Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
u drugom kolu smo pobedili Napredak sa 3-1
Rijeka je savladala Sarajevo sa 1-0 u nasoj grupi.14. minut, 0-1: Živković.
26. minut, 0-2: Živković.
29. minut, 1-2: Vidaković.
60. minut, 1-3: Milošević
Napredak Kruševac: 12 Stojiljković, 3 Milošević (od 40. Amir), 4 Stojanović, 5 Kaličanin, 6 Čabrić (od 60. Janjić), 8 Milanović (od 55. Vukićević), 9 Jovković, 13 Stanković (od 32. Obradović), 14 Ćirković (od 55. Tomić), 25 Sokolović, 26. Avramović.
Rezerve: 1 Mitić, 2 Marinković, 17 Amir, 10 Vukićević, 21 Obradović. 15 Tomić, 18 Janjić.
Vojvodina: 12 Grujčić, 3 Devetak, 4 Kačavenda, 5 Veselinović, 6 Subašić (od 33. Kostić), 8 Vidaković, 9 Živković, 11 Janković (od 33. Mitrović), 14 Stanojević (od 33. Stojaković), 16 Kovačević (od 33. Dunđerski), 18 Beljanski (od 33. Leđenac).
Sutra od 11h ima prenos na SK3 nase utakmice sa Sarajevom. Kao i snimak na SK1 od 21:30.
0.0625
- Neizlecivi
Au koji preokret
Svaka cast klincima kako su preokrenuli... Zlicic je zaista veliki talenat, iznudio penal i dao dva gola!
Komentator je pajser i deset puta je rekao da imamo 6 bodova sada, a imamo 7. Rijeka trenutno ima 4, popodne igra sa Napretkom i mislim da nam odgovara sve sem pobede Rijeke od 4 ili5 golova razlike

Komentator je pajser i deset puta je rekao da imamo 6 bodova sada, a imamo 7. Rijeka trenutno ima 4, popodne igra sa Napretkom i mislim da nam odgovara sve sem pobede Rijeke od 4 ili5 golova razlike

