Uprava
- FREAKS1994
Re: Uprava
@fkvoša1914
Могуће да и ја грешим, али мене је логика после оне изјаве Црног довела до тога да је био члан скупштине за време Косте Хаџија и да је на последњој скупштини замењен. Значи нисмо ни ти ни ја сигурни, али битно је да си ти одмах написао да знаш којој струји припада. Најлакше је написати нешто и после рећи "можда и грешим". Разумеш.
Ти си други који ме данас повезује са Кежманом. Колико знам био сам један од ретких који се јавно противио његовом доласку у клуб, то знају људи са којима сам тада био у контакту, али и сви који су у то време били блиски клубу. Али као што си већ рекао, људи су јако заборавни, јако...
Па зар нису управо Гајић, Пејчић и остали били на контра страни, тј. уз садашњу гарнитуру људи који су у клубу. Размисли мало пре него што нешто напишеш, или ће опет ићи оно "можда грешим".
Иначе драго ми је да напокон и ја имам своју "струју", као што ти рече. Напред моја струја
И још нешто, можеш проверити по мојим постовима да нисам нигде ни одлазио са форума, јавим се периодично кад видим да се људи излупетају за медаљу, као ти рецимо, и онда дођем у ситуацију да се дописујем са разноразним анонимусима и да им дајем на значају. Кажем себи 1000 пута искулирај, али не вреди. А стварно се трудим да пишем што мање иако као и многи други редовно пратим шта се пише.
Могуће да и ја грешим, али мене је логика после оне изјаве Црног довела до тога да је био члан скупштине за време Косте Хаџија и да је на последњој скупштини замењен. Значи нисмо ни ти ни ја сигурни, али битно је да си ти одмах написао да знаш којој струји припада. Најлакше је написати нешто и после рећи "можда и грешим". Разумеш.
Ти си други који ме данас повезује са Кежманом. Колико знам био сам један од ретких који се јавно противио његовом доласку у клуб, то знају људи са којима сам тада био у контакту, али и сви који су у то време били блиски клубу. Али као што си већ рекао, људи су јако заборавни, јако...
Ово је нешто најбоље што сам прочитао на овом форуму у задње времеI pokušavate da pripremite teren da vam se ekipa vrati na mala vrata, u koaliciji sa Gajićem, Pejčićem i njihovom crnogorskom vezom. To vam je uloga na forumu kako ja vidim, pošto si me to pitao

Па зар нису управо Гајић, Пејчић и остали били на контра страни, тј. уз садашњу гарнитуру људи који су у клубу. Размисли мало пре него што нешто напишеш, или ће опет ићи оно "можда грешим".
Иначе драго ми је да напокон и ја имам своју "струју", као што ти рече. Напред моја струја

И још нешто, можеш проверити по мојим постовима да нисам нигде ни одлазио са форума, јавим се периодично кад видим да се људи излупетају за медаљу, као ти рецимо, и онда дођем у ситуацију да се дописујем са разноразним анонимусима и да им дајем на значају. Кажем себи 1000 пута искулирај, али не вреди. А стварно се трудим да пишем што мање иако као и многи други редовно пратим шта се пише.
A Srbija je poznata po principijalnim ljudima i cvrstim koalicijama, drzanju date reci i lojalnosti...FREAKS1994 wrote:Ово је нешто најбоље што сам прочитао на овом форуму у задње времеI pokušavate da pripremite teren da vam se ekipa vrati na mala vrata, u koaliciji sa Gajićem, Pejčićem i njihovom crnogorskom vezom. To vam je uloga na forumu kako ja vidim, pošto si me to pitao![]()

POŠTO OBRAZ ???!!!
Razlika izmedju nas obicnih navijaca zaludjenika i navijaca bliskih upravama i ljudi-clanova istih, je u tome sto mi i dalje iskreno verujemo da ce sutra biti bolje i da mozemo da napravimo rezultat vredan divljenja, a oni znaju da od toga nema nista i kad pukne tikva i sve bude gotovo onda se raspricaju ovde!
Ne verujem vise ni jednoj upravi, al opet glupo verujem da ce ipak biti bolje!
"DOBRODOSLI U DOM BOLESNIH"
Ne verujem vise ni jednoj upravi, al opet glupo verujem da ce ipak biti bolje!
