Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slaninica

Re: Uprava

Post by slaninica »

Vojkane opet ne shvatas. Bitna je FKV i ja za nju navijam a ne za uprave a pogotovo ne za Batu.
Unistio je klub svojim ne placanjem koje sada tek izlazi na videlo.
Cime je zasluzio onu fresku na juznoj tribini pored toliko legendi kluba? Nadam se da ce uskoro biti uklonjena.
Jadno je da ima vas koji ste toliko g... da pravdate sve to,osim ako niste placenici a sam Bata ih je imao puno.
Po imence cu dati i ko je bio placenik kada napisem izvestaj o njihovim poslovanjima.
Vesela Erika

Post by Vesela Erika »

@ Slaninica i ostale hejtere koji se kriju iza nick-ova

po tvojim ( slaninica ) postovima se da zakljuciti , i to debelo da si ti placenik . Bata ovo Bata ono a opet kazem svaljivati dugove sve na njega je smesno mozete do sutra da pricate ....stoga obelodani ime svoje i koliku platu primas ili procente ili sta god si me to za kezmana i ostale pitao :) . licna mrznja vri iz tebe , ovaj Vuke barem konkretno nesto i pita a ti samo cvrkuces jedno te isto vrtis se u krug ... za sve , ja sam ponudio sastanak obezbedjenje ili ne ma sam cu doci gospodo , a da o coporima , kao sto vi idete pa se pravite ludi ( cast izuzecima )i da ne pricamo ... glupi argumenti za NE PRAVLJENJE sastanka ;) al nema veze , tolika ljubav prema Vosi a problem sastanak ccccc ... Over n aut ne pisem vise znao sam da ce me neko iznervirati , imam obaveza cak i nedeljom ovako rano jer ... zivim od vose :)
Vuke

Post by Vuke »

@ Vesela

Sta vredi sto pitam, kad nema konkretnih odgovora?

Kako ne mozes da ukapiras da navijac navija za klub, a ne za upravu. Da kad idem na utakmicuti ne razmisljam da li ce u lozi sedeti Zoka, Pavlovic, Jokic, je*e mi se.

Niko sve dugove ne svaljuje na Batu, ali je glupo da napadas ovu upravu za dugove koje su nasledili, a izgovor za dugove od ranije je da ih je i Bata nasledio. Slazes li se?

Ako pricamo o muralu na jugu meni licno ne smeta, ali mislim da ima mnogo zasluznijih ljudi koji zasluzuju prednost. Vujadin Boskov, Ivica Brzic, Ilija Pantelic itd. mislim da nije fer prema njima, posto Vosa postoji 101 godinu.

Nisam bio upoznat da li dolazis ili ne na utakmice, ali sam sad procitao u onim "novinama" i mogu ti reci da mi je prilicno cudno. Mogao bi iz postovanja prema klubu i Bati, ali to je tvoj izbor i postovacu ga.

Sto se tice ove uprave ima podrsku koliku si imao i ti kad si postao predsednik. Ako posle odredjenog vremena proda igraca blizancima, ako se dokaze da su pustili blizance ili nakon odredjenog vremena ne bude radila kako treba i ona ce biti terana i lete ce. Niko nije vazniji i veci od FKV!

Sto se tice ranijih postova ne gledam sve sa negativnog aspekta, nego postavljam pitanja koja me zanimaju. Nemam licnu mrznju i ne zelim osvetu. Ako neko nema isto misljenje kao i ti ne znaci da te mrzi. Bilo bi mi drago da odgovoris na prethodna pitanja, zbog svih navijaca koje to zanima, a ne zbog nekolicine zbog kojih mi se cini da pises, a koji nisu na ovom forumu.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

О томе ко је отерао навијаче са стадиона говоре клипови,имате их на Youtube па погледајте.Иначе она утакмица против гробља на Карађорђу у сезони 2011/12 када нас је било преко 3000 на северу је данас удаљена неколико светлосних година.
FCVNS