UŽIVO: RIJEKA VS. NAPREDAK KRUŠEVAC
KICK-OFF 11:00 2-0 Zavrsilo se Rijeka - Napredak 2-0 za rijeku ,valjda onda mi idemo u polufinale
KICK-OFF 11:00 2-0 Zavrsilo se Rijeka - Napredak 2-0 za rijeku ,valjda onda mi idemo u polufinale
Sarajevo - Vojvodina 1:4
25. minut, 1-0: Hadžić
32. minut, 1-1: Kačavenda (penal)
36. minut, 1-2: Zličić
57. minut, 1-3: Zličić
60. minut, 1-4: Živković
Sarajevo: 1 Kršić, 50 Sadiku, 18 Tutundžić, 70 Pozder (od 52. Šušić), 6 Šabić (od 52. Ćerimić), 88 Imamović, 99 Ragipović, 5 Veladžić, 11 Resić (od 39. Salčin), 28 Hadžić, 14 Bezdrob (od 19. Rušović).
Rezerve: 30 Pojskić, 25 Šušić, 74 Ćerimić, 13 Rušović, 77 Salčin.
Vojvodina: 27 Vojvodić, 2 Kostić, 3 Devetak, 4 Kačavenda (od 52. Beljanski), 5 Veselinović, 7 Dunđerski (od 58. Kovačević), 8 Vidaković, 10 Zličić (od 58. Stanojević), 13 Mitrović (od 58. Janković), 15 Leđenac, 17 Stojaković (od 34. Živković).
Rezerve: 6 Subašić, 11 Janković, 12 Grujčić, 14 Stanojević, 16 Kovačević, 18 Beljanski, 9 Živković.
Žuti karton
Sadiku i Resić (Sarajevo)
Vidaković i Dunđerski (Vojvodina)
0.0625
Tabela:
1. FK VOJVODINA 3 2 1 0 7 - 2 7 bodova
2. FK Rijeka 3 2 1 0 3 - 0 7 bodova
3. FK Sarajevo 3 1 0 2 3 - 5 3 boda
4. FK Napredak 3 0 0 3 1 - 7 0 bodova
U prvom delu smo bili previše sigurni u sebe, promašili jednu kolosalnu šansu (namestio je mali Zlika) i zato bili kažnjeni golom pred poluvreme.
U drugom poluvremenu su po levoj strani Dunđerski i fantastični Zličić pravili pometnju, na malom Zliki je napravljen penal koji je Kačavenda pretvorio u izjednačenje, a tek koji momenat kasnije Zličić je uvalio takvu golčinu van 16m - da je 2 golmana ne bi odbranila.
Do kraja smo se organizovano branili i igrali na kontru, koja je upalila u dva navrata pred sam kraj: prvo je Zličić nonšalantno sproveo u mrežu centaršut sa desne strane (mislim malog Miloševića), da bi u zadnjim trenutcima Živković iskoristio neuspelo dodavanje petom jednog od halfova bordo tima, stuštio se u 16m i plasirao loptu u donji desni ugao.
Nisam uopšte razmišljao posle naše pobede da postoji i miligram šanse da Riječani ostvare dovoljno ubedljiv trijumf protiv Napretka, budući da su Riječani imali 4 boda i gol razliku 1 - 0, što je značilo da moraju da pobede ne sa 4-5 razlike, nego minimalno sa 5 razlike, ali ne sa 5:0, nego bar 6:1, 7:2 ili sl., odn. 6, 7 ili više golova razlike. A ko je gledao meč sa Sarajevom, video je da nisu neka gol-mašina
Realno, to ne bi protiv Napretka ostvarili ni "maksimalno prenošeni" Žlezdaši...
DA, PONOVIO BIH I JA:
NEK NAM SE SAGNU DOTIČNI SA "SK" I NJIHOV KOLEGIJUM
Za kraj, večeras od 18 h na pomenutom SK ima prenos odlučujuće utakmice C grupe, Zagreb-Partizan.
Ja lično bih voleo da Partizan prođe jer bi nam bili lakši protivnik u polufinalu.
Zagreb ima jako interesantnu ekipu sa nekoliko vanserijskih igrača.
Želju su pobedili uz dosta sreće sa 1:0 (iako su i jedni i drugi imali još gol šansi), dok je Vardar prošao protiv njih - jednako kao Sarajevo protiv nas...
KAPA DOLE ĐOKI PINTAĆU I NJEGOVIM PULENIMA
Nek im je sa srećom u polufinalu, ja sam već prezadovoljan...
1. FK VOJVODINA 3 2 1 0 7 - 2 7 bodova
2. FK Rijeka 3 2 1 0 3 - 0 7 bodova
3. FK Sarajevo 3 1 0 2 3 - 5 3 boda
4. FK Napredak 3 0 0 3 1 - 7 0 bodova
U prvom delu smo bili previše sigurni u sebe, promašili jednu kolosalnu šansu (namestio je mali Zlika) i zato bili kažnjeni golom pred poluvreme.
U drugom poluvremenu su po levoj strani Dunđerski i fantastični Zličić pravili pometnju, na malom Zliki je napravljen penal koji je Kačavenda pretvorio u izjednačenje, a tek koji momenat kasnije Zličić je uvalio takvu golčinu van 16m - da je 2 golmana ne bi odbranila.
Do kraja smo se organizovano branili i igrali na kontru, koja je upalila u dva navrata pred sam kraj: prvo je Zličić nonšalantno sproveo u mrežu centaršut sa desne strane (mislim malog Miloševića), da bi u zadnjim trenutcima Živković iskoristio neuspelo dodavanje petom jednog od halfova bordo tima, stuštio se u 16m i plasirao loptu u donji desni ugao.
Nisam uopšte razmišljao posle naše pobede da postoji i miligram šanse da Riječani ostvare dovoljno ubedljiv trijumf protiv Napretka, budući da su Riječani imali 4 boda i gol razliku 1 - 0, što je značilo da moraju da pobede ne sa 4-5 razlike, nego minimalno sa 5 razlike, ali ne sa 5:0, nego bar 6:1, 7:2 ili sl., odn. 6, 7 ili više golova razlike. A ko je gledao meč sa Sarajevom, video je da nisu neka gol-mašina

Realno, to ne bi protiv Napretka ostvarili ni "maksimalno prenošeni" Žlezdaši...

