Zahvaljujući Helmu koji je našao dobre volje i vremena, oživljavamo akciju Gol sezone. U mesecu julu imamo tri gola, sve sa revanš meča protiv Trenčina. Glasanje je otvoreno 7 dana.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=WfTrmL7Mazo[/video]
Gol sezone 2014/15 - Jul
Gol sezone 2014/15 - Jul
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: Gol sezone 2014/15 - Jul
Enver bez dileme,mada je i akcija kod treceg gola bas onako po mom ukusu. Au kad se samo setim koliko sam cesto u toku meca vristao "salji na drugu" jer su nasi igraci na levoj strani bili uvek slobodni.I prvi put kada smo poslali kakvu takvu loptu na drugu.... dali smo gol

I ja sam glasao za Enverov gol, ali je i onaj Ivanićev pas za treći gol stvarno odličan. Taj dečko baš - zna fudbala!
Enverov gol jeste najlepši, ali ona izbacivanja Envera za Ćomija i Ćomija za Jovu - to su remek dela u fudbalu...
Enverovo je možda atraktivnije, ali Ćomijevo je "bezobrazno dobro" - lopta je prošla Slovaku, olizavši mu špic kopačke
JOŠ ME BOLI SRCE ŠTO IM NE UVALISMO BAR JOŠ 2 KOMADA - TREBALO JE DA UĐU...
Enverovo je možda atraktivnije, ali Ćomijevo je "bezobrazno dobro" - lopta je prošla Slovaku, olizavši mu špic kopačke

JOŠ ME BOLI SRCE ŠTO IM NE UVALISMO BAR JOŠ 2 KOMADA - TREBALO JE DA UĐU...
AJMO CRVEN-BELI !!!

Enverov drugi gol protiv Trenčina u Novom Sadu odnosi ubedljivu pobedu i ulazi prvi u konkurenciju za gol sezone.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...