"DOBRODOSLI U DOM BOLESNIH"
- FREAKS1994
НаравноMilan wrote:A Srbija je poznata po principijalnim ljudima i cvrstim koalicijama, drzanju date reci i lojalnosti...FREAKS1994 wrote:Ово је нешто најбоље што сам прочитао на овом форуму у задње времеI pokušavate da pripremite teren da vam se ekipa vrati na mala vrata, u koaliciji sa Gajićem, Pejčićem i njihovom crnogorskom vezom. To vam je uloga na forumu kako ja vidim, pošto si me to pitao![]()

Шалим се мало, мислим да је ипак ово само нечија теорија јер знам да одређени људи више немају баш никакву амбицију за било каквим функцијама у клубу. Значи не сви, јер са свима нисам у контакту, али за већину знам.
Minja to sto imas malo veca prava tj.privilegiju na ovom forumu od nas ostalih ti ne daje za pravo da plujes i omalovazavas pojedince.POGOTOVO ONE KOJE TE POZNAJU VRLO DOBRO.Nisam sglajzao kako ti kazes niti sam izneo lazne optuzbe.Zna se na ciju adresu je sve ovo upuceno i bas zbog toga me cudi ovakva negativna reakcija na moje pisanje.Pitas sta sam cekao do sada ?Isto ono sto i svi vi zajedno svih ovih j...nih godina.Skidao gace,dizao ruke i pravio budalu od sebe zarad neke nove price koja se nikad nije dogodila.U klub sam se ugradio ponajvise zdravstveno a bogamii finansiski pri tom ne potrazujuci apsolutno nista.Cisto da razjasnim neke stvari.Ne pripadam ni jednoj struji niti sam ikada podrzavao i jednu upravu ali sam uvek bio nekako tu u blizini smatrajuci sve to kao deo svoje kuce.U klub vise ne dolazim sto zbog zdravlja sto zbog poznate situacije.Na zalost pojedinaca informacije koje znam cu iznositi i dalje prema datim okolnostima.Sve vas pozdravljam, spustite loptu i podrzite Dejin turnir.
- severozapad
Jedan stand up komicar kaze da moze da spusti bilo koji avion aku bude naglas ponavljao pred svima "dole" dovoljno puta.
Da li je moguce spustiti loptu ovde ako se dovoljno puta ponovi "Vojvodina"?
Ajde se ljudi malo setite lepih sportskih trenutaka/pobeda sa Vosom.
Ako to ne ide setite se dobrih momenata sa ekipom na tribini.
Ako ni to ne ide, setite se protiv koga se borimo a da to nisu ljudi sa kojima se ipak slazete kada se peva Vojvodini.
Covek koji sazluzuje spomenik u Novom Sadu ili makar bistu je jednom rekao sledeće:
"Vojvodina je na jednoj strani a svi ostali su na drugoj. Tako je bilo i tako ce zauvek ostati"
Molim vas ljudi, povucite rucnu, i da se vrati ova prica i razmisljanje, bez lizanja sa bilo kojom upravom.
Da li je moguce spustiti loptu ovde ako se dovoljno puta ponovi "Vojvodina"?
Ajde se ljudi malo setite lepih sportskih trenutaka/pobeda sa Vosom.
Ako to ne ide setite se dobrih momenata sa ekipom na tribini.
Ako ni to ne ide, setite se protiv koga se borimo a da to nisu ljudi sa kojima se ipak slazete kada se peva Vojvodini.
Covek koji sazluzuje spomenik u Novom Sadu ili makar bistu je jednom rekao sledeće:
"Vojvodina je na jednoj strani a svi ostali su na drugoj. Tako je bilo i tako ce zauvek ostati"
Molim vas ljudi, povucite rucnu, i da se vrati ova prica i razmisljanje, bez lizanja sa bilo kojom upravom.
Au brate,ti kao da si predsednik Amerike ili Rusije pa nema sta da pricas sa kojekakvom buranijom-anonimusima na forumu i da im svojom velicinom dajes na znacaju.Pre toga si napisao kako bi bez tebe forum bio monoton.Dosta arogantno s tvoje strane."fkvoša1914" te je u prethodnom postu vrlo konkretno i precizno prozvao ali na tebi je dal ces odgovoriti ili neces.FREAKS1994 wrote: ...и онда дођем у ситуацију да се дописујем са разноразним анонимусима и да им дајем на значају...