DA, PONOVIO BIH I JA:
NEK NAM SE SAGNU DOTIČNI SA "SK" I NJIHOV KOLEGIJUM

Za kraj, večeras od 18 h na pomenutom SK ima prenos odlučujuće utakmice C grupe, Zagreb-Partizan.
Ja lično bih voleo da Partizan prođe jer bi nam bili lakši protivnik u polufinalu.
Zagreb ima jako interesantnu ekipu sa nekoliko vanserijskih igrača.
Želju su pobedili uz dosta sreće sa 1:0 (iako su i jedni i drugi imali još gol šansi), dok je Vardar prošao protiv njih - jednako kao Sarajevo protiv nas...
KAPA DOLE ĐOKI PINTAĆU I NJEGOVIM PULENIMA

Nek im je sa srećom u polufinalu, ja sam već prezadovoljan...

AJMO CRVEN-BELI !!!

Do kraja smo se organizovano branili i igrali na kontru, koja je upalila u dva navrata pred sam kraj: prvo je Zličić nonšalantno sproveo u mrežu centaršut sa desne strane (mislim malog Miloševića)
Ognjen Mitrović je centrirao kod trećeg gola.
Čestitke mladim nadama na prolazu dalju fazu takmičenja!
Ognjen Mitrović je centrirao kod trećeg gola.
Čestitke mladim nadama na prolazu dalju fazu takmičenja!
Sva cast klinci! Samo borbeno!
A citam juce izjavu Husrefa Musemića kako ceo region treba da se ugleda na partizan, jer imaju sjajnu omladinsku skolu, zemunelo i tako neke gluposti... Duvaj ga Huso.
A citam juce izjavu Husrefa Musemića kako ceo region treba da se ugleda na partizan, jer imaju sjajnu omladinsku skolu, zemunelo i tako neke gluposti... Duvaj ga Huso.
Protiv crnih igramo polufinale u subotu
Šansu u prvom poluvremenu namestio mali Dunđerski...
Propust koji nije primećen.
A primećen je sretni tata Ljubiša sa sinom na utakmici Partizan-Zagreb !
Propust koji nije primećen.
A primećen je sretni tata Ljubiša sa sinom na utakmici Partizan-Zagreb !

AJMO CRVEN-BELI !!!

NIJE TEŠKO BITI FIN...
Najzad izjave trenera "suprotstavljenih" ekipa koje je lepo pročitati, odmerene, gospodske:
http://turnirprijateljstva.com/kecman-s ... teta/2174/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPOMENA:
Sutra u 11 h naši omladinci igraju protiv Brodarca u SCVB u Veterniku, onda od 15,15 h na SK ima prenos polufinala, pa brzo nazad u SCVB u Veterniku - da pozdravimo naše devojke koje od 18,00 h igraju protiv ŽFK Trijumf iz Kragujevca !
ŽESTOK, ALI NADAM SE - LEP DAN JE PRED NAMA
Najzad izjave trenera "suprotstavljenih" ekipa koje je lepo pročitati, odmerene, gospodske:
http://turnirprijateljstva.com/kecman-s ... teta/2174/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPOMENA:
Sutra u 11 h naši omladinci igraju protiv Brodarca u SCVB u Veterniku, onda od 15,15 h na SK ima prenos polufinala, pa brzo nazad u SCVB u Veterniku - da pozdravimo naše devojke koje od 18,00 h igraju protiv ŽFK Trijumf iz Kragujevca !
ŽESTOK, ALI NADAM SE - LEP DAN JE PRED NAMA

AJMO CRVEN-BELI !!!

