11. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0
Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h
Ne smeta mi sto cemo izgubiti(mozda), ali ovakva igra je sramotna. Niko se ne krece. Gde je ona prepoznatljiv stil koji nas je krasio?
Najgore je što sam sa početka imala utisak da bi se oni u***li da smo ih stisli i da ne bi znali gde se nalaze. A mi umesto da trčimo i stisnemo, pustili ih i pogubili se.
12:2 u sutevima za Partizan
Pa ovo nam nebi uradio ni Bayern. Cemu sve one izjave u novinama tipa pobedicemo,ako ne verujete sami u sebe. Dzimi,sad se pokazi,dizi ih breeeee......

Pa ovo nam nebi uradio ni Bayern. Cemu sve one izjave u novinama tipa pobedicemo,ako ne verujete sami u sebe. Dzimi,sad se pokazi,dizi ih breeeee......

- madda fakka
Ofsajd, ali to ne opravdava nista nasa igra u prvih 45min... Nije ni igra... Ajmo momci probudite se 

I Bog je Slaninar...
Crna g...a su opet pokazala zasto su najruzniji i najprljaviji klub u zemlji (a i sire).
Sudijski kriterujum uobicajen, komentator na areni okoreli grobar.
Kod nas cini mi se glavni problem Alivodic, da on malo povuce cini mi se da bismo imali sanse za gol.
Hajde momci igrajte na pobedu u drugom!
Sudijski kriterujum uobicajen, komentator na areni okoreli grobar.
Kod nas cini mi se glavni problem Alivodic, da on malo povuce cini mi se da bismo imali sanse za gol.
Hajde momci igrajte na pobedu u drugom!
Da li je bio ofsajd ili ne nije ni bitno, naš vezni red ne postojI, a da nam nije malog Vanje I Pekare bilo bi I gore, škuletić je sam imao 5 šansi, sramotno loša igra Tumbe, Bobe, Mareta....ma svih !
EDIT : najgore što mi nemamo igrača na klupi koji bi mogao da preokrene tok meča
EDIT : najgore što mi nemamo igrača na klupi koji bi mogao da preokrene tok meča
Last edited by 1892 on Sun Nov 02, 2014 9:02 pm, edited 1 time in total.
Come on you Reds!
Da, usrali smo se kao i protiv cigana. Ako bi samo krenuli da igramo onako kako smo na ostalim utakmicama pokazali da znamo razbili bismo ih. Suvise plasljivo smo usli u utakmicu umesto da krenemo sa visokim presingom i da napadnemo pa neka oni vide kako ce se odbraniti. Mi nismo jednu ljudsku sansu stvorili do sada.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ovim si bas dao kredibilitet svom postuSalvador wrote: komentator na areni okoreli grobar.

Ovako je trebalo otpocetka, pritisnuti ih pa neka se misle...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Robi_D_Slanna
Jel moguće da smo toliko loši?
P.S. Ja se sveže doselio u Švabiju, pa ne mogu da pofatam live-stream-ove... Osuđen sam da pratim txt prenos dok ne skontam nešto bolje...
P.S. Ja se sveže doselio u Švabiju, pa ne mogu da pofatam live-stream-ove... Osuđen sam da pratim txt prenos dok ne skontam nešto bolje...
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
Nismo trazili pobedu ili nesto nemoguce, samo smo hteli da daju sve od sebe, ali ovakvu bezvoljnost u igri nisam mogao da sanjam.
Kad nas Zvezda na Marakani otresla 3:0 (pod Djumijem) bio sam ponosniji na igrace. Ovo veceras je velika sramota!!!

Ja nemam reči da mi gubimo a Boba šeta za izmenu, pa posle njega Poletanović legne na 2 metra od linije, koji smo mi seljački klub ustvari, sramota....
Come on you Reds!
Skroz atipicna sezona za nas,proteklih godina smo rasturali blizance a u malim utakmicama gubili bodove,ove obrnuto..Lose jako igramo,ne znam sta nam je...Moramo se sabrati do DS i pobediti kako znamo i umemo.
- gospodinFKV
S momcima treba ozbiljno raditi na psiholoskom planu. Toliko.
I da, Babic naredna tri treninga samo pas da vezba. Ke*a mi se vise od lopti iza ledja, bokteje*o gubimo, daj je ko covek ispred nogu beka, da moze da istrci pun trk.
Ne boli toliko gol iz ofsajda, navikli smo na takve stvari, koliko boli ta bezvoljna igra...
I da, Babic naredna tri treninga samo pas da vezba. Ke*a mi se vise od lopti iza ledja, bokteje*o gubimo, daj je ko covek ispred nogu beka, da moze da istrci pun trk.
Ne boli toliko gol iz ofsajda, navikli smo na takve stvari, koliko boli ta bezvoljna igra...