Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fkvislife

Re: Uprava

Post by fkvislife »

Stexman wrote:Fala na odgovoru! ;)
http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/ljubi ... a-zvezdom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prate forum :)
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Prate forum, ali su nas pustili da se krckamo jedno mesec dana :wink:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Dogovora nema samo zato što malog nisu uspeli da nagovore da ode tamo.
Io odio Belgrado
dulajlo

Post by dulajlo »

Hajde da podnesemo krivičnu prijavu za mobing, najmanje ili bar da obavestimo medije o tome.
Stexman

Post by Stexman »

Vi iz uprave ste mogli sesti u auto i da ste sacekali Abua na aerodromu, ponuditi mu vecu lovu i oteti smradovima. Malo frke neke napravite, a ne da cutite dok seru po nama i crni a pogotovo crveni blizanac.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stexman wrote:Vi iz uprave ste mogli sesti u auto i da ste sacekali Abua na aerodromu, ponuditi mu vecu lovu i oteti smradovima. Malo frke neke napravite, a ne da cutite dok seru po nama i crni a pogotovo crveni blizanac.
+1

Ne samo to, mogao je neko kontaktirati Abubakara i makar ga zamoliti zarad sopstvenih navijača da ne potpisuje za smeće sa brda. Ima klubova na svetu koliko hoćeš...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
limanfkv

Post by limanfkv »

Ima klubova, ali se ocigledno ne interesuju za njega.

Sto i nije neocekivano, s obzirom u kakvom je stanju i kako je igrao poslednjih dve godine. Vrlo je jednostavno, nude mu veliku lovu, cim se odlucio da ide sa konja na magarca. Pored toga Kiza mu je bio trener, to mu je sigurica. Kapiram da ce se vratiti u nadi da dobro odigra i pobegne posle pola godine. Ima prelomne godine, ne bas zdrave noge, nije se izborio na probi u Beverenu kao slobodan igrac, tako da cisto sumnjam da je i blizu forme u kojoj je bio kada je bio kod nas. Mi pare nemamo, a sigurno nemamo da damo 5 cifara mesecno koliko je neki donji minimum koji ce dobiti u partizanu.
0.0625
Turija

Post by Turija »

limanfkv wrote:Ima klubova, ali se ocigledno ne interesuju za njega.

Sto i nije neocekivano, s obzirom u kakvom je stanju i kako je igrao poslednjih dve godine. Vrlo je jednostavno, nude mu veliku lovu, cim se odlucio da ide sa konja na magarca. Pored toga Kiza mu je bio trener, to mu je sigurica. Kapiram da ce se vratiti u nadi da dobro odigra i pobegne posle pola godine. Ima prelomne godine, ne bas zdrave noge, nije se izborio na probi u Beverenu kao slobodan igrac, tako da cisto sumnjam da je i blizu forme u kojoj je bio kada je bio kod nas. Mi pare nemamo, a sigurno nemamo da damo 5 cifara mesecno koliko je neki donji minimum koji ce dobiti u partizanu.
Slazem se sve, samo nisam siguran u onih 5 cifara da ce ih i dobiti, osim na papiru.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Nmg vise da izdrzim... Svaka cast upravi na stabilizaciji kluba, i to naravno pod uslovom da je sve radjeno "domacinski", ali sta cemo sa prijateljskim odnosima sa crvenim? Provereno znam da je Zoka u mladjim danima isao na sever cmarakane i bodrio crvene :!: :!: :!: (Znam da ce se naci neko pametan da napise da kazem odakle mi to. Posto ljudi iz uprave citaju forum, ne smem da napisem zbog odredjenih osoba). Sami ste videli na koji nacin smo odigrali obe utakmice protiv njih. Takodje tu su bile i ucene Ivanicu da predje u crveno go**o. Takodje tu su i vrlo sumnjive utakmice na kojima se diglo dosta para na kladionici protiv Jagodine, Borca i Napredka koje smo izgubili, kao i Cuka, Spartak i Pazar koje smo dobili. U klubu su nam razni menadzeri koji poturaju svoje igrace. Setite se samo Kezmana kada je to isto radio, svi su bili za njegov odlazak. Jos ako je tacno sto je neko napisao da hoce Pekarica da oteraju, pa ljudi, sta nama jos treba da se desi da bismo se mi pobunili :?: :?: :?: Jesam na pocetku bio za ovu upravu, ali kako se stvari razvijaju i kako razlicite stvari saznajem, ne pise nam se dobro....
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Imamo prosecan tim. Vezni red iz polusezone u polusezonu sve losiji. Guzicemo se ove sezone govnima samo tako. Bod ako uzmemo bagri u 6 utakmica ima da se sutamo u bulju.

Jel mi ne mozemo jednog kvalitetnog veznjaka koji ce da pravi razliku da dovedemo!? Hocemo dobiti odgovor zasto Maturan nije bio ni na probi!?

Zasto vise nema mesta za strane igrace u klubu!?

Aloooooooooooooooooooooooo, vajna upravo da li se cujemo!?
Chana

Post by Chana »

Turija wrote:
limanfkv wrote:...Mi pare nemamo, a sigurno nemamo da damo 5 cifara mesecno koliko je neki donji minimum koji ce dobiti u partizanu.
Slazem se sve, samo nisam siguran u onih 5 cifara da ce ih i dobiti, osim na papiru.
Turija, kao i obično - slično razmišljamo...

Ovo sam sinoć postovao preko FB:

"Ako se vrati u srpski fudbal - blesav je, pa još ako potpiše za Partizan - totalno razočarenje, pljunuće na sve ono što je uradio u Vošinom dresu...
Dovoljno je samo pogledati snimak finala kupa iz 2011. i face "Partizanovaca": Trajkovića, Vulićevića, Milinkovića i ne daj Bože, Oumarua...
https://www.youtube.com/watch?v=UuC6ZbrTf4Q" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ljudi mogu da imaju tako nizak nivo samopoštovanja :!:
Neko Te .... u "zdrav" mozak, pa ti "plati" da Te trpa ponovo, a Ti se natrćiš - pa Ti još (planirano) ostanu dužni...

JADNICI :!: :!: :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
FALCAO 09

Post by FALCAO 09 »

Uprava napolje haha :D :mrgreen: :)
recni galeb

Post by recni galeb »

E ako ste banovali onog Freaks-a, sta on ima tu da se raspise kao Markes, oci mi otisle dok sam iscitao sve ovo na telefoncetu...
Da se pokrene inicijativa da se banuje svako ko napise vise od pet redova u jednom postu! :)
Stefke

Post by Stefke »

Сезонске вероватно нису ни у најави? Управа је очигледно отписала и оних последњих 500 душа који се појављују на стадиону..... :mrgreen:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Владика
Administrator

Post by Владика »

Stefke wrote:Сезонске вероватно нису ни у најави? Управа је очигледно отписала и оних последњих 500 душа који се појављују на стадиону..... :mrgreen:
Да ли има потребе за штампањем истих када их се свакако мало прода(рачунај трашкове припреме, штампе,дистрибуције, пдв...) а са друге стране пола сезоне буде улаз за џабе? Продужити важност прошлогодишњих и мирна Бачка.
Post Reply