Post by FCVNS »

Milan wrote:Naprotiv...
Gospodski klub,koja laz...
zime89

Post by zime89 »

Ko danas kaze privatizacija i slobodno trziste odmah je genije.
Posle svega procitanog mislim da je ova uprava trenutno najmanje zlo, daleko od toga da je idealna, ali bolja od onog ___ Kostica koji stoji iza imena Rinat Ahmedov ili nekog drugog. Na kraju FK Vojvodina je izuzeta od privatizacije odlukom Skupstine Grada Novog Sada i Skupstine APV, i daleko je od toga. Sto se tice onog ___ Vucica to ___ ima jedino snage da unisti FK Vojvodinu kao sto radi sa ostatkom Srbije...
ZIME89
Turija

Post by Turija »

Sa moje tačke gledišta (običnog, neintersnog, individualnog i višedecenijskog navijača Vojvodine) rasprava o Upravi današnjoj (i svim predhodnim), ima značaj u 5 ključnih tačaka( uz glavnu stvar, koju je ovde napisao Vuke, ,,mi nismo navijači nijedne uprave, već jedino FK Vojvodine" ).Svaka uprava, koja obezbedi ovih 5 stvari je uprava koja ima moju podršku:
1.Vrati izgubljeni ugled i imidž Kluba, Grada i Pokrajine
2.Obezbedi utakmice Lige Evrope u Novom Sadu
3.Posluje pozitivno
4.Ne prodaje svoje najbolje igrače konkurenciji (čitaj blizancima)
5.Ne učestvuje u ,,zatvaranjima" mečeva, kao i u bilo kakvim nesportskim i nečasnim radnjama
U poslednjih 25 godina, to nije uradila nijedna Uprava FKV i moju podršku nema.
Kako će se zvati Predsednik, kako terener, ko je u Upravnom Odboru, Skupštini... za mene je irelevantno.
Očekivao sam ovde, po imenima VIP forumaša, odgovore, a dobili smo samo nova-stara pitanja (kao i u svemu ostalom kod nas u društvu, svi imaju pitanja, a niko ne nudi odgovore i rešenja za nastale probleme), već se nude, kao odgovori, pitanje na pitanje.
Ni na jedno od ovih 5 ključna pitanja nisam naišao na konkretan i argumentovan odgovor sa merodavnim podacima, s obzirom na dosta merodavna lica.
Najbolnije stvari za mene su bili porazi od Vaduza i Šerifa - kada smo bili na pragu ostvarenja cilja: LE (jer ti timovi nisu bili nepremostiva prepreka za tadašnju ekipu Vojvodine).Naprotiv, bili su fudbalski slabiji od nje.Uz sve druge okolnosti, to je slomilo i poslednju nadu nas običnih i iskrenih navijača FK Vojvodine.Posle je već bilo, šta je bilo, ali više ništa nije bitno, dok se ne desi preporod Kluba.
Da li je on moguć i kada dogodljiv, veliko je znak pitanja, a objektivno, šanse su male.
Apatija i besparica, kao i nedostatak entuzijazma se jasno vide, a želje za podizanje Vojvodine ,,iz pepela" se ne vide da postoje kod onih koji imaju moć i mehanizme, tako da je, gotovo izvesno, FKV prepuštena slučaju i (sportskoj) sreći.Nažalost, čak i rad Struke više ne obećava pokriće za minimalni optimizam.
Ako već moramo da propadnemo, neka to bude dostojanstveno - onako kako je Klub i nastao.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Turija wrote:Svaka uprava, koja obezbedi ovih 5 stvari je uprava koja ima moju podršku:
1.Vrati izgubljeni ugled i imidž Kluba, Grada i Pokrajine
2.Obezbedi utakmice Lige Evrope u Novom Sadu
3.Posluje pozitivno
4.Ne prodaje svoje najbolje igrače konkurenciji (čitaj blizancima)
5.Ne učestvuje u ,,zatvaranjima" mečeva, kao i u bilo kakvim nesportskim i nečasnim radnjama
U poslednjih 25 godina, to nije uradila nijedna Uprava FKV i moju podršku nema.
Kako će se zvati Predsednik, kako trener, ko je u Upravnom Odboru, Skupštini... za mene je irelevantno.
To je to.
Io odio Belgrado
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ово је све јако неозбиљно.
"Питај ме = не знам - полиграф - састанак"
Па шта да те питају човече кад ти ништа не знаш. Дао си дечко интервју за новине које су писале и наговештавале да ти је оца убио мистериозни лек.
Шта ми имамо да састанчимо са било ким од те екипе. Ви сте сви прошлост и само својим другарима за које говориш да су ти забили нож у леђа можеш да захвалиш што си био председник јер су само они то изгурали и веровали теби и твојој причи. Пази ти колико је то било тешко изгурати и пристати да неко као што је Кежман и онај мали дебилко који се вукао са њим буду нешто у Клубу (Урош Јанковић МАЈКО МИЛА). И после се исрати сам себи у уста јер су вам веровали. Ја ти неби дао да водиш мењачницу. Јер као што се испоставило, био си наиван, млад си (још увек) и појма ниси имао шта ти раде. А мислим да би ипак на полиграфу пао ко са крушке. Ја јебига немам додире ни са ким из мурије, нити знам како се то може набавити, ако ти знаш, ајмо на полиграф.

