P.S. Dzimi magu trenerski hvala ti jos jednom na bravurama Makarica i na savrseno tajmiranoj dvostrukoj izmeni
Kad si dosao? Ne znam kad si dosao na stadion, i to je svakako ogroman previd, pogotovo ako su stampali vise karata nego slobodnih mesta kad se oduzmu ljudi sa sezonskim, ali mi svakako imamo jaaaako veliki problem s prihvatanjem te kulture ranijeg ulaska na stadion.Ken mahniti wrote:2.Zašto nas 50-ak VOJVODINASA,od kojih je sigurno pola sa sezonskom nije moglo da uđe na zapad?
Stoko raspala...
Amin!gospodinFKV wrote:Kad si dosao? Ne znam kad si dosao na stadion, i to je svakako ogroman previd, pogotovo ako su stampali vise karata nego slobodnih mesta kad se oduzmu ljudi sa sezonskim, ali mi svakako imamo jaaaako veliki problem s prihvatanjem te kulture ranijeg ulaska na stadion.Ken mahniti wrote:2.Zašto nas 50-ak VOJVODINASA,od kojih je sigurno pola sa sezonskom nije moglo da uđe na zapad?
Stoko raspala...
Drugarica mi je bila na zapadu, kaze da je usla u 8, i da je zapad vec tad bio prepun ciganije. Dokle god se ne naucimo da stanemo u red cim se kapije otvore, desavace se da udju prvo ti smecari sto su dosli iz pi**e mamine 3 sata ranije, i oni iz Vjeternika, sto su im futoski busevi subotom malo redji...