Kad sam vec kod posta "fkvoša1914",u vecem delu se slazem,mada mi ova recenica bode oci:
-"Ja lično verujem da ova uprava ima dobre namere, ali da je napravila par velikih grešaka."
Problem je u ovom "Ja licno verujem".Posle milion lopovskih uprava nemamo mi vise sta da bilo kome verujemo na rec,stvari moraju da se stave na papir,crno na belo.Glavni problem,pitanje svih pitanja,rak rana srpskog fudbala je prodaja igraca pri cemu ogroman deo para odlazi menadzerima a i ono sto ostane klubu je pitanje gde zavrsi.Koliko Kacara,Brkica,Krasica,Tadica,Sergeja,Babica i desetine drugih smo mi prodali u zadnjih par godina?Pa to su desetine miliona evra a mi u debelom minusu.O cemu mi pricamo,mlatimo praznu slamu a glavno pitanje se ne resava.Koji normalan klub u svetu placa bilo koji procenat menadzeru prilikom prodaje igraca?Gde to ima?Pa mi sa ovakvom omladinskom skolom umesto da smo medju jacim klubovima u regionu mi jedva da smo zivi.Umesto da recimo razmisljamo o gradnji novog stadiona,koji bi lako mogli napraviti da ti silni milioni idu u klub,umesto da sa delom tih para,recimo 10-15% pomazemo ostale sportove u okviru SD-a,nama pare otimaju neki kvazi menadzeri,polusvet itd.Zasto,dokle?Zasto se ne donese neka obavezujuca odluka,zasto se ne ubaci u statut,ili gde vec,nisam pravnik,da nema davanja procenata od buduce prodaje igraca bilo kome?Kad se proda igrac 100% ima da ide klubu ako uopste mislimo da pravimo ozbiljan klub.Dajte da se to goruce pitanje pokrene,jer nas to jede kao rak.Sve ostalo je skoro i nebitno ako se to ne resi...
-
Kada sam rekao ja verujem, nisam mislio na njihovu reč, već na osnovu dosadašnjih poteza nove uprave da verujem da imaju namere da klub izvedu na zelenu granu i da se ide ka tome. Imali smo ogroman dug, bili smo u blokadi, u međuvremenu je vraćen velik deo tog duga, počele su redovno da se daju plate i da klub funkcioniše, a u isto vreme se uprava premešta na stadion, pravi se šop itd., da sad ne nabrajam sve što se dešava, svi to već znate. Iz svih tih poteza ja sam stekao takav utisak.
Nabavila se licenca za evropu, to je isto plus u mojoj knjizi.
Ali da se ne ponavljam, sa druge strane prave se i neke velike greške koje sve nas bole, i nadam se da će se takve stvari korigovati. Mića i Ljube da se oteraju, napustiti mesto predsednika zajednice superligaša, dovesti neka bolja kadrovska rešenja i ja bi bio zadovoljan. Čini mi se da ne posmatram tako crno stvari kao većina ovde, ali bi voleo da se ode još 3 koraka napred u načinu upravljanja kluba, pa da ne moramo da razmišljamo više ko će nas sledeći uzjahati.
Nabavila se licenca za evropu, to je isto plus u mojoj knjizi.
Ali da se ne ponavljam, sa druge strane prave se i neke velike greške koje sve nas bole, i nadam se da će se takve stvari korigovati. Mića i Ljube da se oteraju, napustiti mesto predsednika zajednice superligaša, dovesti neka bolja kadrovska rešenja i ja bi bio zadovoljan. Čini mi se da ne posmatram tako crno stvari kao većina ovde, ali bi voleo da se ode još 3 koraka napred u načinu upravljanja kluba, pa da ne moramo da razmišljamo više ko će nas sledeći uzjahati.
- FREAKS1994
@Grouch
Човече како другачије да одговорим некоме ко се крије иза ника на форуму. Још опуштено изјављује како покушавам негде да се вратим. Па ја нигде нисам ни одлазио, ту сам. Од Тренчина па кроз ЈСЛ испратио сам Војводину на великој већини гостовања. На Карађорђу сам редован. Не знам где то покушавам да се вратим. Ту сам ја и даље, нема бриге.
