Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Da li Zilkic iz Pazara potpisao?
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

http://www.mozzartsport.com/vesti/ovi-i ... -nula-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam koliko je realno, ali svi osim Zigare i Luneta :greenbutt: bi predstavljali pojacanje.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

MiSmoFKV! wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/ovi-i ... -nula-evra
Ne znam koliko je realno, ali svi osim Zigare i Luneta :greenbutt: bi predstavljali pojacanje.
Aл би нам Карагунис легао ко кец на 11 :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ДушанСП wrote: Aл би нам Карагунис легао ко кец на 11 :D
Pola prezimena sigurno potpisuje za nas :mrgreen:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:
Mislis za stub srBstva? Eno, 'provereno' stizu Zigara i Lukovic, odbranice titulu, a dogodine Bariiiiii :dance2:
limanfkv

Post by limanfkv »

Voja wrote:
Dobar :mrgreen:
0.0625
Matador

Post by Matador »

Kiklovac iz Zete suvi prosek, verovatno doveden od strane nekog od pomocnika sportskog direktora. A svi skupa i dalje nisu uspeli da potpisu dva omladinca Curka i malog Pazarca. Amaterizam. Mojsilovic je i dalje u Klubu, igrao je trening utakmicu, a zahvalili su se Buacu. Verovatno nema odgovarajuceg menadzera, na stranu to sto je Slaninar i bolji od 80% ekipe. Dzimi, Jovanicu, Vlaskalicu, Capelja, Petrovicu, Milice, Tomo, Sarane, odlazite!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Matador wrote:Kiklovac iz Zete suvi prosek, verovatno doveden od strane nekog od pomocnika sportskog direktora. A svi skupa i dalje nisu uspeli da potpisu dva omladinca Curka i malog Pazarca. Amaterizam. Mojsilovic je i dalje u Klubu, igrao je trening utakmicu, a zahvalili su se Buacu. Verovatno nema odgovarajuceg menadzera, na stranu to sto je Slaninar i bolji od 80% ekipe. Dzimi, Jovanicu, Vlaskalicu, Capelja, Petrovicu, Milice, Tomo, Sarane, odlazite!
Zilkic i Curko igrali za omladince. Izgleda da su sa njima potpisani ugovori... Neverovatno je da niko iz kluba ne nadje za shodno da informise navijace i simpatizere o novim igracima!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Sta bi tek bilo da se ne radi transparentno... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slaninica

Post by slaninica »

Igrac iz Zete je mafijasko-reketaska prica iz CG.
A Milica Radmilovic(Mrka) je jedna od nas! B-)
Vojkan

Post by Vojkan »

Slaninice,cemu ovo niti nekoga branim niti razumem zasto to pises.
Mnogo ovoj upravi kao i svakoj ima da se zameri ali nekome lepiti etikete zbog licnog amoziteta je najmanje receno smesno.
Vec neko vreme pojedini clanovi ovoga foruma se trude da iznesu neke svoje istine bez trunke dokaza ili cinjenica ,ovo postaje jadno,bedno,zalosno,tuzno i besmisleno.
Zato svi koji mogu da uticu na ovakve besmislene izjave neka to rese pre nego mi svi ostali to procitamo.
Sto se tice igraca iz Zete vrlo je moguce da nije kvalitet za nas ali valjda treneri to vide nisam ga gledao,kao ni Zilkica koga mnogi hvale
ali iskreno da li igra za reprezentaciju,gledao sam Mojsilovica i nije me ubedio da je za nas ali zar ja bolje vidim od struke. :deal:
Boske87

Post by Boske87 »

Postalo je simptomatično da novi članovi (iz 2014) brane upravu na sav glas, providno zaista. "Dajte šansu najvećim slaninarima na svetu, teška je situacija", ta priča... a mi svakog dana sve više tonemo :roll:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Boske87 wrote:Postalo je simptomatično da novi članovi (iz 2014) brane upravu na sav glas, providno zaista. "Dajte šansu najvećim slaninarima na svetu, teška je situacija", ta priča... a mi svakog dana sve više tonemo :roll:
Svake godine se jave novi nickovi, ali traju kao leptiri...Mada možda su pre svici jer ne vole kad se mrači toliko :wink:
Io odio Belgrado
Dukale

Post by Dukale »

Vojkan wrote:Slaninice,cemu ovo niti nekoga branim niti razumem zasto to pises.
Mnogo ovoj upravi kao i svakoj ima da se zameri ali nekome lepiti etikete zbog licnog amoziteta je najmanje receno smesno.
Vec neko vreme pojedini clanovi ovoga foruma se trude da iznesu neke svoje istine bez trunke dokaza ili cinjenica ,ovo postaje jadno,bedno,zalosno,tuzno i besmisleno.
Zato svi koji mogu da uticu na ovakve besmislene izjave neka to rese pre nego mi svi ostali to procitamo.
Sto se tice igraca iz Zete vrlo je moguce da nije kvalitet za nas ali valjda treneri to vide nisam ga gledao,kao ni Zilkica koga mnogi hvale
ali iskreno da li igra za reprezentaciju,gledao sam Mojsilovica i nije me ubedio da je za nas ali zar ja bolje vidim od struke. :deal:
aj molim te mi reci na kojo si utakmici si gledao Mojsilovica
Daljac

Post by Daljac »

Мојсиловић је играо на пријатељским мечевима које смо играли на СЦ Вујадин Бошков, имало га се где и кад и у пар наврата погледати. Мене није импресионирао, нити разочарао, ни по чему не одскаче нити се издваја. Видећемо каква му је даља судбина и како ће се снаћи у званичним мечевима са озбиљнијим противницима. Као и сваком фудбалеру који је дошао у Војводину, желим му да заблиста и докаже да је вредан нашег дреса.
Post Reply