21. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
21. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
Dve nedelje pauze, i nama omiljena liga opet kuca na vrata. Poslednju trećinu šampionata Vojvodina započinje gostovanjem u Subotici, zahuktalom Spartaku, koji je prethodno kolo preslišao Jagodinu, koja je kolo pre toga preslišala nas. Da li će se krug preslišavanja zatvoriti ili će Spale izaći kao apsolutni pobednik ovog tromeča biće mnogo jasnije u subotu oko 16h, kada se ovaj meč privede kraju. "Golubovi" važe za prilično prekog domaćina, jer su na deset utakmica u svom golubarniku poklekli svega dva puta, ali se isto može reći i za nas da smo oholi gosti, koji smo se sa deset gostovanja pognute glave vratili dvared (prestonički "sijamci" bejahu kobni po nas, tri gola iz ofsajda, da se ne zaboravi). Pekarić i Tumbasević odradili su kazne zbog kartona u prethodnom kolu, a pod znakom pitanja je Gaćinović, zbog povrede (da li sportske ili povrede časti, još uvek je misterija). Domaćini drže okosnicu tima već nekoliko sezona i uvek su posebno motivisani kada na Gradski stadion dolazi stariji bata iz pokrajine. Kome će iz ovoga duela novci, a kome brabonjci, pogledajte uživo, ili u ličnoj režiji ili u režiji navijačke grupe Firma 1989, a za one sa viškom obaveza, manjkom entuzijazma i popriličnom geografskom dislociranošću, RTV je obezbedio direktan prenos na svom prvom programu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- gospodinFKV
Re: 21. kolo: Spartak-Vojvodina, subota 14h
Ovo je jedna od jacih najava
Svaka cast
Teren los, tvrde ekipe, Zaga,...ocekujem -1 gol
Prosli put kada smo tamo otisli u padu forme, proveli smo se kao bosi po trnju

Teren los, tvrde ekipe, Zaga,...ocekujem -1 gol

Prosli put kada smo tamo otisli u padu forme, proveli smo se kao bosi po trnju

- vosa do groba
zvezda- Vojvodina 3:0, Jagodina-zvezda 2:3, Spartak-zvezda 1:3, Vojvodina-Jagodina 1:4, Jagodina-Spartak 1:3, Spartak- Vojvodina 2i3+. Pametnom dosta. Takodje Ofka pustila Pazar zbog zvezde, tako da crveni lagano pobedjuju u Pazaru.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Bravo, BudogospodinFKV wrote:Ovo je jedna od jacih najavaSvaka cast
![]()

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne mogu da verujem da nas OPET prenose (RTV1)...vec sesta utakmica za redom. Ja mislim da se to nikad ranije nije desilo...jos samo da pocnemo da igramo fudbal i bice super. 

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Da, samo još fudbal fali.Malo fali, mnogo kvariogi wrote:Ne mogu da verujem da nas OPET prenose (RTV1)...vec sesta utakmica za redom. Ja mislim da se to nikad ranije nije desilo...jos samo da pocnemo da igramo fudbal i bice super.

Ogi

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mogu da zamislim kakav ce leprsav fudbal da bude po onom terenu, na kojem, kako kaze moj dobar drug Daljac, ne bi ni kera drzao na sta lici ta trava. Jedino sto nam nasi na tom terenu mogu demonstrirati je 100%otna pozrtvovanost i borbenost do kraja. Nadfam se da ce Zaga znati kako da spremi nase igrace psihicki da pocnu da misle o terenu a ne o manekenisanju. I opet, naravno, cast izuzecima.

- PanonskiFantom
Inače sam juče nezvanično saznao da savez obnavlja teren i stadion Spartaka 

Vise nista nije isto!
dva zadnja vezna?
novakovic,stojanovic u timu?
iako je los teren strucnjak je morao igrati ofanzivnije...
Nastić, Stojanović, Ivanić katastrofalno loši, Asani totalno neprimetan, Pankov da nije cigan bi igrama i zalaganjem imao potencijal da postane ljubimac navijača. Najinteresantnije u prvom delu je bila igra malog Plavšića iz Spartaka, deluje veoma talentovano, brz, dobra kontrola lopte. Definitivno je tim Vojvodine ovog proleća najnekvalitetniji u poslednjih 7 - 8 godina, kakav takav potencijal imaju ali je sve to jako tanko.
Come on you Reds!
Ako neko ne zeli da igra, to upravo izgleda ovako kao sto smo videli u prvom delu!
A ovaj Stojanovic mi je toliko snizio kriterijum u vezi centarfora da bih bio presrecan kad bi decko makar u sansu usao.
A ovaj Stojanovic mi je toliko snizio kriterijum u vezi centarfora da bih bio presrecan kad bi decko makar u sansu usao.
49. Ivanić..penal : 

Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Stojanovic i Novakovic nisu igraci ni za Spartak koji nema nikakve ambicije,Asani mora jos da uci ,Nastic i Ivanic potpuno odsutni.
Da nije ovog namernog penala ne bi dali gol do kraja prvenstva,sada bi mogli lakse do gola ali ko da to pokrene...
Da nije ovog namernog penala ne bi dali gol do kraja prvenstva,sada bi mogli lakse do gola ali ko da to pokrene...
- naseljekolumbija
Ma kakva ofanziva, sa cim, sa kim? Vosa ce do kraja prvenstva igrati defanzivno.Slobodno svi opet na kladionici 0-2Vojkan wrote:dva zadnja vezna?
- Neizlecivi
Ćiribu - ćiriba