Слажем се да није смело да се уопште помишља на било какав разговор са Павловићем па све да може да прода Жакулу са 40 година за 40 милиона еура.
Слажем се да Шћепановић прави грешке са тим неким дружењима и да је премлак.
Слажем се да је прелазни рок био катастрофалан и да има тренутно неколико неспособних у Клубу и којима ту није место, који су својим деловањем и понашањем то сами показали.
Не слажем се са причом макар и у 6ту лигу у овој ситуацији. Јер неко меша ствари очигледно. Та прича је само ако ћемо тиме да сачувамо образ. А са оваквим вођењем Клуба не долази у обзир да се слажем са било чим испод 4тог места у оваквој куртонској лиги поготово јер нам је за нормалну будућност Клуба потребно играње макар тих квалификација у Европи.
Нико није незаменљив, па ћемо тако видети и шта у будућности.

NIENTE INCONTRI - SOLO SCONTRI :gospodin:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
pedjans

Post by pedjans »

Turijinom postu se nema šta dodati i mislim da bi ga svako od nas potpisao. Međutim, bojim se da je u našim uslovima ovo pod 5 neostvarivo, a pod 1 i naročito 3 vrlo teško ostvarivo. Ono što je zabrinjavajuće je da je u poslednjih 25 godina najbliži ostvarenju ovih ciljeva bio - Bata!? Ovo što se sada događa ne sluti na dobro. Rezultati izostaju, finansijska konsolidacija takođe uz providno obrazloženje da se kao stalno pojavljuju novi poverioci, a svi igrači koje smo imali a da su išta vredeli na tržištu su ekspresno rasprodati. Ne znam da li je iko primetio da su Mijat i Babić prodati misterioznom fondu samo mesec i po dana pre zvanične zabrane vlasništva menadžera i takvih fondova i "fondova" nad igračima? Tako da u sledeću sezonu ulazimo bez kvalitetnih igrača, i dalje mnogo dužni a vrlo moguće i bez igranja čak i kvalifikacija za Evropu.
Matador

Post by Matador »

