A nekada smo bili tako blizu :/lala1914 wrote:Hhhahaha...daleko smo mi od toga bar 10 godina :/
Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Da li neko moze da mi kaze malo vise o nasem omladincu Vladimiru Ilicu?
Banujte me molim vas 

Bravo! Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Primetio sam da mnogi ratuju sa prepoznavanjem naših mladih igrača na utakmicama omladinaca, kadeta i pionira.
Ima problema i kada neko od tih mladih zaigra za prvi tim, ali to su problemi kratkog daha - jer se nađe neko pored da pomogne...
Rešenje je vrlo jednostavno:
Prilikom pisanja izveštaja sa utakmice, uz prezime igrača samo treba staviti broj koji je nosio na dresu i imaćemo mnogo "edukovanije" navijače, kako na Veterniku, tako i na Karađorđu...
I ja spadam u te koji se zlopate (razlog je prevashodno u podacima iz LK), tako da je svaka pomoć dobrodošla
Ima problema i kada neko od tih mladih zaigra za prvi tim, ali to su problemi kratkog daha - jer se nađe neko pored da pomogne...
Rešenje je vrlo jednostavno:
Prilikom pisanja izveštaja sa utakmice, uz prezime igrača samo treba staviti broj koji je nosio na dresu i imaćemo mnogo "edukovanije" navijače, kako na Veterniku, tako i na Karađorđu...
I ja spadam u te koji se zlopate (razlog je prevashodno u podacima iz LK), tako da je svaka pomoć dobrodošla

AJMO CRVEN-BELI !!!

- fraxmanutd
http://www.mozzartsport.com/vesti/novi- ... iona/88193" onclick="window.open(this.href);return false;
Банат цео, црвено бео!
Ovo bi bilo jako korisno i za omladince i za klub. S tim sto je GS FSS ipak pogresio,nismo mi prosle godine bili sampioni u omladinskoj ligi,bili smo drugi.fraxmanutd wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/novi- ... iona/88193
- fraxmanutd
Слажем се, али нека погреше једном и у нашу корист 
Но, знају и они ко је најбољи, није без разлога Воша у наслову

Но, знају и они ко је најбољи, није без разлога Воша у наслову

Банат цео, црвено бео!
-
taman da se deca brze i lakse prodaju
Sta mracis odma -.-
U FM 2015 Dragomir Tripic i Milutin Miletic su extra talenti rasturaju. Da li neko zna kako igraju ?
Boba Velemir isto je jako veliki potencijal...
Boba Velemir isto je jako veliki potencijal...
ZIME89
Selekcije FK Vojvodine sastavljene od igrača rođenih 1997. i 1999. godine, odigraće prijateljsku utakmicu sa Fudbalskom akademijom Pandev 20. februara.
http://www.dnevnik.rs/sport/fk-vojvodin ... a-potpisao" onclick="window.open(this.href);return false;Ајакс база талената
Занимљиво је истаћи да су чак десеторица младића који тренутно носе дрес Војводине у сениорском тиму или у млађим категоријама поникли у школи ФК Ајакса из Новог Сада, под стручним надзором Светозара Чиче и његових сарадника. То су: Иван Рогач (23), Радован Панков (20), Урош Стаменић (19), Александар Десанчић (19), Срђан Вукаљевић (19), Страхиња Крстевски (18), Лука Миљевић (18), Никола Гајић (17), Аљоша Лончар (17) и Марко Илић (17).
Њима треба додати и Ђорђа Шушњара, сада играча Јагодине, Едина Фератија, фудбалера новосадске Црвене звезде и Немању Станковића, сада играчa Доњег Срема, који су такође поникли на игралишту преко пута Новосадског Сајма.
Vest od pre par dana, nisam znao za ovaj podatak.
0.0625
- Neizlecivi
Cica je doveo i Vukelju kod nas, cini mi se iz Temerina... Koliko je veliki strucnjak, toliko je ljiga od coveka...