Nmg vise da izdrzim... Svaka cast upravi na stabilizaciji kluba, i to naravno pod uslovom da je sve radjeno "domacinski", ali sta cemo sa prijateljskim odnosima sa crvenim? Provereno znam da je Zoka u mladjim danima isao na sever cmarakane i bodrio crvene

(Znam da ce se naci neko pametan da napise da kazem odakle mi to. Posto ljudi iz uprave citaju forum, ne smem da napisem zbog odredjenih osoba). Sami ste videli na koji nacin smo odigrali obe utakmice protiv njih. Takodje tu su bile i ucene Ivanicu da predje u crveno go**o. Takodje tu su i vrlo sumnjive utakmice na kojima se diglo dosta para na kladionici protiv Jagodine, Borca i Napredka koje smo izgubili, kao i Cuka, Spartak i Pazar koje smo dobili. U klubu su nam razni menadzeri koji poturaju svoje igrace. Setite se samo Kezmana kada je to isto radio, svi su bili za njegov odlazak. Jos ako je tacno sto je neko napisao da hoce Pekarica da oteraju, pa ljudi, sta nama jos treba da se desi da bismo se mi pobunili

Jesam na pocetku bio za ovu upravu, ali kako se stvari razvijaju i kako razlicite stvari saznajem, ne pise nam se dobro....