@Vesela Erika
Da li ti je sujeta sto nisi dobio podrsku dok su igraci prodavani blizancima jaca od ljubavi prema FK Vojvodini? Ne razumem da iz postovanja prema klubu i Bati bar domace utakmice ne posmatras sa malog juga, da nisi vojnik kluba i da ne pogledas kako mozes da mu pomognes? Ako ce ti biti lakse i ova uprava ce leteti i to naglavacke ako proda igraca blizancima, Bata je prvi skupio ta muda koja spominjes da njima ne proda igrace, a ti si upravi posle njega to dozvolio. Koliko je dobar potez ogleda se u tome da je Skuletic otisao za 250 000E bez daljeg procenta, a iz crnog blizanca za 4 000 000. Jos nije ni otplacenc dug za Skuletica i izdajnika Trajkovica prethodnim klubovima. Ako ti mozes da dozvolis sebi da ne bodris FKV zbog nekih osoba, ti za mene nisi pravi navijac i nije ti stalo do kluba. A ne jos da se nasladjujes preko novina i lupas jos namerno manje cifre i mracis. E to je sujeta, e to je mrznja i zelja za osvetom. A to nikome nije donelo dobro. Pravo je vreme da cujemo navijacku i klupsku istinu Friksa 1994, a bilo bi lepo da se javi i Zoran Pavlovic. Pozivas nekog na transparentnost, ti ni na jedno pitanje nisi odgovorio batice. Kad je pitanje, onda si bio ukras u klubu i ne znas tacno, ali zato si osvojio kup :) :) Izgleda se pripremas za taj poligraf, pa vezbas samo DA i NE.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=bSHGZKsuWNo[/video]
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Zbog namestanja utakmica, ova uprava treba da leti :!:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
srkins

Post by srkins »

vosa do groba wrote:Zbog namestanja utakmica, ova uprava treba da leti :!:
Necu da tvrdim da nije namesteno,ali od 2012 godine kad smo izgubili 5:1 igrali smo 4 puta u Subotici ,dve pobede od po 1:0 i dva neresena od po 1:1 ako se ne varam.I svaka utakmica je licila jedna na drugu dve tri sanse na obe strane i to je to od fudbala ,jednostavno tako igramo u Subotici i to ne samo mi par utikmica Spartaka sto sam gledao izvestaje isto izgledaju po dve sanse na obe starane pa ko da gol bedi
vosa do groba

Post by vosa do groba »

srkins wrote:
vosa do groba wrote:Zbog namestanja utakmica, ova uprava treba da leti :!:
Necu da tvrdim da nije namesteno,ali od 2012 godine kad smo izgubili 5:1 igrali smo 4 puta u Subotici ,dve pobede od po 1:0 i dva neresena od po 1:1 ako se ne varam.I svaka utakmica je licila jedna na drugu dve tri sanse na obe strane i to je to od fudbala ,jednostavno tako igramo u Subotici i to ne samo mi par utikmica Spartaka sto sam gledao izvestaje isto izgledaju po dve sanse na obe starane pa ko da gol bedi
Pogledaj sta sam pisao u temi sa te utakmice. Konkretno mislim na utakmicu sa Jagodinom.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
laki

Post by laki »

Moj jako dobar drug je najbolji drug sa jednim prvotimcem. Ja licno jako dobro poznajem jednog igraca. Na ovaj ili onaj nacin bih znao da je neka tekma do sada bila namestena i malo bih popravio svoju finansijsku situaciju. Cuo sam se sa igracem kojeg ja poznajem i znam da tekma nije namestena. Mozda ju je Spartak namestio sam sa sobom, sad u to ne mogu da zalazim. Jako nam se svima poseravas u usta svojim pricama, kao i nasim igracima, koji su izborili pobedu na uzasnom terenu u Subotici. A tvoj argument da mi zelimo da ostanemo slepi dok nas ti pokusavas prosvetliti, nema nikakvu tezinu dok ne vidim da si stavio bar soma evra na tekmu za koju tvrdis da je namestena! Jer ako si siguran u tako nesto ne znam sta te sprecava da to uradis?! Ja znam sta te sprecava. Sprecava te to sto volis da se pravis pametan po forumu i da mracis.
Image
Post Reply