Човече како другачије да одговорим некоме ко се крије иза ника на форуму. Још опуштено изјављује како покушавам негде да се вратим. Па ја нигде нисам ни одлазио, ту сам. Од Тренчина па кроз ЈСЛ испратио сам Војводину на великој већини гостовања. На Карађорђу сам редован. Не знам где то покушавам да се вратим. Ту сам ја и даље, нема бриге.
Hoces da kazes da udba cz nije uslovila sponzore za Ivanica ili ce klub i uo platiti ako kazu ne? Hoces da kazes da kekin Steva Majami uz pomoc Simica, Vavana i dva teletabisa nije stopirao strane probe?? Da nije doveo najvecu reket prevaru Zlocevica? Da nije imao plan sa Ozegovicem? Da nije doveo Kordica? Koliko su Palocko i Stanisavljevic u vlasnistvu kluba i ko su im menadzeri? Da li je Majami potpisao Lazara Rosica iz kg obecavsi mu FKV? Da li je Vavan izbusio dolazak Krunica u FKV? Ko odgovara za sve one prekobrojne igrace, da nije kriva kuvarica?? Gde je transparentnost? A sto se tice ovih sto im je forum kao tabloid svi ste ga koristili i koristite ga sto tako komentarisete kad vam je to islo u prilog. I pavlovicevci i scepanovicevci, tako da mozete da nam se sagnete nama koji sve gledamo samo onako da bude najbolje za FKV. Puca mi za pavlovica, Rabrena, Zoku, Cabru, Vlaskalu, Vavana, Majamija zanima me samo FKV za mene postoji samo za za svetinju! Interesasi vi ste nametnuli pisanje za i protiv, a ja to necu nikad prihvatiti.
-
Znaš ti dobro na šta sam ja mislio, vraćaš se ovde na forum sa svojom pričom.FREAKS1994 wrote:@Grouch
Nego reci ti meni, što nisi odgovorio na neke stvari za koje sam te prozvao u mom postu? Mani me crnog, i priča da nisi podržavao dolazak Kežmana, to mislim da nikog nešto posebno ne interesuje.
Ja te pitam kako si mogao da podržiš i da dalje podržavaš bivšu upravu? Onu koja je, u kratkom vremenu, najviše opljačkala FK Vojvodinu u njenoj stojednogodišnjoj istoriji?
Ja tvrdim da ni jedna uprava dosad nije ukrala toliko para u tako malom vremenskom periodu (čini mi se godinu i po dana ako se ne varam). Ima onih koji su Vošu više ojadili, ali njima je trebao mnogo duži vremenski period da postignu ovo što ste vi postigli.
Jer te nije sramota to što je uprava uzimala od 25% do 50% od svakog vrednog igrača? Čini mi se po 50% je imala od Abubakara i Sergeja, ali ne držite me za reč, tako se sećam.
Jer te nije sramota to što ti je drug Čabra, seljačina neotesana, uzeo sebi stan na račun kluba?
Jer te nije sramota to što ti je dugogodišnjim drugarima i saborcima sa svih tribina bio zabranjen ulaz u skupštinu na VB, od strane nekih beogradskih nabildovanih majmunčina?
Kako ti čoveče ne bridi obraz, to mi nije jasno. Još nam ti ovde pokušavaš objasniti šta je dobro a šta loše za Vošu.
Sad mi još samo probaj objasniti da si ti štitio interese našeg kluba kad si radio za njega. Ti, i tvoja dva drugara.
Vidim da je par forumaša napisalo da neće da slušaju prepucavanje dve struje. Hoću odmah da ih demantujem, nije ovo zastupanje dve struje, bar ja ne zastupam nijednu.
Ja samo pišem javno ono što znam da puno ljudi ovde misli, ali niko neće da napiše javno da se ne bi zamerili nekom.
A mislim da bi neki od vas, koji mudro ćute umesto da napišu ono što misle, to trebali da cene.
Valjda stvari treba da se napišu onako kako jesu, a ne da uvijamo u oblande, i da sakrivamo krivce. I da posle dopuštamo veselim erikama i sličnima da nas uče poštenju ovde na forumu.
- FREAKS1994
@fkvoša1914
Да би ти одговорио на све морали би да се вратимо у лето 2012. па полако, ставку по ставку. Ако имаш времена можемо, али прво мораш да се представиш, макар приватном поруком. Пошто си опет изнео доста глупости а ја бих био још већи дебил када бих ти одговарао на све то, могу само да ти кажем да си јако слабо упућен. Знаш само оно што је изнето у јавности. Ако је то тако као што си написао постоје државне институције па нека се баве тим стварима, зар не.
