Gospode Boze, ja ne mogu da verujem da je neko dao i jedan bod igracu jer je za celu utakmicu uspeo jednom da zalomi igraca i plasira loptu u suprotan ugao! Stvarno strasno! Decko je osim toga izgubio sve jedan duel i niti jednom nije prosao po boku. Strasno ga je bilo i mucno gledati danas, kao i mnogo utakmica u nazad! Bilo je jos uzasnih aktera u nasim redovima, ali da pokusam da se baziram na onom dobrom:
Zak 3
Rasa 2
Sekulic 1
I.S. 2014/15: 20. kolo JSL: Radnicki (N) - Vojvodina
- magistar cho
Re: I.S. 2014/15: 20. kolo JSL: Radnicki (N) - Vojvodina
Pa pazi ni ja ne znam što si ti dao bod Sekuliću, ali u utakmicama gde je teško izdvojiti tri dobra igrača ne vidim smisao nekom prigovarati što je glasao po svom viđenju, zbog poštovanja akcije glasanja za igrača sezone!
North will prevail...
Gaćinović 3 boda
Ivanić 2 boda
Žakula 1 bod
Ivanić 2 boda
Žakula 1 bod
Vojvodina, jedna jedina!
Sekulic je bio najbolji pojedinac iz prvog dela susreta. Da li treba da ti crtam zbog cega?magistar cho wrote:Pa pazi ni ja ne znam što si ti dao bod Sekuliću, ali u utakmicama gde je teško izdvojiti tri dobra igrača ne vidim smisao nekom prigovarati što je glasao po svom viđenju, zbog poštovanja akcije glasanja za igrača sezone!
Ali ok, naravno da svako ima svoje vidjenje, jedino sto neko vidi samo loptu i radijus od 5m oko nje, tj sa se dogadja u tom prostoru. Jednostavno ne obraca paznju ni na sa drugo. Da je napadac dao gol i da nije pipnuuo loptu vise ni jednom, neka dobije 6 bodova. Ali krilo, kapiten, koji izgubi sve jedan duel, koji je u fazi odbrane neprimetan, koji pogresi 2/3 pasova i napravi jedan poludobar potez i da gol..Mislim, ne znam... Ja od nekog ko je nas kapiten i jedan od predvodnika "mlade generacije" ocekujem MNOGO VISE! Za ovakvu partiju , da nije dao gol, bio bi mi glavni kandidat za negativan bod , kada bismo davali po jedan negativan bod igracima.

Laki, ja sam, recimo, dao bod Gaćinoviću, iako sam jako nezadovoljan njegovom igrom. Ali, imam utisak da u našoj ekipi samo on i Ivanić mogu da daju gol na nekoj utakmici, tj da samo od njih dvojice preti nekakva opasnost po gol protivnika (u moru njihovih bezuspešnih napada i izgubljenih lopti, a po sistemu: ,,valjda će bar jednom proći").
Ostali (za sada ) ni toliko, tj niti mogu da uđu u šansu.Nažalost.
Taj gol nam je doneo bod, pa realizatora, ipak, izdvaja od ostalih (kao i recimo Žakuline odbrane ili Sekulićeva prosečna partija juče, kada mnogi odigraju ispod svakog proseka).
No, dozu subjektivnosti (pri ocenjivanju) u značaju i viđenju učinka svakog našeg igrača, nikad ne možemo potpuno isključiti.Nekome od nas je važniji gol, nekome odbrana, nekome borbenost igrača....

Ostali (za sada ) ni toliko, tj niti mogu da uđu u šansu.Nažalost.
Taj gol nam je doneo bod, pa realizatora, ipak, izdvaja od ostalih (kao i recimo Žakuline odbrane ili Sekulićeva prosečna partija juče, kada mnogi odigraju ispod svakog proseka).
No, dozu subjektivnosti (pri ocenjivanju) u značaju i viđenju učinka svakog našeg igrača, nikad ne možemo potpuno isključiti.Nekome od nas je važniji gol, nekome odbrana, nekome borbenost igrača....

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bas zbog takvih stvari je glasanja i uradjeno u ovom formatu i mislim da su minimalne sanse da neko pobedi i bude igrac meca,a da to nije zasluzio,a da ne govorim o krajnjem zbiru i zvanju IGRAC SEZONE!!! Gledajuci izbore u drugim timovima,gde se samo na kraju sezone pusti anketa i izabere igrac sezone,mislim da na ovu akciju moramo biti ponosni,a isto tako i igraci koji pobede (jer su njihovi nastupi prosli i sito i reseto i zadovoljili i one najizbirljivije) 

Znam da niko ne voli da se neko mesa u njegovo davanje poena igracima, ali samo sam pokusao da pokrenem raspravu, mislim da nije uzaludna i nekonstruktivna. Najnormalnije pricamo i razgovaramo, nadam se da i ostali to dozivljavaju tako. Pozdrav svima. 

1. Жакула - 3 бода
2. Гаћиновић - 2 бода
3. Панков - 1 бод
2. Гаћиновић - 2 бода
3. Панков - 1 бод
+1Pera Centar wrote:3 boda Zakula
2 boda Mijat
1 bod Pankov
ukupno jako slabo!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Glasalo 18.
Zakula 36 (3)
Mijat 29 (2)
Pankov 16 (1)
Vasilic 9
Sekulic 6
Ivanic i Novakovic po 3
Rogac 2
Tabela:
1. Nino Pekarić 26
2. Mijat Gaćinović 16
3. Mirko Ivanić 15
4. Enver Alivodić 12
5. Marko Poletanović 10
6. Vanja Milinković-Savić 10
7. Lazar Veselinović 10
8. Janko Tumbasević 7
9. Slobodan Novaković 6
10. Srđan Babić 6
11. Bojan Nastić 4
12. Jovica Vasilić 4
13. Srđan Žakula 3
14. Radovan Pankov 3
15. Marko Kordić 2
16. Luka Luković 2
17. Saša Ćurko 1
18. Marko Živković 1
19. Ivan Rogač 1
20. Stefan Nikolić 1
Zakula 36 (3)
Mijat 29 (2)
Pankov 16 (1)
Vasilic 9
Sekulic 6
Ivanic i Novakovic po 3
Rogac 2
Tabela:
1. Nino Pekarić 26
2. Mijat Gaćinović 16
3. Mirko Ivanić 15
4. Enver Alivodić 12
5. Marko Poletanović 10
6. Vanja Milinković-Savić 10
7. Lazar Veselinović 10
8. Janko Tumbasević 7
9. Slobodan Novaković 6
10. Srđan Babić 6
11. Bojan Nastić 4
12. Jovica Vasilić 4
13. Srđan Žakula 3
14. Radovan Pankov 3
15. Marko Kordić 2
16. Luka Luković 2
17. Saša Ćurko 1
18. Marko Živković 1
19. Ivan Rogač 1
20. Stefan Nikolić 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!