Svaka cast klincima!!!...da li je moguce da igra ovaj mali stanojev...ne pustiti ga u finalu, dace autogol

Omladinci pobedili brodarac 4-0 na -4 su u odnosu na rad tri kola pre kraja
Izgubili u finalu od zvezde 1-0. Uhvatio sam samo kraj utakmice pa ne znam da li su momci zasluzeno izgubili ili ne. Sve u svemu , za buducnost ne treba da brinemo a mali Zlicic kvalitetom odskace od cele te generacije sa turnira.
NAŠA DECA SU ME ODUŠEVILA, ĐORĐE PINTAĆ JE ZA MENE VELIKO IZNENAĐENJE...
Igra je bila više nego dobro postavljena, tim nam je na terenu stojao kao da se radi o Ligi Evrope - a ne o turniru u Bijeljini.
Sa Đorđem Pintaćem FK Vojvodina dobija dobru opciju za budućnost, a pričati priče o Milošu Zličiću (inače najboljem igraču turnira), Kačavendi, Dunđerskom, Mitroviću, super paru centarhalfova: Veselinović - Leđanski, Živkoviću i ostalima - u najmanju ruku je izlišno...
Da je mali Stanojev bio samo malo spremniji za loptu u 3. minutu i da smo mi tada poveli sa 1:0, ko zna kakav bi bio krajnji rezultat?!
ALI TREBA BATALI PRIČE - ŠTA BI BILO, KAD BI BILO...
Ja sam kao ljubitelj sporta zahvalan Savi Miloševiću i mom prijatelju Borisu Stanišiću, vlasniku predivnog etno sela "Stanišići", na fantastično organizovanom turniru, koji je bio najlepša moguća propaganda sporta, a i sa razlogom nosi naziv "Turnir prijateljstva"...
ZVEZDA JE IPAK OSTAVILA NAJBOLJI UTISAK, SVE SU UTAKMICE DOBILI I NA TOME IM TREBA ČESTITATI
A ŠTO SE NAŠIH VOJVODINAŠA TIČE:
MOMCI, KAPA DOLE - VI STE ZA MENE POBEDNICI, JER STE TAKAV UTISAK OSTAVILI...

Igra je bila više nego dobro postavljena, tim nam je na terenu stojao kao da se radi o Ligi Evrope - a ne o turniru u Bijeljini.
Sa Đorđem Pintaćem FK Vojvodina dobija dobru opciju za budućnost, a pričati priče o Milošu Zličiću (inače najboljem igraču turnira), Kačavendi, Dunđerskom, Mitroviću, super paru centarhalfova: Veselinović - Leđanski, Živkoviću i ostalima - u najmanju ruku je izlišno...
Da je mali Stanojev bio samo malo spremniji za loptu u 3. minutu i da smo mi tada poveli sa 1:0, ko zna kakav bi bio krajnji rezultat?!
ALI TREBA BATALI PRIČE - ŠTA BI BILO, KAD BI BILO...
Ja sam kao ljubitelj sporta zahvalan Savi Miloševiću i mom prijatelju Borisu Stanišiću, vlasniku predivnog etno sela "Stanišići", na fantastično organizovanom turniru, koji je bio najlepša moguća propaganda sporta, a i sa razlogom nosi naziv "Turnir prijateljstva"...
ZVEZDA JE IPAK OSTAVILA NAJBOLJI UTISAK, SVE SU UTAKMICE DOBILI I NA TOME IM TREBA ČESTITATI

A ŠTO SE NAŠIH VOJVODINAŠA TIČE:
MOMCI, KAPA DOLE - VI STE ZA MENE POBEDNICI, JER STE TAKAV UTISAK OSTAVILI...
AJMO CRVEN-BELI !!!