А када се представиш, и када се вратимо у 2012., на почетак краја, онда можемо и о саборцима са трибине.
И опет ти кажем, сво време сам и на форуму, само изгледа слабо пратиш.
Да би ти одговорио на све морали би да се вратимо у лето 2012. па полако, ставку по ставку. Ако имаш времена можемо, али прво мораш да се представиш, макар приватном поруком. Пошто си опет изнео доста глупости а ја бих био још већи дебил када бих ти одговарао на све то, могу само да ти кажем да си јако слабо упућен. Знаш само оно што је изнето у јавности. Ако је то тако као што си написао постоје државне институције па нека се баве тим стварима, зар не.
А када се представиш, и када се вратимо у 2012., на почетак краја, онда можемо и о саборцима са трибине.
Mogu ja da te pitam nešto? Prvo ću samo reći da sam izgleda jedini ovde koji nema pojma ko si ti, niti ko je bilo ko drugi ovde, a i ne zanima me mnogo, jer ja sam običan navijač koji sam dođe na Karađorđe, sedne na zapad, odgleda utakmicu i isto tako se sam vrati kući posle meča. Nikad nisam ulazio niti u navijačku priču niti u dešavanja u upravi, ali me jedna stvar sad zanima.FREAKS1994 wrote:@fkvoša1914
Iz prethodnih postova zaključio sam da si bio u klubu i da znaš više toga nego mi drugi... i sam kažeš da je leto 2012 početak kraja. Zanima me šta znači ta reč "kraj", i da li po tvom mišljenju idu bolji ili lošiji dani za FKV, i ako idu lošiji, da li postoji šansa da ipak jednom krenu bolji dani. Ako postoji šansa, šta misliš da treba da se uradi (promeni) da bi se ta šansa ostvarila?
Hvala na odgovorima

- FREAKS1994
Ево да кренем редом.N13 wrote:Mogu ja da te pitam nešto? Prvo ću samo reći da sam izgleda jedini ovde koji nema pojma ko si ti, niti ko je bilo ko drugi ovde, a i ne zanima me mnogo, jer ja sam običan navijač koji sam dođe na Karađorđe, sedne na zapad, odgleda utakmicu i isto tako se sam vrati kući posle meča. Nikad nisam ulazio niti u navijačku priču niti u dešavanja u upravi, ali me jedna stvar sad zanima.FREAKS1994 wrote:@fkvoša1914
Iz prethodnih postova zaključio sam da si bio u klubu i da znaš više toga nego mi drugi... i sam kažeš da je leto 2012 početak kraja. Zanima me šta znači ta reč "kraj", i da li po tvom mišljenju idu bolji ili lošiji dani za FKV, i ako idu lošiji, da li postoji šansa da ipak jednom krenu bolji dani. Ako postoji šansa, šta misliš da treba da se uradi (promeni) da bi se ta šansa ostvarila?
Hvala na odgovorima
То што сам написао "почетак краја" односи се на навијачку причу коју је онај горе споменуо и то око сабораца. Свашта се тих пар месеци издешавало, јако мала група људи зна праву истину а многи су узимали за право да коментаришу и деле етикете. То је оно што мене погађа. Оно што је најжалосније и што вероватно, како мене тако и све људе коју су градили ту навијачку трибину, душа боли кад види како то све сада изгледа. То се односи на нас старије и нема везе са овим млађим генерацијама који су данас на Северу и који гурају једну нову причу и који се заиста труде да поново нешто направе. Вероватно како године пролазе све више смо свеснији шта смо имали и шта смо уништили. Дакле то је навијачка прича.
