treba samo da vratimo na Karadjordje onaj nas pozitivan (ako se bilo sta vezano za Slaninarski duh moze nazvati pozitivom :mrgreen: ) duh i da se vrati ona stara prica. Zato me za ovu tekmu jako vuce sever na kom nisam bio jako dugo... elem bilo kako bilo svi koji vole Vojvodinu moraju naci svoje mesto na stadionu i poderati grlo! Bilo bi lepo da se sa zapada glasije ori pesma o Vosi, nego o jebanju cigana, ali kako god bitno je da se ori. Momcima srecno, a nama strpljenje i uzivancija do subote! Zivi bili :cheers:
njaks

Post by njaks »

Bilo bi lepo da svako ko hoce da navija dodje na sever, a ne sa zapada da peva svoju pesmu...
Robi_D_Slanna

Post by Robi_D_Slanna »

Helm wrote:
Red Marquis wrote:
Potpisujem sve.
+1
Mozda bi se moglo vecati o nacinu sprovodjenja ali ideja mi je na mestu skroz. Ja bih cak uveo neku paket ulaznicu. Recimo u ovoj sezoni je to bilo skroz izvodljivo. "Paket" ulaznica po ceni od 1.000 dinara da je bila pustena pre ofka u prodaju i da je u prodaji do zvezde. A sa tom ulaznicom bi se mogle uzeti besplatno karte za bilo koje 4 utakmice u polusezoni. Mimo toga pojedinacna karta za zapad, kao sto rece laki - 1.000 za ovu utakmicu.
Gde si ti bio pre dve nedelje? http://www.fkvojvodina.rs/2014/08/jedna ... a-derbija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni, ono što bi trebalo uraditi, je da oni koji su kupili kartu za OFK mogu da zamene taj isečak do četvrtka ili petka, a ostale karte neka prodaju u petak i subotu... Nije nikakvo izmišljanje tople vode. A što se utakmice tiče, nemam dilemu - laganih 3:0. Cigani su bili smešni i u prošloj sezoni, a ove su urnebesni. Ja ne znam, jer ostali neće da igraju protiv njih ili se iz ne znam kog razloga useru? Na svim pozicijama ih gazimo, osim možda na desnom beku... Slažem se da Puška nije najsrećnije rešenje na toj poziciji, pre svega zbog defanzive, ali mislim da Živković nije dovoljno presedeo na klupi. Možda mu treba pružiti šansu sada, ali ono njegovo izdrkavanje protiv Trenčina jednostavno ne mogu da mu zaboravim. Nije on baš toliki klinac, i treba mu pre svega izbiti iz glave ideju da je on ovde neka faca. I jedva čekam da njihova ekipa "supertalenata" :shit: ispadne smešna, na čelu sa Milijašem. Gari, osim što zna da šutne tu loptu, nije ništa posebno. A živim za to da mu Puška da domaći na ovoj tekmi :mafia:
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
tulip

Post by tulip »

Pozivam sve navijače koji treba da se zbog ove utakmice premeste sa istoka, da dođu na sever. Navijajući zajedno sa Firmom, možemo dati maksimalnu podršku našoj Voši. Nećemo biti gadljivi, ako nam se priključe na severu i ekipe sa zapada. :cheers:
DAJ GOL!!!
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

tulip wrote:Pozivam sve navijače koji treba da se zbog ove utakmice premeste sa istoka, da dođu na sever. Navijajući zajedno sa Firmom, možemo dati maksimalnu podršku našoj Voši. Nećemo biti gadljivi, ako nam se priključe na severu i ekipe sa zapada. :cheers:
:cheers:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
borrissey

Post by borrissey »