Што се тиче тога какви дани иду за клуб то зависи од људи који су у одређеном тренутку у клубу. Моје мишљење је да ФК Војводина има шансе у будућности колико год то појединци хтели да оспоре. Те приче како смо били пред гашењем, како ћемо се угасити и остало могу да попију само они који немају везе са ситуацијом у клубу. Знам да се многи неће сложити са овим што ћу написати, али колико год појединци оспоравали покојног Бату тај човек је подигао овај клуб у огромне висине у односу на оно где је био пре њега. Ово пишем као неко ко је био и на трибини годинама, а после и у клубу запослен, дакле имао контакт са људима из света фудбала, функционерима из других клубова... Клуб који никога није занимао пре њега, сем нас навијача, одједном је после његове смрти постао интересантан за бар 10-ак различитих групација. Да не бих улазио у неке елаборате а могу и то ако неког занима, пошто знам да ће се јавити појединци да оспоре ово што пишем, навешћу само један баналан пример. Пре Бате смо 10-ак година били у средини табеле, борили се за опстанак, све од оног штрајка чији је коловођа био Мићо Врањеш. Доласком Бате играли смо Европу сваке године, 2010. нисмо изашли у Европу и одмах је кренуло незадовољство међу навијачима. Најсвежији пример је и од пролетос када су многи писали против тренутне управе када смо дошли у ситуацију да не изборимо Европу. Значи сада нам је постало морање да играмо европске купове, што и јесте обавеза, али заборавили смо врло брзо где смо били пре пар година. Да не причам о инфраструктури, омладинској школи, утицају клуба у спортским оквирима... и свему осталом што је подигао на један виши ниво. Наравно имао је и он својих грешака, али оно што је урадио за клуб мало ко ће после њега успети само да испрати, а да не причам да ће неко бити успешнији. Тако да се вратим на почетак, мислим да за ФКВ нема зиме. За сада.
О томе шта треба да се уради да би се клуб још више подигао имам своје мишљење, али не бих га износио, погрешно би се протумачило. Видиш и сам у ком правцу иду приче на форуму.
Ако те још нешто занима слободно питај, све што је за форум одговорићу ти.
@fkvoša1914
Журио сам данас па не стигох све лепо да ти одговорим око оне приче о саборцима. Упростићу ти сада. За све то што мени приписујеш можеш да припишеш и свима осталима који су били чланови предходних скупштина. Ко зна можда си и ти био па сада пребацујеш лоптицу и бежиш од одговорности.
Дакле једину скупштину коју сам ја са још неколико навијача подржао била је она од 11. маја 2014.
Она која је најспорнија и после које је кренула да се шири лаж је одржана 3. новембра 2013. када је изабран Јокић. На тој скупштини је било присутно 20-ак навијача и подсетићу те да ни један није био против при избору Јокића. Било је неколико уздржаних који су покушали да уцењују неке људе из клуба тражећи неке своје захтеве за запослење и превоз па када су одбијени остали су уздржани при гласању. Био је још један од навијача уздржан који није са том групом, већ је гласао по свом нахођењу. Треба споменути да се 10-ак чланова из реда навијача није појавило јер су тако осећали. И сада оно најважније, група није за ту скупштину имала никакав став јер се дан раније догодила нека ствар у вези навијања и људима у том моменту није било до скупштине. Шта се после тога дешавало нека је срамота одређене људе и нека им служи на част. А оно што је суштина понављам пошто то многима није најјасније. Група није имала свој став за ту скупштину и свако је гласао онако како је хтео, а при самом избору ни један глас није био против.
Што се тиче осталих одржавања скупштина у задњих 10-ак година и сабораца никада ни на једној нико није гласао против. Значи зна се ко је све био члан из редова навијача, а пребацивати одговорност на пар појединаца је дрипачки безобразно. Морам да напоменем и то да се један навијач није појавио када је било гласање за Балшу јер је био против тога. Дакле да резимирамо, сви су увек били за, а не само пар појединаца како желиш да представиш.
А могу да те питам за саборце и онда када су се повлачили они фамозни потписи те чувене 2012. за шта смо опет били оптужени нас пар појединаца, а да при том нисмо ни били на састанку који је одржан на западу када је одлучено да се да још једна шанса председнику.
Или да те питам за оне саборце који су ме оптужили да сам некако узео 200000 евра, и словима двеста хиљада евра!!! Који су поверовали у ту причу!!! Јел ми причаш о тим саборцима?
И само да кажем још нешто врло битно. Било је људи који су у свима тим ситуацијама стали на нашу страну. Са некима сам остао у одличним односима, са њих неколико сам слабо у контакту јер смо на "различитим странама" (колико ово јадно звучи). Е са тим људима могу да причам ту причу око "сабораца" само што њој није место на форуму и ако се некада буде причала сигуран сам да то неће бити форум, већ нормална прича као људи.
Знам да сам сморио, али нека чита кога занима.