Mali off: nedavno sam bio u Rijeci, baš kad je na Kantridi gostovao Hajduk i hteo sam da idem na tekmu, ali me je odvratila cena karata. Za istok je koštala 100 kuna (što je oko 1500 RSD), verovali ili ne. Stadion je bio pun, Torcida bila u kavezu (njih svega oko 300-400, što je 5%) dok je ceo stadion naravno navijao za Rijeku. Ja sam utakmicu na kraju gledao u kafiću na Krku, koji je takođe ceo navijao za Rijeku. Neopisivo.
Poenta priče je da su cene za taj derbi više nego inače. Zbog toga sam onda i predložio da cene karata za susrete sa blizancima budu paprene, a da se klub na različite načine dovija da jeftinije prodaje karte domaćim navijačima. Ovaj paket je dobar primer (kao i par pokušaja od prošlih sezona) + kada bi postojala ozbiljna priča oko promocije sezonskih karata, npr. štandovi u Zmaj Jovinoj, popusti za porodične karte, pokloni za oni koji kupe sezonske (duks, privezak, bilo šta), itd. Ima milion načina, koji čak nisu ni skupi, ali kome mi to sa foruma da pričamo kada klub nema marketing - nije ga imao ni pre, a kako stvari stoje, ni nova uprava nema nameru da popravi stvari po tom pitanju, što je tragično.
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Samo malo da se spusti lopta, da se uprava ne napada odma kako ce crveni pokupovati sve karte jer je zamena moguca samo dan ranije i na dan utakmice. Iskulirajte svi.

http://www.fkvojvodina.rs/2014/08/proda ... na-zvezda/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Matador

Post by Matador »

Al' kad bi ga Boba dao... :devil:
N13

Post by N13 »

tulip wrote:Pozivam sve navijače koji treba da se zbog ove utakmice premeste sa istoka, da dođu na sever. Navijajući zajedno sa Firmom, možemo dati maksimalnu podršku našoj Voši. Nećemo biti gadljivi, ako nam se priključe na severu i ekipe sa zapada. :cheers:
Pa da cigani kolo vode na zapadu?
Mislim da na sever i bez ekipe sa zapada moze da se napuni, kad bi se svi iscimali i dosli. Utakmica protiv partizana 2011 i protiv rapida godinu dana kasnije to i dokazuju. Na zapadu da ostane ista ekipa, cak i da jedan deo ekipe sa severozapada bude na juznom delu zapada, kako bi se i tamo podstaklo navijanje... za Vojvodinu! Ceo stadion treba da bude na nogama, i sever i zapad!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Organizovan kop tako da se puni prema zapadu i da se ljudstvom maltene i spoje bi po meni bio najbolji kompromis za oduvavanje cigana. Sever bi grmeo non stop, a verujem i zapad vodjen njime isto. Krov bi dodao odjek da go**a odlete sa istoka. Slicno mislim da je bilo protiv crnih :shit: posle famoznog finala kupa.
PlavaGardaBP

Post by PlavaGardaBP »

borrissey wrote:Poenta priče je da su cene za taj derbi više nego inače. Zbog toga sam onda i predložio da cene karata za susrete sa blizancima budu paprene, a da se klub na različite načine dovija da jeftinije prodaje karte domaćim navijačima. Ovaj paket je dobar primer (kao i par pokušaja od prošlih sezona) + kada bi postojala ozbiljna priča oko promocije sezonskih karata, npr. štandovi u Zmaj Jovinoj, popusti za porodične karte, pokloni za oni koji kupe sezonske (duks, privezak, bilo šta), itd. Ima milion načina, koji čak nisu ni skupi, ali kome mi to sa foruma da pričamo kada klub nema marketing - nije ga imao ni pre, a kako stvari stoje, ni nova uprava nema nameru da popravi stvari po tom pitanju, što je tragično.
Ne znam da li na ovakve teme imaju pravo da komentarisemo i mi koji ne navijamo ni za Vosu ni za blizance ali usudicu se, ne govorim nista kontra.
Ovo je glavno! Marketing kluba ne postoji, misle ljudi doce navijaci a kvalitet fudbala ocajan, mora da se stvar brend! U Zmaj Jovini standove pa promocija sezonskih, pribliziti Vosu narodu. Isto i momci sa severa da se potrude, svi se secamo kakva je atmosfera vladalo kod Vas u Novom Sadu 2006 godine i koliko je sve to dalo rezultata.
Aj pa pobedite prvo starijeg blizanca pa posle i mladjeg, mojih Palancana ce nazalost biti bar 100 bas iz grada i ko zna koliko jos iz okolnih sela opstine Celarevo, Karadjordjevo i ekipa...i onda ce ti isti vikati Novi Sad je nas.pffffffffff
Бачка је шампион била и опет ће бити она, идемо Паланчани у лигу шампиона!
Форум навијача и симпатизера Бачке http://fkbacka.forumsclub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked